- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.801
ben yine anlamadimmm..Melek bildigim kadariyla hakaretli konusan kaba bir kiz degil... yani küfrettigine de inanmiyorumm... güldü diye engellleme olur mu hic??
hosgeldin destina kisceeeesonunda geldiniz kızlar yaaa sıkıldım tek başıma öyle diğer topiklere bakıyodum
Benn dee geldimmm
selamm arkadaşlarrr nasılsınızzzzzzzzz
hosgeldin destina kisceeee
sende hosgeldin kutukutupensemm
dememkki sadece hakaret küfür degil bunlarda banlanma sebebi oluyomusssssartik konu neyse gülünmüycekmis demekkii bi de bu smileyi yapmis banlanmis ruya kiscemiz telde konusmus ona anlatmis neden oldugunuuu
wayyyyy cok enteresannn. aygimizi denk alalim gülmeyelim sakin haaaa. bizde engellenebiliriz:)))
hoşbuldukk yasakımm ne haber
ama iste her gülme degil konu neyse artik demekki alay gectigini düsünmüs yönetimmmmkendi mapis damindan cikinca basin toplantisi yapacak zaten o zaman anlatir tüm yasadikalriniii
Ben geldim gonyaliniz geldi
ama iste her gülme degil konu neyse artik demekki alay gectigini düsünmüs yönetimmmmkendi mapis damindan cikinca basin toplantisi yapacak zaten o zaman anlatir tüm yasadikalriniii
zeynebimnurum hosgeldinnkuzucuk nasi annesi bulantin ne varmi anlat bakalim kendindeeee
yasakımm ilahi emii
ahahahahaha evet evet gelsinde anlatsin. cok merak ettim. demokratik bir ortamda gülme suclusu olarak anlatsin. :))))
hoşbuldumm canımmm ...
sen nasılsınnn ..... ben iyimm henuzz bir değişiklik yok dun biraz bulantı oldu ama bugun olmadı Allahtann inşallahtaa olmazzz
Ben geldim gonyaliniz geldi
gonyalim angalida sana kucak aciyooo
Nazi soruyorsun, canim naz sabahtan doktora gitti. eve ögleden sonra gelmis ama interneti yokmus. eside gece gec gelecekmis kimse meral etmesin demis.
bide para isterim röportaj icin demesinn melekimjmm
saol iyi olmaya calisiyom kiscem melekimiz mapisdadaaamasalalhh kuzucuga insallah annesine rahat bi hamilelik gecirttiriirrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?