Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

walllaha bende onu dıyorum ıcımden hele bı hamıle kalım allahn ıznıyleeedee ozaman onu yatagada almayacammmm

yataqa almamakda olmaz edam o zaman ıkıncı bebek yapamayız . en ıyısı hamıleyken ne kadar ezıyet ettık kar ben öle yapcak canım cekmese bılene qecenın 3 4 de kaldırıp en zor bulunan şeyı aşerecem

kizlar cok güldüm yaw saolunn iyiki varsinizzz

bende cikim artikinn yawrukuslarimm iyi gecelerrr insalalhh yarin görüsürüzz

Allaha emanet olunnnn

kızlar sımdı benım bıtane arkadasım var oda 7 ay once evlendı ılk geceden hamıle kaldı ama nasıl hemde adetlıyken sımdı 7 aylık gebe wallahı bu aksam beraberdık de yemın ederım nekadar ozendım nekadar ozendım anlatamm bana bıde dıyokı wallahı eda sanada tavsıye ederımm yap bı cocuk yaa orda dedım kı sankı ben ıstemıyormuusm gıbı konusma ben de cok ıstıyorum ama olmayınca olmuyor dedım allah vermıyor allah verecegı zamanı bılıyor dedım ama demek kı uygun zaman bızım ıstegımız donem deıl demmekkı ya ısın aslı demek ısdedıgım cok ozendımm karnını okşuyor onunla konsuuyor falan ınsanın canı cok cekıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah aratmasınnnnnnnnnnn mucadele etmek cok zorrrrrrrrr

ahahahahaha oda dogruuu bıtanemmmmmm yaa walla sınırlenınce ınsan agzına ne gelırse sayıyorrr dogru bende ole yapcamm canımız cekmese bılem cektı dıyıp kaldıralımmm en guzel ceza bu olmalı hahhahahhah

Kızlarr cümleten iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize tatlı rüyalar görün seviyoreee hepiniziiii canlaaaarrrımmmm

valla edam bn o yuzden adetım bıttıkden sonra her qun yapdım bır buqun yapamadım ondada malum koca köyde . ck yoruluyorsun ama bebek ıstıyorsanda denemeye deqer dıye dusundum . ymurtlama qunu hesaplama falan sılan faso fıso qbı qelıyor cunku annelerımız nınelerımız donemınde onlar ne blsnler yumurtlama sılkeleme falan bu ıslerkadar kısmet ,işi

aaa bende gıdım duamı tamamlayayımm kızlar sonrada yatısss gorusuruz yarınnn canolarrrrrrr kendıneze ıyı bakınnn gorusurzzz opuyorum sızlerııııı bye

kesınlıkle en quzel ceza .Dyaşasın kötülük

aynennn bitanemmmm yaa nasip kısmet işi diyorum bende hiçbişeyin faydası yokk edılecek dualardan baska hersey bırbahane işde bakma kendımızı bı sekılde avutmamız gerekıyor olsun avutuyoruz ınsallah bırgun bızımde umutlarımız gercek olucaktır burdakı arkadaslarımız sayesınde dualaımız sayesınde napalım alın yazısı demekkı ....

öle canım hadı ıyı qeceler sana ama b-dur cıkmadan bısı sorcam bu duanın namazını ıkı rekat kılacaz ne dıe nıyet edecez namaza
?

Canimmm.. Kalp kalbe karsiymis.. Gecen gun okadar msj yazdim sana ama gitmedi daha yeterli diil die msjlarim.. Simdi baktim snden msj var.. Evet canim asilama yaptirdim bakalim daha beklemedeyim insallah guzel haber alirim da burdan sana da soylerim..zaman gecmio,hep bi mesgale bulmaya calisiyorum.. Insallah Rabbim dualarimi kabul eder.. Cok istiyorum bi bebegim olsun.. Allah olmayan herkese nasip etsin ne diyim.. Canim cok tsk ederm msjin icin.. Dualarinin arasinda benim icin de dua et :) Allah'a emanet ol arkadasim..
KızçeleriMMMM şincik çıkacam ben gayriiii.................

nAZIM BENCE OKUYANLAR SANA MESAJ ATSINLAR DAHA KOLAY EKLERSİN GÖRMEDİM MUHABBETİDE OLMAZ HANİ DAHA İYİ OLMAZMI O ŞEKİLDE???

iyi olur yada hancekim hangimiz görürsekte burda sürekli bulunanlar bizlerde söyleyenleri ilhannazimiza mesajla bildirelimmm..belki yeni gelen kizlar mesaj atmazsa

evet canlarım aslında olabilirrr ben sayfa sayfa bakıorum da işte gözden kaçırırım die endişeleniorum ama dedğiniz gibi olusa süper olu

TeşeKÜr ederim caNIm....mesaj sayın 100 olmadan atamazsın mesaj....Sen nasılsın ,, sonucu çok merak ediyorum ,, inşllh güzel haberler verirsin bize ...K.i.B

günaydınnnnn canlarımmmm sabah şerifleriniz hayrolsunn bende gideryim 100 ad. daha okimmm duamızı Allah kabul etsin inş... görüşürüz canlarrrr

Kızlarr Günaydınn Hepinizee
Mutlu,huzurlu Hafta sonları diliyorum.
Bugün eşim nöbetçi Bende yalnız başıma takılıcamm off off:26::26:
Neyseki siz varsınızz
Ne Yapıyosunuzz bakalımm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…