Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyy üzülldümmm melegimeee ziyeretee felan gitseydikk barıı temiz carşaf çamaşır ihtiyacıı varmıydı acabaaa

ruyam saolsun yapti o islerii corba kazak su ne götürmüssssama bu gün tr saati ile gece 23.00 da tahliye olcekmissssssbekliyoz böylegözümü kirpmadannn

nazımdaa yok demekk benn kutukutummun duaları okudumm edamın ablasınadaa bir yasın okudumm sen yazarmısın yasağımmmm

sabahtan beri topikce cok üzgünüz kiscemmmmmelekim mapis damina düsmüs haberin yok seninn ,cikmasina tam 48 dk varr..özgür olacak az kaldiii

nelerr olmuşş kıscemm

melekimde çıksın mapus damından bana yardıma gelinn yarınn
bugün akşama kadar halı yıkadım yarın da kapı pencere var :26::26::26::26:

nelerr olmuşş kıscemm

melekimde çıksın mapus damından bana yardıma gelinn yarınn
bugün akşama kadar halı yıkadım yarın da kapı pencere var :26::26::26::26:

ya cankusum öyle isteee bugün topik zor anlar gecirdiiiay temizlik mi yapiyonnn:26:kolay gelsinn kutukutupensem yavas yavas yap bariii

nazımdaa yok demekk benn kutukutummun duaları okudumm edamın ablasınadaa bir yasın okudumm sen yazarmısın yasağımmmm

saol zeynebimnurum rabbim dualarimizi kabul eder insallahhhhhhh simdi moreye özelden durumu yazimmmm bu gece gelemezse yarin kesin düzenelr listeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…