- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.201
tesekkürler kizlarrr, bir tatile gittim herkes bir yere dagilmis... :)) 21 inde kan tahlili yaptirmistim, 230 cikti, gittim bir de özelde yaptirdim 159 cikti. Doktor düsük yapiyorsun dedi. Pazartesi kendi doktoruma gidecegim ama düsük yapsam bilirdim sanirim. Gerci kasik agrim var ama kanamam yok cok sükür. Yasakhayal bilirdi simdi ne oldugunu....
konya mı dümdüzmüş :d abın neresnde konyanın ??
Merkez de karamanda da yigen var oda dumduz dedi.
hoşgeldin miamoreem hayırlı olsun bebeğinnn çok sevindimm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
şimdi özelde yaptırdığın değerlerle hastanede yaptırdığın değerler yani referans aralıkları aynı değildir olamazda minividas cihazlarının hepsi birbrinden farklı senden rica etsem bana [emaıl="æ@ß"]ß-hcg[/emaıl] referans aralıklarını yazarmısın ikisininde
Hosgeldin yasagimben geldimmmm kuzucuklarrr
merkezde dağ yok zaten dumdz quzum :)) bız beysehır sille tarafına qıdıyoruz .
hoşgeldinnn bidenemmmmmmm
Hosgeldin yasagim
Bilmiyorum canim ilceleri fln gitmedim daha. ama gezmek istiyorum
saol hancek cim, sevinemedim bile dahaaa.... Kafami bulandirdilar. 20 sinde bir dmla kahverengi akindtim geldi, 21 sabahina kadar hic bir sey gelmedi. Bende nasil olsa türkiye deyim test yapayim testler ucuz dedim:))) sabah erkenden test yaptim, ikinci cizgi silik cikti. Hemen arkadasimi aradim sigorta hastanesinde doktor, gel test yapalim dedi. Gittim yaptilar sonuclari saat ikide alirsin dedi. Bende buradayken doktorada görüneyim diye saat ikiye yildiz andevadan randevu aldim. Ama hastanenin testi iki ye kadar cikmadi. Bende mutlu labratuara gittim. 1.5 saate cikar dedi test. Bende cok gec dedi, kadin o zaman 20 dakika olandan yapalim dedi. Bende tamam dedim. Tam doktora gittim iki test de elime ayni anda gecti. Sabah kan verdigim hastanenin testi 230,3 mutlu labratuarin ki 159,38 baskada bisi yazmiyo
örtmenimm mersahimm seni görmemistim öglennhosbuldm minikusum saoll
hosbuldum hancekimmmDe sen niye hem agliyon hem örüyon bakimmm:26:
yok bebeğim ağlamıyorum sadece örüyorum yanlış gördün galiba
kuzuuum sen antalyayamı geldiiiiiiinnn??mutlu lab. 100.yıldakimi?yıldız andeva (medstar) arada bi yerde...
Sonuçları değil bitanemm,sonuçların yanında yazan en sağda referans aralıkları yazar onları yazarmısın bitanemmm.çünkü çalışılan her laboratuvar farklı cihazlarla çalışır haliyle sonuçlar farklı gibi görünür ama referans aralıkları farklıdır...
anladim sanirim... Evettt antalya daydim. Dün geldimmmm. Cokkk güzel diiiiii:)) simdi veriyorum referans araliklarini mutlu: 159,38 mıu/ml 0 - 4 hafta
hastaneninnn 230,3 ıu/l 1-2 hafta
anladim sanirim... evettt Antalya daydim. dün geldimmmm. cokkk güzel diiiiii:)) simdi veriyorum referans araliklarini mutlu: 159,38 mIU/mL 0 - 4 hafta
hastaneninnn 230,3 IU/L 1-2 hafta
hancegim nörüyon
anladınmı bitanemm şimdi düşük falan yapmıyorsun iki hastaneninde çalıştığı cihaz farkından ve referans değerlerinin farklılıklarından aslında ikiside aynı sonuç sen içini ferah tut,allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin bitanemmm
ayrica hastaneninki sabah verdim, mutlununkini öglen 12 gibi verdim. Doktor bakti ve bu degerin düsmesi degil cikmasi lazimdi dedi. Muayene bile etmedi. Daimi hastasi olmayacagimi anlayinca... Ee dedim simdi ben hamilemiyim degil miyim. Hamilesin dedi ama ne zamana kadar devam eder bilmiyorum gidince doktorunla görüs dedi.. Benim kanamam yok. Günde bir damla kahverengi bisi geliyor o kadar. Sadeve cok kasik sancim var o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?