- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.101
hadi bakalimmyasakhayalimm ben hgc sonucumu bilmiyorum ya burada soyluyolar mi
saol canım öyle yapıyroum olumlu düşünmeye gayret ediyorum bakalım.. cunku ilkinde de düşük yaşadım
yok loorim burda öyle bisey yokkancak ultrasonda görüyonn
ayyy inş tatlışım
doktora gittigimde 9 haftalik olucak o zaman bana dinletirmi kalp atislarini burada donletmiyolar bile yaaa
yasakhayalcııııııımm sende var mı bebişcikk cik cik
benimkini ne hastane ne kendi doktorum 12 haftadan dan önce dinlettirmedii.yalniz sadece böyle sürekli hizlica atan biseyi gösteriyorlardi
yok malesef incinurumm.toplam 5 hamilelik 6 bebek kaybim varen son 5 hafta önce ikizlerimi kaybettim 8.haftada ..kan pihtilasma sorunum var ..
anladim bana gostermezse bile gostermesini isticem uyuz kariya
Rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasıp eder kuzum benım kuzenimde de var kan pıhtılaşmazsı ılkını dusurdu ama bu kez maşallahı var inş sende kavuşursun hayatım
bi sor yinede belki dinlettirirloorim aslinda önemlide degil yeterki attigini bil oda yeterlii inslalh cok dinlersin daha
hee len bu ne acele loriiiiiiimmm
oye yasakhayalim ama trdekiler 6 hafta 7 hafta olunca duyuyolar yagorsem yeterli
arkadaslar sohbet yeri yok mu ordan konuşmamız daha iyi olur anlık yazısma ha ne dersiniz ben yeni katıldımda bılmıyorum varmı??
sen bu gittiginde ultrasona iyice bak görürsün ama bence doktorunda gösterecektir kesinn
ben iyice bakarim gosemezsem o gostertsin
masalalh ozamana kocaman olacakgörmemek mümkünmü kalpciginii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?