- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.121
alla alla hancekim teldenmi takip ediyo artikin niye biseyler yazmiyoo:44::44::44:
eeee kızlar daha daha ne var ne yoookkk benım bu akşam son yalnız kalışım kocişkom gunduz vardıyasına gecıyo bu hafta ohh yarında tatil :)
alla alla hancekim teldenmi takip ediyo artikin niye biseyler yazmiyoo:44::44::44:
oohhhh ne guzell benimkide persembe gidiyo trye napcam bilmiyorum :18::18:
bence hancegim hala uyuyoo
aahh kıyamam yalnız mı kalıcan kayınvalden le mi kalıcaksın
çok uyumaktan bu hadeyim zaten loorimm
şu modeli çıkarayım,geliyorum hemmen
kayinvalidem yok malesef yalnizda kalamamesimin babasi baska bi kadinla evli kaynanamm sizlere omur.. onlarda da pek kalmak istemiyorum acikcasi evde de kalamam
ee arkadasın varmı samimi birlikte kalabileceğiniz canımcım
yok canim mecburen onlarda kalicam
tamam bitanem cikar modelini sen foto isterim ama
hadi ya neyse katlanıcaksın kuzum ya o değilde saclarımda beyazlarım çoğaldı tam boyatıcaktım hamile olduğumu öğrendım napıcam beeeeeeeeeennn
benimde dip boyam cikti 3 aydan sonra boyanabilir diyolar :26:
loorim bi almanya topigine gittim geldimmm orda bi arkadas ayni benim sorunumdan varmis iki bebek kaybetmis simdide cok korkuyo hamileymis doktoru ilgilenmiyomus cok agrisi varmiss ona biseyler yazdim geldimmmm
loorim bi almanya topigine gittim geldimmm orda bi arkadas ayni benim sorunumdan varmis iki bebek kaybetmis simdide cok korkuyo hamileymis doktoru ilgilenmiyomus cok agrisi varmiss ona biseyler yazdim geldimmmm
tamamm bitaneeem eklerim tabiki em yetrki iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?