Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaa bir tatile gittim hersey karismis... burayida nasil buldum bilmiyorum, yine bulabilirmiyim onuda bilmiyorum:))) Yasakhayal ve Loori acil yardim lazimmmmm

İyilik temizlk yaptim yorgunum..gecmis cok uzun okuyamiyorum gelisme var mi.
bende çok okuyamadım ama yok gibi kuzucum

oo süper eşın pek aktif valla benimkı balıga gider yanlızca

öyle kocamın bır lafı vardır benle yaşamak zordur ama eğlencelıdır dıye hakkatende oyle qeçen pazarda bız cıkdık dağa daaa dur bunlar başlanqıc dıyor

işin aslı bilmiyorum ama gerginım hep çok anlamyrum belirtilerdn

hmmm alınqanlık var mı ya quzum ?

evet kuzum ya alınganlaştm eşım gecen bi tabak istedi en basitı ben hemen basladım sen beni dusunmuyorsun demeye

canım ben 100 tane okudum allah kabul etsin yarın okuyamam ama haftaiçi okurum yine

evet kuzum ya alınganlaştm eşım gecen bi tabak istedi en basitı ben hemen basladım sen beni dusunmuyorsun demeye
Nazli bebegim benim simdiden baslamis mi esine cektirmeye :)
bende çok okuyamadım ama yok gibi kuzucum

Sen konyada diil miydin canim konyada ne dagi yanlis mi hatirliyom

Sen konyada diil miydin canim konyada ne dagi yanlis mi hatirliyom

konyadada dağ var quzum :d bızım kööy karamanda ben qormedım hıc ama kocam cıkdıqnda bır kere fotosunu atmısdı oradan bılıyorum . konyada hasan da takkeli dağ var tek turkıyenın cekıldıqı yer

Melegim naber basladiniz mi okumaya

iyiyim canım kızlar okumuşlar bugün bende okudum 100 tane allah kabul etsin herkesin ne muradı varsa versin en kısa zamanda evlat versin hepimize
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

yasakhayal ve lorı yoklar bız yardımcı olalım ?

tesekkürler kizlarrr, bir tatile gittim herkes bir yere dagilmis... :)) 21 inde kan tahlili yaptirmistim, 230 cikti, gittim bir de özelde yaptirdim 159 cikti. doktor düsük yapiyorsun dedi. pazartesi kendi doktoruma gidecegim ama düsük yapsam bilirdim sanirim. gerci kasik agrim var ama kanamam yok cok sükür. yasakhayal bilirdi simdi ne oldugunu....

Neyse ole olsun. ne bilem abim orda dum duz diyo ondan. nasil gidiyo napiyon.
he ya mersahım ama inan istem dışı
oh olsun canim hakkin senin.
iyiyim canım kızlar okumuşlar bugün bende okudum 100 tane allah kabul etsin herkesin ne muradı varsa versin en kısa zamanda evlat versin hepimize
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Amin canim bende okumaya calisayim o zaman. Allah kabul etsin canim

Canim ne diyecegimi bilemedim. hakkinda hayirlisi olsun. kotu bir durum olursada uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…