Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

melekim bamlanmışmıııı

aminnnn ins canım
Drumda bugün ve perşembe ilişki dedi dün catlatma iğnesi oldum 5-6yumurtam.vardı

doktorlar folbiol yeterli diyor bende sormuştum doktoruma folic plusa gerek yok demişti folbiol kullanıyorum...eğer herşeyi yemiyorsan meyve sebze veya et... folic plus olabilir vitamin konusunda sıkıntım yok dersen folbiol..............

melekim burdamisinnkis görünmez gibisin buda iyiymisssskiscem ben bisey bulaamadim yaw en son bisey yazmamisinki allla alla anlayamadim neden oldugunuuuubi daha gidim olay yerineeeee

Son düzenleme:
melekim burdamisinnkis görünmez gibisin buda iyiymisssskiscem ben bisey bulaamadim yaw en son bisey yazmamisinki allla alla anlayamadim neden oldugunuuuubi daha gidim olay yerineeeee

Bende baktım meraktan bişey bulmadım yazdıklarından anlayamadım neden ban yedi :S

ins rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür sende mi pkolusun canım tedavi görüyor musun

evt canm bende pko vs türlü şeyler çıkıyo işte ama bu aralar düzene girdi gibi .. İnşallah en kısa zamanda kavuşurum bebeğime ben de buradaki tüm isteyenlerle beraber ..

nere gidyon yaww olay yeri ne olaki

hoşgeldin ipeğimm melek181 ban yemiş son yazdıklarına baktık da bişey bulamadık neden ban yemiş onu anlamaya çalışıyo yasakımdaaa

Son düzenleme:
Bende baktım meraktan bişey bulmadım yazdıklarından anlayamadım neden ban yedi :S
kiscem mayisin 4 ne kadar baktim bisey yazmamiski yanlislikmi oldu ecepppkiscemi bosuna banlamislar yaw melekim sucsuz arastirmalarima göre bosuan kizmisimmm

peri kis cem melekim banlanmis bosuna kiscem bisey yazmamiski olay yewrini arastirdim delil ne yokkkk

esracım napysun bakalım ??

melekim senin neden silik görünyo öle adın ??

peri ksicem yaw sen yeni dogmus bebek gibi temizceksinnkiscem hic banlanmayi pasiflestirmeyi duymadinmi kk da o yüzden silik görünüyo melekimmm

Son düzenleme:
esracım napysun bakalım ??

melekim senin neden silik görünyo öle adın ??

peri ksicem yaw sen yeni dogmus bebek gibi temizceksinnkiscem hic banlanmayi pasiflestirmeyi duymadinmi kk da o yüzden silik görünüyo melekimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…