Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet gebelikte iğneyi bana da en son care o olur dedi ama pıhtılaşma yok dedi..analamadım.:26::26:ilaç neyim de vermedi hiçbişe vermedi şunu yap bunu yap da demedi sadece testi yap sonra belli olur dedi...diğer test de olumlu cıkarsa inş saglıklı bi gebelik gecirirsin dedi ya ne bileym dr lar bişey yok diye e o zaman nie olmuyo diyemeden de kendmi alamıyom...
su an ben de beklemedeym korunuyoz yani..ama her gecen gun biraz daha yakıyo canımızı
neyseee....hayırlısı rabbimden...

ya nazım cok guldum haa çuruk yok ama yamıkk

bende hala tık yok bir gün geldiiiii ve geçti idrar testi yaptım 2 gün önce ondada çıkmadı havalardan herhalde.ama adet olcakmışım gibi ağrım oluyor.çok hafif bulantım oluyor sabahları ay bilemedim ki ben bu işi mübarek günde allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize.herşeyden önce sağlık sağlık sağlık

hepinizin regaib kandili mübarek olsun
rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine
peygamber efendimiz(sav) yüzü suyu hürmetine
kimsenin kucağını boş bırakmasın
isteyen herkese versin rabbim aratmasın

nazım sonucu aynen yazıyorumm

faktör V Leiden (g1691a) : heterezigot mutant (G/A)
PROTROMBİN (G20210A) : NORMAL
MTHFR(C677T) : NORMAL
MTHFR (A1298C) :HOMOZİGOT MUTANT (C/C)

anladımmm canımmm hastasın sennn pıhtılaşmanınnnn 2 faktör aktif çıkmış sendee
hemotolojide yolladımı tekrar kontroller içinn ne kullancan dedilerr bu dönemde

nazım sen et yemiyordun dimi benim doktorum folbiol ü değiştirdi yerine b12 içeren folidoce verdi...... bunu kullanmanı tavsiye ederim sana da ...........

evet canımmm yemiorumm ama bişey demedi dr bana sadece bulgur ve mercimek tüketimini artır dedii bende et kaynatıpp suyuna yapyom canımmm

canım belirtiler çok değişiyor inan benim öncekinde göğüslerim felaketti bunda öyle değil sadece uçları koyulaştı küçük kabarcıkları oluştu ara ara azıcık acıyo.. öncekinde kasık ağrım vardı bunda yok ara ara bel ağrım öncekinden akıntım yoktu bunda akıntım var............ yani bana kalırsa kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor... batına kaç gün var bilmiyorum 1-2 gün kala çıkabilme olasılığı var ama çıkmama olasılığıda var o da değişiyor.. ben 4 gün önce öğrendim hamileliğimi bu arada

anladımmm canımmm hastasın sennn pıhtılaşmanınnnn 2 faktör aktif çıkmış sendee
hemotolojide yolladımı tekrar kontroller içinn ne kullancan dedilerr bu dönemde

2 faktör aktir ne oluyo nazımm hiç bilmiomm ben. gebelikte iğneden başka bişey diyen olmadı ablam sağlık personeli hemotolojiyi o söledi dün mutlaka git diye

bugün bat canım benim ne bilem işte insan sabırsız bende kan tahlili geçsinde yaptırayım diyorum ama sabır işte işin başı sabır.....

kızçemmm ozamann sende hemennn cosaspine başla bi zararı yok onunnn günde bitane iç sendee bide benim gibi haftada br gün dahi bulgur vs ye bişey çıkmazzzz testlerdee bence ama gene temkinli olalımm bizzz

ama öle ayynıuuurm azzcıkkk yamıkkk dişlerimmm ay benide güldürdünnnn yaww hepp gelsene sen yamacıma çok gülüorum senle bennn

canımmmm hoşş geldinnnnn sen bi kan ver canımmm kafan rahatalsınnn bazennn idrarda gebelik çok geç çıkıoo hayılrı olsunnn canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…