- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.681
aynen evde oturuyoruzzeh iste iyi olmaya calisiyorum ablamla enistem bosaniyolar 5 yasinda yigenim var sabahtan beri ona agliyorum...
Bu arada evlilik yil donumunuz kutlu olsun nice mutlu yillara ailenle
kk ya girer girmez kara haberi aldim halbuki ne umutlarla girmistimmm burakisciklarimla sarilip hasret giderip sohbet edecekken tam tersi oldu melekim e olan olmuss ben sokk
ne diyosun ruyammm melekim anlatitgina göre cok zor durumdaaaabende sogukta yatacam bögünn melekim orda öyle perisanken nasi yorganla rahat yatagimda yatarim bennn
Ben de sabah uçarak girmiştim kk ya...............Bi baktım melekim gıpgri.................... ..........hemen size haber verdim... ....Protesto mu yapsaydık keşkem....... .............melekim tirtirtitriyor oralarda......GIPGRİ olmuş rengi soğuktan , korkudan........... ............
GEce 11 de çıkçakmış mapustan...............SEni çıkarmaya gelimmi melekim dedim.....SEn gelme herifim gelir beni almaya dedi.... ....... .....Bi görseniz melekimin herifi de TELEF OLmuş ağlamaktan..................
loorimm cok üüzldüm kiscemmm:26::26::26:sen gecen ikinci cocugu istiyolar demistinn hic öyle olacagi akliama gelmezdii
Oldu iste yasakhayalim aklimiza gelmeyen basimiza geldi iste enistem olacak insan tutturdu bosanicam bosanicam diye babam bursada ablamla kaliyo simdi o eve fln gelmiyo gelemezde zaten avukata fln gitmisler bu cuma yada diger cuma bosancaklar tek celsede
loorimm cok üüzldüm kiscemmm:26::26::26:sen gecen ikinci cocugu istiyolar demistinn hic öyle olacagi akliama gelmezdii
derdi neymis durup duruptaaayawrusunudami düsünmüyoooo bu adamm:26::26::26: bu kadarmi acele loorim belki biraz beklense düzelmezmi sence ne bilim bu isler biraz aceleye gelmez .belki o tarafin annesi babasi ne konusurdu ogullariylaaaa
loricim rabbim haklarnda hayrlsını nasip etsin inşşş Allahım cümlesinin ewine dirlik sağlık bereket sewgi huzur versin inş
ruyam ne diyosunnn gercekten mapis hayati sona eriyomu bögün gecebekliycem melekimi burdaaaa
bende gelirdim cikarmaya demek herifi alcakmis onuuu
BDV de açılan bi konuya azcıkın komik yorumlar yapmış sanırım.......:126: :126:.............Bir de bu ikonu koymuş sanırım..............
Kendisi üyle dedi bana..:102::102::102:...........Ama yorumları ve konuyu kaldırmışlar tamamen...............
he yaaa herifim gelcek beni almaya dedi....... ......Ama biz de onun için KK da bi karşılama töreni düzenleyelim olur mu..............Gece 12 de......... ...Yalnız bırakmayalım onu................Ben onun için yemekler yapiiim.... .Sen de sıcacık hırkalar , batteneler getir......
Loriiimmmmmmmmmmmm kim boşanıyo ,, yoksa sen misin................10 gundur benim annemle babami parmaginda oynatti bi bosanmicam dedi bi bosanicam dedi en sonunda patlak verdi babam 1 gece boyunca konustu onunla ama bos dusunmuyo yasakhayalim insan o cocugun hatrina yine denerdi. ortada bisey yok bosanicam diyo o kadar sevmiyorum diyo
10 gundur benim annemle babami parmaginda oynatti bi bosanmicam dedi bi bosanicam dedi en sonunda patlak verdi babam 1 gece boyunca konustu onunla ama bos dusunmuyo yasakhayalim insan o cocugun hatrina yine denerdi. ortada bisey yok bosanicam diyo o kadar sevmiyorum diyo
Çok şükür iyiyim canim sen nasilsin
basin saolsun dilekimminsallh edam mutlu olacakkk tedavisi iy gececekk ablasininnn
görmedim basammm gecmise bakamadim ksicemm kusura bakmaa
loorim burasi iy demek orda yagmir basladiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?