Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen evde oturuyoruzz eh iste iyi olmaya calisiyorum ablamla enistem bosaniyolar 5 yasinda yigenim var sabahtan beri ona agliyorum...

Bu arada evlilik yil donumunuz kutlu olsun nice mutlu yillara ailenle

loorimm cok üüzldüm kiscemmm:26::26::26:sen gecen ikinci cocugu istiyolar demistinn hic öyle olacagi akliama gelmezdii

kk ya girer girmez kara haberi aldim halbuki ne umutlarla girmistimmm burakisciklarimla sarilip hasret giderip sohbet edecekken tam tersi oldu melekim e olan olmuss ben sokk

ne diyosun ruyammm melekim anlatitgina göre cok zor durumdaaaabende sogukta yatacam bögünn melekim orda öyle perisanken nasi yorganla rahat yatagimda yatarim bennn

GEce 11 de çıkçakmış mapustan.... ...........SEni çıkarmaya gelimmi melekim dedim.....SEn gelme herifim gelir beni almaya dedi.... ....... .....Bi görseniz melekimin herifi de TELEF OLmuş ağlamaktan..................

demek rengide solmusss esmer ksicemin gerci esmerdi ondan daha soluk ggörmüsndürrrsaol ruyam aci haberi aldimmmsucu ne ögrenebildinmi peki ben arastirdim bi delile ulasamadimmmm

ruyam ne diyosunnn gercekten mapis hayati sona eriyomu bögün gece bekliycem melekimi burdaaaa

bende gelirdim cikarmaya demek herifi alcakmis onuuu

loorimm cok üüzldüm kiscemmm:26::26::26:sen gecen ikinci cocugu istiyolar demistinn hic öyle olacagi akliama gelmezdii

Oldu iste yasakhayalim aklimiza gelmeyen basimiza geldi iste enistem olacak insan tutturdu bosanicam bosanicam diye babam bursada ablamla kaliyo simdi o eve fln gelmiyo gelemezde zaten avukata fln gitmisler bu cuma yada diger cuma bosancaklar tek celsede

derdi neymis durup duruptaaayawrusunudami düsünmüyoooo bu adamm:26::26::26: bu kadarmi acele loorim belki biraz beklense düzelmezmi sencene bilim bu isler biraz aceleye gelmez .belki o tarafin annesi babasi ne konusurdu ogullariylaaaa

BDV de açılan bi konuya azcıkın komik yorumlar yapmış sanırım.......:126: :126:.............Bir de bu ikonu koymuş sanırım..............

Kendisi üyle dedi bana..:102::102::102:...........Ama yorumları ve konuyu kaldırmışlar tamamen...............

derdi neymis durup duruptaaayawrusunudami düsünmüyoooo bu adamm:26::26::26: bu kadarmi acele loorim belki biraz beklense düzelmezmi sencene bilim bu isler biraz aceleye gelmez .belki o tarafin annesi babasi ne konusurdu ogullariylaaaa

10 gundur benim annemle babami parmaginda oynatti bi bosanmicam dedi bi bosanicam dedi en sonunda patlak verdi babam 1 gece boyunca konustu onunla ama bos dusunmuyo yasakhayalim insan o cocugun hatrina yine denerdi. ortada bisey yok bosanicam diyo o kadar sevmiyorum diyo

ruyam ne diyosunnn gercekten mapis hayati sona eriyomu bögün gece bekliycem melekimi burdaaaa

bende gelirdim cikarmaya demek herifi alcakmis onuuu

he yaaa herifim gelcek beni almaya dedi....... ......Ama biz de onun için KK da bi karşılama töreni düzenleyelim olur mu..............Gece 12 de......... ...Yalnız bırakmayalım onu................Ben onun için yemekler yapiiim.... .Sen de sıcacık hırkalar , batteneler getir......

üylemi sucu anlasildi merkezzzbundan sonra gözümün önünde olcek bidaha kaybetmeye dayanamammmgözüm ayrica melekimin üstünde olcekk yien o bölümlerde oldugunu görüryem kanatindan tutup getirecemmmmbura neyine yetmiyoo mayinli bölüme gidiyo

yeterki gelsin burda bekliycem geceeetemem bataniye yorgan yatak bendennnhemen tuttup sacindan yatagin icine atacamki grilikten kurtulsun renk gelsin yüüzüne diyeeeeee

Loriiimmmmmmmmmmmm kim boşanıyo ,, yoksa sen misin................

Üzülme bitanem haklarında hayirlisi bu demek benimde bir ablam var turkiyede iki çocuğu var kocasi hep aldatıyor çalışmıyor ama ablamin eli mahkum o kişiye katlanıyor bosanamiyor boşansa gidecek yeri yok annem babam burda

Çok şükür iyiyim canim sen nasilsin

iyim canim allaha sükür

basin saolsun dilekimminsallh edam mutlu olacakkk tedavisi iy gececekk ablasininnn

görmedim basammm gecmise bakamadim ksicemm kusura bakmaa

loorim burasi iy demek orda yagmir basladiii

yasakim bunu sana yazmistim...gecmise baktim ...

Yasakim yazar böyle siirler
bizi böyle mest eder

Bende alirim kalemi elime
dökerim kelime kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…