- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.361
bana hiç ilaç vermemişti haftaya kadar olmazsan gel dedi o kadar ama sabah bi kalktım bişiler gelmiş dedim regl değildir şirkete geldim bi baktım olmuşum ne kadan sevindim bilemezsiniz
üzülecek birşey yok şu bir iki aydır genelde herkes mevsimde diyo ama bana kalırsa psikolojik olarak stresten hepimiz etkilendik regl dönemleri sarktı neredeyse herkesin................ Ben bu ay hamileliği filan geçtim hakikaten umrumda değil olduysa oldu..... Bir de zaten ovulasyon kullanmıştım mesela 2 kırmızıyı görünce ilişki oldu normalde ertesi 2 gün olmalı 24-36 saat arası çatladığı düşünülünce ama biz iş vs yorgunluktan o günleri atladık........sonra üzüldüm keşke sıkı tutsaydım vs diye..ama çabuk geçti üzüntüm... Zamanında regl olayım diyorum ilk kez söktürücü kullandım üzüldüm,,regl olabilmek güzel birşeymiş bunu anladım çünkü korkuyorum düzensizleşmesinden... Doktorbirşey yok demiş demek ki üzülecek birşey yok regl olmazsan gider söktürücü alırsın olursan da 2-3. Günü gider hormonalra baktırıp çalışmalara devam edersin.. Rabbim sağlıkla sıhhatle geleceği zaman nasip etsin hepimize beklemek zzor bu ay 2. Ayım benim kürtajdan sonra ki hakikaten yoruyormuş insanı o yüzden şu kadar oldu bu kadar oldu vs demek yerine aklımızdan biraz olsun atmaya çalışmak en güzeli.yaz geldi gezip tozmak farklı şeylerle ilgilenmek lazımm Sağlığımız yerinde olduğu sürece rabbim verecek inşallah fazla bekletmeden
evet cnm öle dediğin çok doğru bakalım bnmde bitsin başlıcam çalışmalara bn öle ovulasyon felan kullanmadım hiç 2. Denemem olcak zaten bakalım hayırlısı
esbayarım hadi gözünaydın canım demekki gerçekten strestendi ya senin doktoru gördün olmadığını anladın stresin azaldı kırmızılar geldi olsun oda güzel bişey
Edaam çok geçmiş olsun canım............ dualarımızla, moralle, Allah'ın izniyle yenecek ablan........... hiç korkmayın Rabbim büyük..........
ayyy çok sevindim buna cnm bnmde düzenliydi hep çok korktum dedim kist mi var neden olmuo kendimi yedim bide bi tanıdığın bebeğini almışlar gelişmemiş annemde çok korktu hemen doktora gittik onla ama bişi çıkmadı çok şükürrr inş bidaki ay hepimiz alırız güzel haberi
insallah canim. Ben de bu gun dra gidicem. Biseyler ters gidiyo hayirlisi olsun insallah onemli bisi yoktur.
mrb kızlar günaydın yazdıklarınızı okudum ben pkoluyum tedaviye başlamadan önce adetlerim hep düzensizdi eee bi kav gün gecikse hamislik umudu oluyordu kaç kere test yaptım o gecikmelerde düzenli regl olmak çok güzel şimdi tedaviyle düzenli 28 günde oluyum eskiden döngü iki ayda falan olunca çalışma az olmuş oluyordu şimdi her ay yeni umutlarla çalışıyoruz
İnsallah canim. ben de bu gun dra gidicem. biseyler ters gidiyo hayirlisi olsun insallah onemli bisi yoktur.
Mrb kızlar günaydın yazdıklarınızı okudum ben pkoluyum tedaviye başlamadan önce adetlerim hep düzensizdi eee bi kav gün gecikse hamislik umudu oluyordu kaç kere test yaptım o gecikmelerde düzenli regl olmak çok güzel şimdi tedaviyle düzenli 28 günde oluyum eskiden döngü iki ayda falan olunca çalışma az olmuş oluyordu şimdi her ay yeni umutlarla çalışıyoruz
canım polikistik over sendromu diye bi rahatsızlık kilo adet düzensizliği tüylenme yapıyor adet düzensizliği olunca yumurtlama olmuyor yumurtlama olmayınca adet düzensizlesiyor bu arada o catlamayan yumurtalar kiste dönüşüyor bi sürü kist oluyor birikiyor
ins rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür
Dun dr güttim bende 12.günümdü yumurta ölçümü için. 5-6 güzel boyutlarda yumurtam olmuş dr coj gusel dedi bu ay catlatma igneni yapalım asilamayi önündeki ay yaparız olmazsa defi tedavinin basındasınız hemde yasin küçük aşılama için erken ins bu ay olur gerek kalmaz dedi öyle iste benden haberler bunlar birde estrofem diye bi ilaç verdi osterojen takviyesi için sanırım bi ne ise yarıyor bilmiyorum birde duphaston verdi
kocisim cok dalga geçti altiz olacak benin bebeklerim voleybol takimi kurcam diye
Mrb kızlar günaydın yazdıklarınızı okudum ben pkoluyum tedaviye başlamadan önce adetlerim hep düzensizdi eee bi kav gün gecikse hamislik umudu oluyordu kaç kere test yaptım o gecikmelerde düzenli regl olmak çok güzel şimdi tedaviyle düzenli 28 günde oluyum eskiden döngü iki ayda falan olunca çalışma az olmuş oluyordu şimdi her ay yeni umutlarla çalışıyoruz
canım polikistik over sendromu diye bi rahatsızlık kilo adet düzensizliği tüylenme yapıyor adet düzensizliği olunca yumurtlama olmuyor yumurtlama olmayınca adet düzensizlesiyor bu arada o catlamayan yumurtalar kiste dönüşüyor bi sürü kist oluyor birikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?