Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

loorim ve sevda kisceelrim bana müsade yemek hazirliklaRINA baslim herif gelemk üzreeeee

hoscakalinnnn

olmuyo böyle kızlar önceden en başta olurdu konumuz şimdi aşağılara düşmüşüz arayıp buluyorum. sahipsiz bırakmayın şu topiği

evet cok seviyolar kokonalar

ayyyy nazim simdi kendi kendini yiyodur netsizlikte cok kotu yaa

yasakhayalim ben cikiyorumm annemi fln ariyim bi aksama gelirim insallah
loorim ne zaman gelcen kiscemmmgeldim yoksunn
slmm kızlarrrrnasılsınız bakalım.ben de oğluşum da iyiyiz çok şükürrbi haber vereyim dedim
papomm kis bukadarmi yazip gidiyon niye durmuyon gelsende biraz konussakkkmasallahh oglusunaaaa
olmuyo böyle kızlar önceden en başta olurdu konumuz şimdi aşağılara düşmüşüz arayıp buluyorum. sahipsiz bırakmayın şu topiği
emircimmmm kiscem ne sonami düsmüs kislar sabahtan beri burdaydi demekki herkes yemek icin cikinca diger topikelrde tesadüfen aktiflesince öyle olmusturr..yosam iddia ediyorum en aktif güncel topik buraaaa
neden ne olmus ki? niye böyle bisi yapmislar ki?

yönetim kendisine göre hosuna gitmeyen yorumlar olunca böyle yapiyooooama melekim bu sefer sucsuzz sadece gülmüs ne etmis bu konuyo onu yapti diye banlamislarrrrr

gri renk melekim yok gelmemis dahaaaa mapis damindan henüz cikis almamissssecdep esi kapida bekliyomu melekimiiiyosam hemen almaya ben giderimmm

simcik cikim tekrar kolacan etmeye gelirimmm son durumlariii

morem seni napacaz yaww netin yomuss duyduguma göreeeeenet derken pcc mi yoksa baglantimiiineyse insallah sende asam gelirsinnnn

ben yine anlamadimmm..Melek bildigim kadariyla hakaretli konusan kaba bir kiz degil... yani küfrettigine de inanmiyorumm... güldü diye engellleme olur mu hic??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…