Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bi şal modeli gördümde çok hoşuma gitti onu çıkarmaya çalışıyordum bitanemm,çıkardımda rahatım şimdi:)))
eline saglik canim kolay gelsin.
anlamadim hancekcim yaaaa. neden öyle diyorsun? doktor neden öyle dedi???

Canim benim de ole geliyodu dr progestan vermisti. dusuk baslamadiysa icebilrsin

aminnnnn insaallllahhhh, insaalllah tüm bekleyen kucaklar dolsun. Ama biliyorsun degil mi o caylari icmeye basladigimin ikinci ayinda halime kaldim. gecen ay regl gec oldum demek ki calismaya baslamismis....insaallah herkes bu caylarin faydasini benim kaxar cabuk görür.....

anlamadim hancekcim yaaaa. Neden öyle diyorsun? Doktor neden öyle dedi???

ama sen yinede bu aralar dinlenmeye çalış çok yorma kendini ve uzat ayaklarını yat hayatım,döndünmü peki almanyaya belki uçakta sarsmış olabilir bitanemmm

sen hangi çayı içtin bitanemm???

ama sen yinede bu aralar dinlenmeye çalış çok yorma kendini ve uzat ayaklarını yat hayatım,döndünmü peki almanyaya belki uçakta sarsmış olabilir bitanemmm

yok hic sarsilmadim cok sükür. geldigimden beri dinleniyorum... sancim bir haftadir vardi. bir haftadir beni aksamlari sitma tutuyordu. nasil bir üsüme anlatamam, aglayacaktim nerdeyse. sonra karnima sanci giriyordu ben ayaklarimi üsüttüm sandimdi. ama gecen carsamba günü öglen bir damla kahverengi leke gördüm ve " kahretsin yine erken adet oldum " dedim. 28 inde olmam gerekiyordu. neyse bir daha kanama gelmedi bende sabah erkenden uyandim ve bu yerlesme kanamasi olabilir edim. test yaptim. silik cikti ama görülebiliyordu. hemen hastaneye gittim test yaptirdim iste. benim tahminlerime göre 15 günlük falan:)))

hAYIRLI OLSUN BEBEİŞİN BİTANEMMM,NE KADAR ZAMANDIR DENİYORDUN???DEDİĞİN GİBİ YERLEŞME KANAMASI OLMUŞTUR BİTANEMM SEN İÇİNİ FERAH TUT DİNLEN GÜZELCE ÖZELLİKLE AYAKLARINI SICAK TUT ÜŞÜTMEMEYE ÇALIŞ BİTANEMM,KAR YAĞIYORMUŞ ALMANYAYA SANIRIM...

adet oldugum gün civan percemi ve aslan pencesini karistirdim. adetimin son gününe kadar günde 3 bardak ictim. adetim bittigi ün cay icmeyi biraktim. ve gün asiri calismalara basladim...

BENDE BUGÜN SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAKTIM MAALUM UYUMAKTAN UNUTTUM:)))yARIN BAŞLAYACAĞIM ARTIK HAYIRLISIYLA:)))))

HER AY BİRİNİ DENEYECEĞİM HERHALDE BU GİDİŞLE:))))

ayy sorma igrenc burasi. bugün dondum vallaaaa.. kar yagsa sorun degil dondurucu soguk mahvediyor. neyse cemre ahavaya düstü artik iyilesir sanirim:) Saol canim benimmmm, Rabbim sana da ve bekleyen hekese nasip etsin insallah ... ben evleneli daha bir yil olmadi. biz bebek yapmaya eylül de karar verdik. ama bu caylari bebek isteyen kadinlarin ictiklerini duymustum. netten arastirdim ve iki aydir adetimde iciyordum. Cok sükür cok bekletmedi. Darisi tez zamanda basina. eger caylari alacaksan valiligin arkasinda bedesteni ismerkezindeki aktardan al.

BENDE BUGÜN SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAKTIM MAALUM UYUMAKTAN UNUTTUM:)))yARIN BAŞLAYACAĞIM ARTIK HAYIRLISIYLA:)))))

HER AY BİRİNİ DENEYECEĞİM HERHALDE BU GİDİŞLE:))))

bence sogan kürünü birak. cünkü hastaligin bittikten sonrada iciyorsun onu. ve sohan kürü olusan bebeginde düsmesine yol aciyor. sogan kürünün icinin temizlenmesi icin veriyorlar, peki sen yumurladiysan ve sperm tutunduysa ve sen sogan kürü ile herseyi temizlersen:???? iste bu yüzden hastaligin bittigi gün ne yapiyorsan birakkkk

evet ilk cemre düştü havaya bitanemm ısınır inşallah,amin gülümm allahım aratmasın inşallah bizde 10 aydır uraşıyoruz bu ay 11 oldu artık nisanda dr yolu göründü olmazsa eğer biraz daha açarmısın bitanemm aktarı valilikten güllüğe doğrumu yoksa kalekapısına doğrumu??

hafiz ahmet bedesteni is merkezini sor... sanirim valilikten muratpasa camii ye dogru. ve mutlaka adetinin ilk gününde baslaaaaaa... insaallah hayirli haberleri sende cabucak verirsin. Bu caylari icmenin nedeni o ay yumurtlamani saglamak icin. calismalar sana kalmis artik:))

ama soğan suyuyla hamile kalan çok kişiyi okudum burda bilemiyorum yani????
Soğan suyunun kistleri ve regl düzensizliklerini düzene soktuğunu duydum birkaç kişiden ama yasakhayalim soğan suyunu içmemi söyledi,kendiside o şekilde hamile kaldığını söylemişti hatta loorim soğan suyuyla hamile kaldı bu ay...

tekrar neleri alacağımı ve nasıl içeceğimi yazarmısın miamorem zahmet olmazsa

tekrar neleri alacağımı ve nasıl içeceğimi yazarmısın miamorem zahmet olmazsa

zahmet olmaz elbettee. Bana yardimi olmus biseyi herkese söylerim... Civan percemi ve aslan pencesi diye iki bitki var. anadoluda ebeler bebegi olmayan kadinlara bunu icirirlermis. bu ikisi de tüm icindeki herseyi temizliyor, fakat zamani iyi ayarlaman lazim. eger adetin düzenliyse adetin baslamadan bir iki gün önce basla, degilse adet oldugunu gördügün dakka basla icmeye. ve adetin bitince birak icmeyi. cünkü tehlikeli bu tür seyler, tamam icindeki herseyi temizliyor ama ya bebek zamanida icersen ve bebek tutunamadan icini temizlerse bu caylar yada sogan suyu??? dikkat etmek lazim. ben adetliyken ictim baskada icmedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…