- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.861
süksür düsük tehlikesi ne yok zeynebim nurummmm .peki neyle gideceksinizzz araylami otobüslemi..yani seni cok sarsacak bi yolculuk olmasin bu cok önemliii kiscemm..cünkü daha yeni yerlesiyoooo
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Edamın güzel ablası için 41 Yasin okuyoruz [/td]
[td]Dua[/td][td]Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilhanazz[/td]
[td]2[/td][td]okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td]5 [/td][td]okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek181[/td]
[td] 2[/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]Sevdaceylin[/td]
[td]3 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]miamore[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]hancek[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]kutukutupense[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]karamel[/td]
[td]2 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]Theano[/td]
[td] 2[/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]zeynebnur[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]zuhalzerrin[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]monarrosa[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td]
[/tr]
[/table]
canım biz altı ay denedikk olmadı sonraa doktora gittim rahımde yara ve iltihap vardı bidee prolaktın yuksek dedii o ay korundumm ilaçlarıı kullandımm sonrakı ay geldii canımmm amaa bana o kadarrrr uzun geldikii bu süreçç anlatamammm
ben de ıyı dıyelım ıyı olalımm habıbtemm bugun ablamı Prof.özel Muayenehanesine götürdükk doktor bastan aşağı güzel bir inceledi böbreklerine varana kadar baktı öyle diyeyim diğer yerlerinde herhangi bir sorun yok sadece göğsünde sorun keşke göğsündeki kitleyi başka doktora aldırman direk bana gelseydin dedi oda beni direk acil ameliyata aldılar hocam dedi herneyse doktor iki kez ameliyat olucaksin ondan senin iyiliğin içindi dedi şimdi bugun tekrar memografi cekındi ve elindeki parçalari patolojiye verdik memografının sonucu cıktı patolojı 21 mayıs da cıkıcakmıss yarın da tekrardan cagırdı fakuteye amelıyat oncesi tekrar bir tahlıl yapıcakmıs sonuclara gore tekrar amelıyat edıcekmıs cunku amelıyat oldugu yerden halen devam eden timörler varmıs buyuyormus kolunun altına kadar gelmiş onları alıcam ve kurutucam dedi memegrafı sonucuna da baktı cok ıyı memenı almıcaz gözunaydın dedi sadece amelıyatlık ısın var dedi cokkk sevındıkkkk ınsallah değişmezzzz kızlar sizlerin duasıııı işe yaradı belkide burdaki doktolar alınabılır dedii cok korkmustukk Prof. de almıcaz dediiii belkiiiideee canlarımmm sizlerinn dualarıı kabull olduuuu allahım sizlerden razı olsunn sizleri cok ama cok sevıyorummmm bıtanelerımmm
aynenn zeynebim şu dönemi bi atlatt kendine çok iş çıkarma yorma yaptığın zaman gerekirse eşinde yardım eder
otobuslee gitcezz ama altı saat felan 3 saatte bir mola veriyo zatenn bilmiyorumm yaa ne yapcamm bi yandan rabbim korurr diyorum bi yandandaa endişeleniyorum iştee
eşim Allahtan yardımm ediyoo camları felan siliyoo du zatenn şimdii hiç sesi cıkmadan yapıyooo garibimmm
otobuslee gitcezz ama altı saat felan 3 saatte bir mola veriyo zatenn bilmiyorumm yaa ne yapcamm bi yandan rabbim korurr diyorum bi yandandaa endişeleniyorum iştee
ben de ıyı dıyelım ıyı olalımm habıbtemm bugun ablamı Prof.özel Muayenehanesine götürdükk doktor bastan aşağı güzel bir inceledi böbreklerine varana kadar baktı öyle diyeyim diğer yerlerinde herhangi bir sorun yok sadece göğsünde sorun keşke göğsündeki kitleyi başka doktora aldırman direk bana gelseydin dedi oda beni direk acil ameliyata aldılar hocam dedi herneyse doktor iki kez ameliyat olucaksin ondan senin iyiliğin içindi dedi şimdi bugun tekrar memografi cekındi ve elindeki parçalari patolojiye verdik memografının sonucu cıktı patolojı 21 mayıs da cıkıcakmıss yarın da tekrardan cagırdı fakuteye amelıyat oncesi tekrar bir tahlıl yapıcakmıs sonuclara gore tekrar amelıyat edıcekmıs cunku amelıyat oldugu yerden halen devam eden timörler varmıs buyuyormus kolunun altına kadar gelmiş onları alıcam ve kurutucam dedi memegrafı sonucuna da baktı cok ıyı memenı almıcaz gözunaydın dedi sadece amelıyatlık ısın var dedi cokkk sevındıkkkk ınsallah değişmezzzz kızlar sizlerin duasıııı işe yaradı belkide burdaki doktolar alınabılır dedii cok korkmustukk Prof. de almıcaz dediiii belkiiiideee canlarımmm sizlerinn dualarıı kabull olduuuu allahım sizlerden razı olsunn sizleri cok ama cok sevıyorummmm bıtanelerımmm
edam cok sükürr hersey yolunda gidiyooone güzel bi haber diger organlara metastaz yapmamasiiiiii inslalah rabbimin izniyle hep böyle güzel haberler getirecennn cok sevindim edammm nasi mutlu oldum bi bilsennn inslalah raBBIM DUAALARIMIZI BOS CEVIRRMEK CANIM BENIMMMM ediyoz etmeyede devam edecezz insallahhhhhh rabbim yar ve yardimciniz olsunnnnnn
canim bayada uzunmus yol:26:kiscem gitmesennn :26:aslinda korkmaya gerek yok ama ne bilim yinede riske sokmamakmi lasimmm:26:kiymetli bebek seninkide ona kavusmak icin baya ugrastinn
edammmm canımm benimm rabbim şifasını veriyoo bak tamamen iyileşicek inşallah hiç sorun kalmıcakk siz moral olun ablacığına unutma moral her şeyden önemli rabbim şifasını versinn inşallahh
canımm geçmiş olsunn tekrarr rabbim dualrı kabul ettii ....duanın hastalıklarr üzerindekii etkisis yapılan araştırmalarlaa bilee kanıtlandıı canıımm inanarakk yapılan dualarrı rabbim geri çevirmiyorrrrrrrr
canim sen yanina yumusak yastik falan al. beline koyarsin, ayaklarini cok asagida tutma arada yukari koy. bisey olmaz Allah in izniykle
aynennn tatlımmm inşallah vermeye devam edecekkk sizler sayesındee bugun morelı cok ıyıydı bakalımmm hersey alın yazısı hersey guzel olucakk umuyorumm
ben çıkıyorum kıscelerim malum yorucu bi gündü hepinizi öptüm hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?