- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.221
eline saglik canim kolay gelsin.bi şal modeli gördümde çok hoşuma gitti onu çıkarmaya çalışıyordum bitanemm,çıkardımda rahatım şimdi:)))
anlamadim hancekcim yaaaa. neden öyle diyorsun? doktor neden öyle dedi???
saçmalamış bitanemm o takma kafanı için ferah olsun seninde dediğin gibi daimi hastası olmayacağın için kötü davranmış sanırım..ne kadar düşüncesiz bunlar ya moral vereceği yerde nasılda moral bozuyorlar inanamıyorum...kötü düşünme bitanem herşey çok güzel olacak bebeğinide allahın izniyle sağlıcakla alacaksın kucağına canımmmm
anlamadim hancekcim yaaaa. Neden öyle diyorsun? Doktor neden öyle dedi???
aminnnnn insaallllahhhh, insaalllah tüm bekleyen kucaklar dolsun. Ama biliyorsun degil mi o caylari icmeye basladigimin ikinci ayinda halime kaldim. Gecen ay regl gec oldum demek ki calismaya baslamismis....insaallah herkes bu caylarin faydasini benim kaxar cabuk görür.....
ama sen yinede bu aralar dinlenmeye çalış çok yorma kendini ve uzat ayaklarını yat hayatım,döndünmü peki almanyaya belki uçakta sarsmış olabilir bitanemmm
sen hangi çayı içtin bitanemm???
yok hic sarsilmadim cok sükür. geldigimden beri dinleniyorum... sancim bir haftadir vardi. bir haftadir beni aksamlari sitma tutuyordu. nasil bir üsüme anlatamam, aglayacaktim nerdeyse. sonra karnima sanci giriyordu ben ayaklarimi üsüttüm sandimdi. ama gecen carsamba günü öglen bir damla kahverengi leke gördüm ve " kahretsin yine erken adet oldum " dedim. 28 inde olmam gerekiyordu. neyse bir daha kanama gelmedi bende sabah erkenden uyandim ve bu yerlesme kanamasi olabilir edim. test yaptim. silik cikti ama görülebiliyordu. hemen hastaneye gittim test yaptirdim iste. benim tahminlerime göre 15 günlük falan:)))
adet oldugum gün civan percemi ve aslan pencesini karistirdim. adetimin son gününe kadar günde 3 bardak ictim. adetim bittigi ün cay icmeyi biraktim. ve gün asiri calismalara basladim...
hAYIRLI OLSUN BEBEİŞİN BİTANEMMM,NE KADAR ZAMANDIR DENİYORDUN???DEDİĞİN GİBİ YERLEŞME KANAMASI OLMUŞTUR BİTANEMM SEN İÇİNİ FERAH TUT DİNLEN GÜZELCE ÖZELLİKLE AYAKLARINI SICAK TUT ÜŞÜTMEMEYE ÇALIŞ BİTANEMM,KAR YAĞIYORMUŞ ALMANYAYA SANIRIM...
BENDE BUGÜN SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAKTIM MAALUM UYUMAKTAN UNUTTUM:)))yARIN BAŞLAYACAĞIM ARTIK HAYIRLISIYLA:)))))
HER AY BİRİNİ DENEYECEĞİM HERHALDE BU GİDİŞLE:))))
ayy sorma igrenc burasi. Bugün dondum vallaaaa.. Kar yagsa sorun degil dondurucu soguk mahvediyor. Neyse cemre ahavaya düstü artik iyilesir sanirim:) saol canim benimmmm, rabbim sana da ve bekleyen hekese nasip etsin insallah ... Ben evleneli daha bir yil olmadi. Biz bebek yapmaya eylül de karar verdik. Ama bu caylari bebek isteyen kadinlarin ictiklerini duymustum. Netten arastirdim ve iki aydir adetimde iciyordum. Cok sükür cok bekletmedi. Darisi tez zamanda basina. Eger caylari alacaksan valiligin arkasinda bedesteni ismerkezindeki aktardan al.
evet ilk cemre düştü havaya bitanemm ısınır inşallah,amin gülümm allahım aratmasın inşallah bizde 10 aydır uraşıyoruz bu ay 11 oldu artık nisanda dr yolu göründü olmazsa eğerbiraz daha açarmısın bitanemm aktarı valilikten güllüğe doğrumu yoksa kalekapısına doğrumu??
bence sogan kürünü birak. Cünkü hastaligin bittikten sonrada iciyorsun onu. Ve sohan kürü olusan bebeginde düsmesine yol aciyor. Sogan kürünün icinin temizlenmesi icin veriyorlar, peki sen yumurladiysan ve sperm tutunduysa ve sen sogan kürü ile herseyi temizlersen:???? Iste bu yüzden hastaligin bittigi gün ne yapiyorsan birakkkk
hafiz ahmet bedesteni is merkezini sor... Sanirim valilikten muratpasa camii ye dogru. Ve mutlaka adetinin ilk gününde baslaaaaaa... Insaallah hayirli haberleri sende cabucak verirsin. Bu caylari icmenin nedeni o ay yumurtlamani saglamak icin. Calismalar sana kalmis artik:))
tekrar neleri alacağımı ve nasıl içeceğimi yazarmısın miamorem zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?