Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

lafa bak sevmiyomusss kac yillik evlisinn yenimi aklina düstü :26:baska birine kapildi bu o zamannnvalla yuva yikanin yuvasi olmaz görsün bakalim mutlu olacak mi bundan sonraa:26:belasini bulur ancakk..bu kadarmi kolay bi yuvayi hic yokken yikmakkk

oyle canim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah Allah bu insanlarida islah etsin

yeterki gelsin burda bekliycem geceeetemem bataniye yorgan yatak bendennnhemen tuttup sacindan yatagin icine atacamki grilikten kurtulsun renk gelsin yüüzüne diyeeeeee

tammmm sıcacık çorbalar da benden................. aaaaaaaa...................melekim göründü ufukta................

Melekim sen çal kemanı ,,, biz uzaktan uzağa azcıkın da olsa duyarız sesçiklerini.....................Bir da da bizi bırakmak yokkkk................................................................

bizde oyle dusunuyoruz biri var diye cunku telinde fln sifreler var aman ya hayirlisi boyleymis ben sadece yigenime uzuluyorum daha 5 yasinda gitsin Allahindan bulsun

yok tatlim Ablam bosaniyo

HaYYY Allah ,, yüreğime iniyordu sizden bahsediyorsun sandım...............Canım yaaa ne kadar üzücü ,,,,, ne kadar zor bi durum.........................Ne demek sevmiyormuş ,, ancakmı gelmiş aklına............... allah akılfikir versin ,,, ablacının kimi kimsesi var mı bari sahip çıkacak............

bizde oyle dusunuyoruz biri var diye cunku telinde fln sifreler var aman ya hayirlisi boyleymis ben sadece yigenime uzuluyorum daha 5 yasinda gitsin Allahindan bulsun

loorim sende bak biliyorum kolay degil ama bu kadar yiprandirma yalniz degilsin kuzun kocaman oldu herseyi hissediyo oaynen allahindan bulsun kapildigi kariyla bakalim nolacakk..hic mutlu olacagini sanmiyorummm..cok pisman olacakkk ama is isten gecinceeee

Son düzenleme:
off ozr bi durum rabbim yardimcisi olsunn

Biz arkasindayiz sonuna kadar annem babam hepimiz cook sukur annem babam sag daha mutlu olucak bu sekilde

Bizim basimiza gelmeyeceği ne malum erkek milleti hiçbirine guven olmaz(((((
Bir kadin yetmiyor bunlara

haklisin yasakhayalim annem babam surekli bana tembih ediyo uzulme aglama diye bide baya duygusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…