- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.761
millet nereye gitti yasakhayal??
melekime kavusmaya son 4 saatttttsankim 4 yil gibim geliyo amaaaa
melekime kavusmaya son 4 saatttttsankim 4 yil gibim geliyo amaaaa
yigidim aslanimm mapuslarda yatiyooo
ahh ahh ewimde olaydımda bi sıcak çorbada ben yapaydım yahu ya halen işteyim 20:00 çıkış 12 saat gerçi ewe de olduğum yok yabende buralardayım bacikomlar
yigidim aslanimm mapuslarda yatiyooo
az kaldi canimcimm sabret biraz daha
kime? ne ? kim o? ne oldu? hayirdir?
az kaldi canimcimm sabret biraz daha
her gün aynı be aşkım ya hep az kaldı hep az kaldı diom ertesi güngeldğimde sanki ewe hiç gtmemiş gbi kaldığım yerden dewam ediyorum kızım anneannede kalıyor benm ew arası mesafe var 3 gün ewimde 4 gün orda gidip geliom bende ondan ewimi kızımı herşeyimi özlüyorum ew kadını olmakta zor iş kadını olmakta anacım ya
loorim diger termin ne zamannnn kuzucugu tekrar ne zaman görecennn
ne is yapiyosun sevda canimm:26::26::26:
her gün aynı be aşkım ya hep az kaldı hep az kaldı diom ertesi güngeldğimde sanki ewe hiç gtmemiş gbi kaldığım yerden dewam ediyorum kızım anneannede kalıyor benm ew arası mesafe var 3 gün ewimde 4 gün orda gidip geliom bende ondan ewimi kızımı herşeyimi özlüyorum ew kadını olmakta zor iş kadını olmakta anacım ya
kolay gelsin sevdammmmhayalimm bir fabrikada yönetici asistanlığı sekreterlik yapıorum
27 mayista insallah teyzesiibu sefer ultrasyonla bakicak yukaridan ve kalp atisini duyucazz
kolay gelsin sevdammmmbayada uzun mesaisi varmissss
mamsalalhh kuzucugaiyce büyür o zamana 20 gün kalmis görmeye bize bu sefer yine resim koyda bakalim cünkü iyce netlesir herseyii
alla alla morem de gelmedi nerde bu kissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?