Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Tugbacim birde dr bana osterijon ilacı verdi neden acaba perşembe günü de duphastona başlayacağım

bende canım yumurtalara bike çok seviniyorum

Canım ben 5,6,7,8. Günler gonal f 100ml kullandım 9,10,11.günler menegon kullandım bunu iki toz iki su iki toz iki su bir toz bir su olarak kullandım

ben 7 menedon 1toz 1su kullandım.ama klomen 4 kutuya başladım bugün 3 günden beri sabah 2 akşam 1 kullandım. folik asit kullanıyomusun canım. çoğul gebeliği %4 artırıyo diye bişey okumuştum

canım senin kızın kaç yaşında tedaviyle mi oldu

3.5 yaşında hicranım tedavi ile olmadı cnm kızımdan önce kist falan yoktu varsada adet dönemine yakın oluşuyrdu adetle dökülüyordu..sonradan ikinci bebeği isteyene kadar bişey yoktu eşim korundu sprl taktrdım onunla korundum ikinciyi isyteyince çıkartım 8-9 ay denedik olmadı doktora gttim kist vardı kıllanmam da var çene bölgesinde ve bacak üst iç kıısmlarda hormon testlerim normaldi sadece yumurtalıklarım yavaş çalışıordu ve polikstover var dedi 1 yıldır d.kontrol ilaçları ile tedavi gördüm geçen ay bıraktık bakalım hayırlısı rabbimden

Tugbacim birde dr bana osterijon ilacı verdi neden acaba perşembe günü de duphastona başlayacağım

osterijon ile ilgili bi bilgim yok canım yanlış bişey söylemeyim. ama duphaston progestan gibi nomalde düzenli adet olmanı sağlıyo ama gebelikte düşük riski içinde veriliyor. 15 gün içiyosun sonra gelmezseeee kesin gb bişey

ewet canım alttan muyene etti. baktı wala
ölede o kay kay aşağı gel filan .. zaten pozisyonu düşünmek bile istemiyorummm.. offff

Olsun canım artık yapacak bişey yok..... en azından kafan rahatladı hayırlısıyla test sonuçlarında çıksın..... kadınız olacak öyle şeyler çekinme tatlımm

himm bugun alsam baslasam olur mu hap mi bu canım günde ne kadar iciyorsun

Canım bende yapmayacam catlatma ignedinden 14 gün sonra gelecek olan reglimiz gelmez ins benim safak 13 canım
Bende test faksan yapmayacam o güne kadar

hap canım günde 3 alıyorum ben.bence olur başla.ama yinede için rahat etsin sor istersen dr a ama herkes kullanır yani gebelikten önce ve gerekirse ilk 3 ay.sorun olmaz.

bak bu olmadı işte ben yarın olucam çatlatma iğnemi tarihler değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…