Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben yine anlamadimmm..Melek bildigim kadariyla hakaretli konusan kaba bir kiz degil... yani küfrettigine de inanmiyorumm... güldü diye engellleme olur mu hic??

dememkki sadece hakaret küfür degil bunlarda banlanma sebebi oluyomusssss artik konu neyse gülünmüycekmis demekkiibi de bu smileyi yapmis banlanmis ruya kiscemiz telde konusmus ona anlatmis neden oldugunuuu

dememkki sadece hakaret küfür degil bunlarda banlanma sebebi oluyomusssss artik konu neyse gülünmüycekmis demekkiibi de bu smileyi yapmis banlanmis ruya kiscemiz telde konusmus ona anlatmis neden oldugunuuu

wayyyyy cok enteresannn. aygimizi denk alalim gülmeyelim sakin haaaa. bizde engellenebiliriz:)))

melekimin mapis damindan cikmasina tam 50 dk varrrrrrdüsündüm bi goc kesecemmmm

wayyyyy cok enteresannn. aygimizi denk alalim gülmeyelim sakin haaaa. bizde engellenebiliriz:)))

ama iste her gülme degil konu neyse artik demekki alay gectigini düsünmüs yönetimmmmkendi mapis damindan cikinca basin toplantisi yapacak zaten o zaman anlatir tüm yasadikalriniii

ama iste her gülme degil konu neyse artik demekki alay gectigini düsünmüs yönetimmmmkendi mapis damindan cikinca basin toplantisi yapacak zaten o zaman anlatir tüm yasadikalriniii

ahahahahaha evet evet gelsinde anlatsin. cok merak ettim. demokratik bir ortamda gülme suclusu olarak anlatsin. :))))

yasakımm ilahi emii

ahahahahaha evet evet gelsinde anlatsin. cok merak ettim. demokratik bir ortamda gülme suclusu olarak anlatsin. :))))
bide para isterim röportaj icin demesinn melekimjmm
hoşbuldumm canımmm ...

sen nasılsınnn ..... ben iyimm henuzz bir değişiklik yok dun biraz bulantı oldu ama bugun olmadı Allahtann inşallahtaa olmazzz

saol iyi olmaya calisiyom kiscem melekimiz mapisdadaaamasalalhh kuzucuga insallah annesine rahat bi hamilelik gecirttiriirrrrrrr

Nazi soruyorsun, canim naz sabahtan doktora gitti. eve ögleden sonra gelmis ama interneti yokmus. eside gece gec gelecekmis kimse meral etmesin demis.

bide para isterim röportaj icin demesinn melekimjmm

saol iyi olmaya calisiyom kiscem melekimiz mapisdadaaamasalalhh kuzucuga insallah annesine rahat bi hamilelik gecirttiriirrrrrrr

ayyy üzülldümmm melegimeee ziyeretee felan gitseydikk barıı temiz carşaf çamaşır ihtiyacıı varmıydı acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…