Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

loorim benimki geldi bi yemegimizi yiyelimde gelirim yinee

kiz edammm neerdesinn sen unuttun demi yinebiz duaya bilem basladimm haberin olsunnn..

loorim benimki geldi bi yemegimizi yiyelimde gelirim yinee

kiz edammm neerdesinn sen unuttun demi yinebiz duaya bilem basladimm haberin olsunnn..

yahu balım yanlıs yola gırmısımmm burası dıye oraya gıtmısımmm napayım yaaa kafamm bulanık bırazcıkkk moralımm bozukk onndandırr aptallıkk basa bela bu arada unutmadmmm balımm sızlrııı annemdeydımm 2 gundur orda kaldımm ordada net yoktu ondan gıremdım gıderkende haber etmsıtım gelemeyecegımıı

Son düzenleme:
kızlar selaammmm nasılsınız? çoktandır giremedim.gecen haftalarda kanamam oldu biraz.annem gidince oyüzden kayınvalidemler geldi onlarda dün gittiler.doktor düşük tehdidi var dedi en son gittiğimde ama dikkat et dediği bişeyde yoktu.sadece ilişkiyi yasakladı okadar bakalım pazartesi gidicem yine inş iyi haberlerle dönerim

hoşgeldın canım gecmiş olsun bol bol dinlen canım

sagol bitanem allah kavustursun kuzucum benim
saqolasın bırtanem . benım kocanın koy mesurdur orada havuza qırıyor daqa cıkıo balık tutuyor ya çelebımle bır kaç kuzenıyle her haftasonu qıderler haftasonları bulmak baya zordur bızımkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…