- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.701
Loriiimmmmmmmmmmmm kim boşanıyo ,, yoksa sen misin................
10 gundur benim annemle babami parmaginda oynatti bi bosanmicam dedi bi bosanicam dedi en sonunda patlak verdi babam 1 gece boyunca konustu onunla ama bos dusunmuyo yasakhayalim insan o cocugun hatrina yine denerdi. ortada bisey yok bosanicam diyo o kadar sevmiyorum diyo
Üzülme bitanem haklarında hayirlisi bu demek benimde bir ablam var turkiyede iki çocuğu var kocasi hep aldatıyor çalışmıyor ama ablamin eli mahkum o kişiye katlanıyor bosanamiyor boşansa gidecek yeri yok annem babam burda
iyim canim allaha sükür
yasakim bunu sana yazmistim...gecmise baktim ...
Yasakim yazar böyle siirler
bizi böyle mest eder
Bende alirim kalemi elime
dökerim kelime kelime
yeterki gelsin burda bekliycem geceeetemem bataniye yorgan yatak bendennn hemen tuttup sacindan yatagin icine atacamki grilikten kurtulsun renk gelsin yüüzüne diyeeeeee
hayat çok zor valla kizlar bu devirde hastalik çoğaldı boşanma çoğaldı((((
lafa bak sevmiyomusss kac yillik evlisinn yenimi aklina düstü :26:baska birine kapildi bu o zamannnvalla yuva yikanin yuvasi olmaz görsün bakalim mutlu olacak mi bundan sonraa:26:belasini bulur ancakk..bu kadarmi kolay bi yuvayi hic yokken yikmakkk
oyle canim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah Allah bu insanlarida islah etsin
oyle canim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah Allah bu insanlarida islah etsin
yok tatlim Ablam bosaniyo
bizde oyle dusunuyoruz biri var diye cunku telinde fln sifreler var aman ya hayirlisi boyleymis ben sadece yigenime uzuluyorum daha 5 yasindagitsin Allahindan bulsun
cinayerlerde kiyamet yaklasiyo isteeee:26::26::26:
cinayerlerde kiyamet yaklasiyo isteeee:26::26::26:
off ozr bi durum rabbim yardimcisi olsunnÜzülme bitanem haklarında hayirlisi bu demek benimde bir ablam var turkiyede iki çocuğu var kocasi hep aldatıyor çalışmıyor ama ablamin eli mahkum o kişiye katlanıyor bosanamiyor boşansa gidecek yeri yok annem babam burda
tammmm sıcacık çorbalar da benden.................aaaaaaaa...................melekim göründü ufukta................
Melekim sen çal kemanı ,,, biz uzaktan uzağa azcıkın da olsa duyarız sesçiklerini.....................Bir da da bizi bırakmak yokkkk................. ...............................................
HaYYY Allah ,, yüreğime iniyordu sizden bahsediyorsun sandım...............Canım yaaa ne kadar üzücü ,,,,, ne kadar zor bi durum.........................Ne demek sevmiyormuş ,, ancakmı gelmiş aklına...............allah akılfikir versin ,,, ablacının kimi kimsesi var mı bari sahip çıkacak............
loorim sende bak biliyorum kolay degil ama bu kadar yiprandirma yalniz degilsin kuzun kocaman oldu herseyi hissediyo oaynen allahindan bulsun kapildigi kariyla bakalim nolacakk..hic mutlu olacagini sanmiyorummm..cok pisman olacakkk ama is isten gecinceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?