Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

süksür düsük tehlikesi ne yok zeynebim nurummmm . peki neyle gideceksinizzz araylami otobüslemi..yani seni cok sarsacak bi yolculuk olmasin bu cok önemliii kiscemm..cünkü daha yeni yerlesiyoooo

otobuslee gitcezz ama altı saat felan 3 saatte bir mola veriyo zatenn bilmiyorumm yaa ne yapcamm bi yandan rabbim korurr diyorum bi yandandaa endişeleniyorum iştee

inslalah ettigimiz dualar kabul olacakkkkkk

canım kucağına da al sağlıcakla inşallah bizim de 6 ay oluyo gittim doktora sadece kana baktı hormonlarda bir şey çıkmadı
rahimdeki yarayı falan nasıl anladı doktor benim muayene etmedi hiç

cokkkkk sevindimmmmmmmmmmm. Rabbim tamamemn kurtulmayi nasip etsinnnn... Edacimmmm yer gök dua ile kurulmusss.... bu moral iyi gelir ablanaaaaa. bu hastaligin tek ilaci moral unutmayinnnn.. ablana bizden cok selam söyle her duamizda onuda katiyoruzz, yalniz degil bu yolda sakin unutmasinnnnnn

otobuslee gitcezz ama altı saat felan 3 saatte bir mola veriyo zatenn bilmiyorumm yaa ne yapcamm bi yandan rabbim korurr diyorum bi yandandaa endişeleniyorum iştee

canim bayada uzunmus yol:26:kiscem gitmesennn :26:aslinda korkmaya gerek yok ama ne bilim yinede riske sokmamakmi lasimmm:26:kiymetli bebek seninkide ona kavusmak icin baya ugrastinn

canim sen yanina yumusak yastik falan al. beline koyarsin, ayaklarini cok asagida tutma arada yukari koy. bisey olmaz Allah in izniykle

canımm geçmiş olsunn tekrarr rabbim dualrı kabul ettii ....duanın hastalıklarr üzerindekii etkisis yapılan araştırmalarlaa bilee kanıtlandıı canıımm inanarakk yapılan dualarrı rabbim geri çevirmiyorrrrrrrr

Insallahh habıbtemmm bızdee cokkk sevındıkkk bakalımm bundan sonra neler olucakkk haberlerıı sızlere ıletıcemm allah razı olsunnn sizlerdennn

canim bayada uzunmus yol:26:kiscem gitmesennn :26:aslinda korkmaya gerek yok ama ne bilim yinede riske sokmamakmi lasimmm:26:kiymetli bebek seninkide ona kavusmak icin baya ugrastinn

evettt amaa bakalımm yaa hayırlısıı artıkk eşimledee konuşalımdaa bii ondan sonraa karar veririmm

edammmm canımm benimm rabbim şifasını veriyoo bak tamamen iyileşicek inşallah hiç sorun kalmıcakk siz moral olun ablacığına unutma moral her şeyden önemli rabbim şifasını versinn inşallahh

aynennn tatlımmm inşallah vermeye devam edecekkk sizler sayesındee bugun morelı cok ıyıydı bakalımmm hersey alın yazısı hersey guzel olucakk umuyorumm

cok saolll Zeynebımmm rabbım razı olsunn sızlerdenn doru dıyosunnn rabbımm bana ell acanı ben asla boş cevırmem demişş bu cok doru rabbıme el acalımm yeterkii rabbım karsılıgını en guzel sekılde verıyorr

canim sen yanina yumusak yastik falan al. beline koyarsin, ayaklarini cok asagida tutma arada yukari koy. bisey olmaz Allah in izniykle

hımmmm ayaklarımıı toplarımm yaa zaten severimm topluu oturmayıı sallayıncamıı zaralıı olur daaha çokk öyleysee hiç sallamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…