- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.141
hadi ya bende bi bakarim orayayasakhayalim burada sildigimiz kisi benim yazdiklarimi gorurmu engellesem nasil olurr o zaman hic goremez dimi
loorim bence hic boyatma canim benimmm beyazinda yoktur hem kapalisinda bosver bence sagliksizz boyalarr :26::26:
bende merak ettim nerde benım yasakyarim diye eheheh
boyali zaten de dip boyam cikti igrenc duruyoo
ben kaçar kızlar başım dönmeye başladı ilaclardan sanırım yan etkisi diye yazıyodu.. Allahım'a emanetsiniz görüşmek üzere
iyi aksamlar incinurumm yine gelllllllllll
ben kaçar kızlar başım dönmeye başladı ilaclardan sanırım yan etkisi diye yazıyodu.. Allahım'a emanetsiniz görüşmek üzere
yawrukusundan baska hic bisey önemli degilll
yerim onun totosunuonun icin istanbula gidemiyorum ya doktor ilk 3 ay ucak yasak dedi
gelirim YASAKYARİMbi saat uzanayımda optum sizi şekerler
loorim aglama yeni geldinn annecigini ne gördünnnn napalimm kuzucuk icin herseyy..nasipse onu alir gidersinnnn
haziranda gidicem insallah bide doguma annemi getiricez Allah izin verirse bu arada annem bana bir suru sey yapicakmis esimle gondercekmiss
looricikimmmm baktinmi almanya topigine:26nu cok iyi anliyorum ya inslalah bisey olmaz kuzusuna
ayy anneler iste anne gibisi varmii kimseye benzemezlerr benim annecigimde öyle.. diger kardeslerim kiskaniyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?