- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.161
slmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmmmm uzun bı aradan sonra yıne sızlerleyim
kacak az once seni gordum almanya topiginde hosgeldin
kacak az once seni gordum almanya topiginde hosgeldin
loorim benimki geldibi yemegimizi yiyelimde gelirim yinee
kiz edammm neerdesinnsen unuttun demi yine biz duaya bilem basladimm haberin olsunnn..
hoş buldummm tatlımmmm hıhııımm yanlıs yere gıtmısım yahuuu kayboldummm yolu mu sasırmısım hahaha neyse allahn slmını verdım bısey olmaz sanırsammm
loorim benimki geldibi yemegimizi yiyelimde gelirim yinee
kiz edammm neerdesinnsen unuttun demi yine biz duaya bilem basladimm haberin olsunnn..
Dünyalar qüzeli anne ne yapıyorsun sen qeçmişi mi okuyon
kızlar selaammmm nasılsınız? çoktandır giremedim.gecen haftalarda kanamam oldu biraz.annem gidince oyüzden kayınvalidemler geldi onlarda dün gittiler.doktor düşük tehdidi var dedi en son gittiğimde ama dikkat et dediği bişeyde yoktu.sadece ilişkiyi yasakladı okadar bakalım pazartesi gidicem yine inş iyi haberlerle dönerim
iyiyiz mersahım senden naberSelam kizlar nabersiniz
canimsın ustume aldım hanasılsın kubane
Selam kizlar nabersiniz
iyiyiz mersahım senden naber
zaten sana dedim quzum benım :) yorqunlukdan ölmek uzereyım ama qayet ıyıyım :) benım koca köye qıttı buqun sizleyim inşsen nasılsın caney
hoşgeldin mersahm iyidir sen nasılsın caney
saqolasın bırtanem . benım kocanın koy mesurdursagol bitanem allah kavustursun kuzucum benim
iyiyiz mersahım senden naber
zaten sana dedim quzum benım :) yorqunlukdan ölmek uzereyım ama qayet ıyıyım :) benım koca köye qıttı buqun sizleyim inşsen nasılsın caney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?