Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızçeleriimmmmmmmmmmmmmmmmmm..............................................Ben geldimmmm.................

MelekiMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yooooooookkkkkkkkkkkkkksuuuuuuunnnnnnnnnnnn...................... neden grisin ,,,,, neden........... ...............

mapusa girdin neden............................................ .Oralar çok soğuk mu melekim.................

melekim icin gidip bende banlansammi eceppponla ayni duygulari yasamak istiyom acisina ortak olmak istiyommbu seferde morem cok üzülür napsam eceppppp

alalh razi olsun annenden dielkimmmm saol kiscem hemen mesaj atiyom moreme okursan cok iyi olur kiscem cünkü co keksik var daha insalalh en kisa zamanda 41 tane okur bagislariz edamin ablasinaaaaa

Allah herkezden razi olsun hastaligim biter bitmez okuyacağım canim elimizden gelen birşey allahim tez vakitte sifasini versin çok üzülüyorum
Ben bir ablami 10 yıl önce kaybetmiştim kanserden edami daha iyi anliyorum

ruyammmosgeldinn:26::26::26:

kiscem beni cok güldürdün yawwwwwmelekimm soguk ranzalardami yatiyo offf dayanamiycam artikkkk bu aciyaaaa

böyle uzaktan seni sevecegim hic aklima gelmemistiiiiösledim gül yüzünüü hele sescigini bi bilsen ne haldeyimmmneden böyle oldu ah bi anlata bilsennn

melekimin avataRI bilem degismissssso esmer güzel kis bebegi degilll klasik kk nin kendi avatari eklenmissss

melekim icin gidip bende banlansammi eceppponla ayni duygulari yasamak istiyom acisina ortak olmak istiyommbu seferde morem cok üzülür napsam eceppppp

Ben gittim melekimi ziyarete ama beni almadılar yanına............... ,,,,, o güzel sesçiklerini ben de çok özledim...Kemanını verdim çalsın diye............. Ama mapus şarkıları çalıyor ,, neşeli çalamıyor hiç......

Onu dinledim dinledim geldim eve................. çok üşümüş ,,,, çokkk.....:18::18: ...bi hırkam bile vermemişler melekimin üstüne......... ...........

Hosgeldin loorimmmm napalim burdada hava çoook kötü evde oturuyoruz

Sen napiyosun canimmm iyimisin

aynen evde oturuyoruzz eh iste iyi olmaya calisiyorum ablamla enistem bosaniyolar 5 yasinda yigenim var sabahtan beri ona agliyorum...

Bu arada evlilik yil donumunuz kutlu olsun nice mutlu yillara ailenle

Allah herkezden razi olsun hastaligim biter bitmez okuyacağım canim elimizden gelen birşey allahim tez vakitte sifasini versin çok üzülüyorum
Ben bir ablami 10 yıl önce kaybetmiştim kanserden edami daha iyi anliyorum
basin saolsun dilekimminsallh edam mutlu olacakkk tedavisi iy gececekk ablasininnn
naber?

evet olmuyor

yasakim sana siir yazmistim cikmisin o zaman herhalde görmedin ??????
görmedim basammm gecmise bakamadim ksicemm kusura bakmaa
Napiyosunuz kizlar,burada hava cok kotu yagmur yagiyo canim zaten sikkinn

loorim burasi iy demek orda yagmir basladiii

aynen evde oturuyoruzz eh iste iyi olmaya calisiyorum ablamla enistem bosaniyolar 5 yasinda yigenim var sabahtan beri ona agliyorum...

Bu arada evlilik yil donumunuz kutlu olsun nice mutlu yillara ailenle

Çook üzüldüm canim bu aradada bosanana cok cift var devir çok kötülesti

Sağol bitanem bir ömür boyu sürer inşallah evliligimiz:))))

ne diyosun ruyammm melekim anlatitgina göre cok zor durumdaaaabende sogukta yatacam bögünn melekim orda öyle perisanken nasi yorganla rahat yatagimda yatarim bennn

kk ya girer girmez kara haberi aldim halbuki ne umutlarla girmistimmm burakisciklarimla sarilip hasret giderip sohbet edecekken tam tersi oldu melekim e olan olmuss ben sokk

Ben de sabah uçarak girmiştim kk ya...............Bi baktım melekim gıpgri.................... ..........hemen size haber verdim... ....Protesto mu yapsaydık keşkem....... .............melekim tirtirtitriyor oralarda......GIPGRİ olmuş rengi soğuktan , korkudan........... ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…