- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.781
koymam mi yasakhayalim koyucamm az kaldi az
neti yokmus dedi ya miamoremm:26::26:
göbüsüde istiyom amaepeydir koymuyon ne durumda haberim yokk
öylemi ben görmemistimmama onun olurdu iki pc leri vardi evdeeee nezaman gelecekmiskiii acepp:26::26::26:
ne tatliibuyudu teyzosu hamile tshirtleri pantolonlari giyiniyorumAlmanlarda bakip bakip gulumsuyo benimde hosuma gidiyo
bilmiyorum ki yasakhayalim yazdim ama iletilmedi yok neti belki aksama yapar kocisi
ne tatliialamanalr sever öyle seyleriiii
inslalah morem bizsiz krizdedir simcikkk
ziyaretci bölümüne baksana melekime bi degisiklik varmii
anlamadim ki ne degisikligi? neyse ben bisi anlamadim...
melekimi banlamışlar onu diyo kızzzz
loorim ne zaman gelcen kiscemmmevet cok seviyolar kokonalar
ayyyy nazim simdi kendi kendini yiyodur netsizlikte cok kotu yaa
yasakhayalim ben cikiyorumm annemi fln ariyim bi aksama gelirim insallah
papomm kis bukadarmi yazip gidiyon niye durmuyon gelsende biraz konussakkkslmm kızlarrrrnasılsınız bakalım.ben de oğluşum da iyiyiz çok şükürr bi haber vereyim dedim
emircimmmm kiscem ne sonami düsmüs kislar sabahtan beri burdaydi demekki herkes yemek icin cikinca diger topikelrde tesadüfen aktiflesince öyle olmusturr..olmuyo böyle kızlar önceden en başta olurdu konumuz şimdi aşağılara düşmüşüz arayıp buluyorum. sahipsiz bırakmayın şu topiği
neden ne olmus ki? niye böyle bisi yapmislar ki?
loorim ne zaman gelcen kiscemmmgeldim yoksunn
papomm kis bukadarmi yazip gidiyon niye durmuyon gelsende biraz konussakkkmasallahh oglusunaaaa
emircimmmm kiscem ne sonami düsmüs kislar sabahtan beri burdaydi demekki herkes yemek icin cikinca diger topikelrde tesadüfen aktiflesince öyle olmusturr..yosam iddia ediyorum en aktif güncel topik buraaaa
yönetim kendisine göre hosuna gitmeyen yorumlar olunca böyle yapiyooooama melekim bu sefer sucsuzz sadece gülmüs ne etmis bu konuyo onu yapti diye banlamislarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?