Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bana hiç ilaç vermemişti haftaya kadar olmazsan gel dedi o kadar ama sabah bi kalktım bişiler gelmiş dedim regl değildir şirkete geldim bi baktım olmuşum ne kadan sevindim bilemezsiniz

diyorum yaa regl olabilmek güzeldirr önümüzdeki ay çalışmalarının mükafatı bebeğin olsun inşallahhh

evet cnm öle dediğin çok doğru bakalım bnmde bitsin başlıcam çalışmalara bn öle ovulasyon felan kullanmadım hiç 2. Denemem olcak zaten bakalım hayırlısı

mersahım geçmişi okumadım bak yanlış anlamışım......
edacımmmm çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlısıyla sağlığına tez zamanda kavuştursun dualarımız onunla....

evet cnm öle dediğin çok doğru bakalım bnmde bitsin başlıcam çalışmalara bn öle ovulasyon felan kullanmadım hiç 2. Denemem olcak zaten bakalım hayırlısı

esbayarım hadi gözünaydın canım demekki gerçekten strestendi ya senin doktoru gördün olmadığını anladın stresin azaldı kırmızılar geldi olsun oda güzel bişey

esbayarım hadi gözünaydın canım demekki gerçekten strestendi ya senin doktoru gördün olmadığını anladın stresin azaldı kırmızılar geldi olsun oda güzel bişey

aynn öle bn doktorumu severim bni zaten bartholin absesinden tanıo kendisi :d hatırladım şimdi der gittim zaman inş bida hamiş haberimi verir

Edaam çok geçmiş olsun canım............ dualarımızla, moralle, Allah'ın izniyle yenecek ablan........... hiç korkmayın Rabbim büyük..........

HZ.EYÜB ÜN DUASI “Rabbi İnnî messeniyedurru ve EnteErhamurrâhimîn” “Bana zarar dokundu, Ey Rabbim sen en merhametli ve en şefkatlisin” rabbim ablanan en acil şafa versin cnmmm dualarımız ablan ve tüm şifa bekleyen kardeşlermize içinizi ferah tutun rabbim dualarınıın karşılığını muhakkak verecektir

İnsallah canim. ben de bu gun dra gidicem. biseyler ters gidiyo hayirlisi olsun insallah onemli bisi yoktur.

Mrb kızlar günaydın yazdıklarınızı okudum ben pkoluyum tedaviye başlamadan önce adetlerim hep düzensizdi eee bi kav gün gecikse hamislik umudu oluyordu kaç kere test yaptım o gecikmelerde düzenli regl olmak çok güzel şimdi tedaviyle düzenli 28 günde oluyum eskiden döngü iki ayda falan olunca çalışma az olmuş oluyordu şimdi her ay yeni umutlarla çalışıyoruz

canım ink hayırlısı ile olur bide merak ediyorum pkoluyum ne demek ?

doğru canım düzenli adet olabilmek bir nimet .. bizim gibi çekenler bilir bunun acısını .. çok sevindim düzene girmesine .. inşallah umutların en kısa zamanda mutluluğa döner ..

Dun dr güttim bende 12.günümdü yumurta ölçümü için. 5-6 güzel boyutlarda yumurtam olmuş dr coj gusel dedi bu ay catlatma igneni yapalım asilamayi önündeki ay yaparız olmazsa defi tedavinin basındasınız hemde yasin küçük aşılama için erken ins bu ay olur gerek kalmaz dedi öyle iste benden haberler bunlar birde estrofem diye bi ilaç verdi osterojen takviyesi için sanırım bi ne ise yarıyor bilmiyorum birde duphaston verdi

canım polikistik over sendromu diye bi rahatsızlık kilo adet düzensizliği tüylenme yapıyor adet düzensizliği olunca yumurtlama olmuyor yumurtlama olmayınca adet düzensizlesiyor bu arada o catlamayan yumurtalar kiste dönüşüyor bi sürü kist oluyor birikiyor

hadi hayirlisi canim....insallah en kisa zamanda olursun

canım hakkında hayırlısı olsun inş tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat versin inş. hepimize isteyen bekleyen herkese versin inş.

cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş hamiş kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…