- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.461
yasakım hoşgeldiiiinnn
melekim 181 im banlanmisderdim var bölümüne takiliyodu ara siraaa banlanan cok oluyo orda melekim her zaman ben kurtuldum banlanmaktan derdiii bak simcik kurtulamamisssss kis melekim 118 80 nim oku yazdiklarimi simdik ben sensiz napacam insalalh yarin biter cezannn bi oturmadigin oturdugun yerde bundan sonra gözümün önünden ayrilmiycann gözüm üstünde olcek bidaha oraya gittigini farkedersem kanatindan tutup getirecemmmm
kisciklarim gidimde bi bakim melekimin en son yazdiklarina neden banlanmissssss
hosbuldum kiscemmmcankusum bi müddet yazamazsam kusura bakma is pesindeyimdeeee melekim konusunu arastiracamm cünkümeeeeee
melekim bamlanmışmıııı
tmm yasakımmm öğrende bizede anlat :99:
beklioz bakalım melek kızçemiz neler yapmış
aminnnn ins canım
Drumda bugün ve perşembe ilişki dedi dün catlatma iğnesi oldum 5-6yumurtam.vardı
o zaman folik plus bana daha uygun
melekim burdamisinnkis görünmez gibisin buda iyiymissss kiscem ben bisey bulaamadim yaw en son bisey yazmamisinki allla alla anlayamadim neden oldugunuuuu bi daha gidim olay yerineeeee
ins rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürürsende mi pkolusun canım tedavi görüyor musun
melekim burdamisinnkis görünmez gibisin buda iyiymissss kiscem ben bisey bulaamadim yaw en son bisey yazmamisinki allla alla anlayamadim neden oldugunuuuu bi daha gidim olay yerineeeee
evt canm bende pko vs türlü şeyler çıkıyo işteama bu aralar düzene girdi gibi .. İnşallah en kısa zamanda kavuşurum bebeğime ben de buradaki tüm isteyenlerle beraber ..
nere gidyon yawwolay yeri ne olaki
kiscem mayisin 4 ne kadar baktim bisey yazmamiski yanlislikmi oldu ecepppBende baktım meraktan bişey bulmadım yazdıklarından anlayamadım neden ban yedi :S
evt canm bende pko vs türlü şeyler çıkıyo işteama bu aralar düzene girdi gibi .. İnşallah en kısa zamanda kavuşurum bebeğime ben de buradaki tüm isteyenlerle beraber ..
nere gidyon yawwolay yeri ne olaki
esracım napysun bakalım ??
melekim senin neden silik görünyo öle adın ??
bende baktım bisey yoook kızlar meleğim bizim yazdıklarımızi okuyorsun sanırım
esracım napysun bakalım ??
melekim senin neden silik görünyo öle adın ??
düzenli olması bile güzel tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?