- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.061
ooyy ii ozamann canımm bendede çıktı pıhtılaşma alt seviyemiş ama gene gebelikte iğneye vurulcakmışş şimdiii coraspin içiorummm bide fiolik asit almam gerekio b vitaminim yokmuşşgittim bende gün önce k.doğumcuma baktıı maşşallh normal rahimm bi sorun yokm dedii ama kromızom testi yaptırdıkkk işte hazıran sonu gibi o çıkıcakk belkşcem şimdii 3 ayy eğer olmassa aşılama yapcas kuşummm artık hayırlsıı bende yaptırodumm dişleri yaw yarım kaldıı tel takılcak banada çok pahalı özel de de allahtan temilettimmm cürük neyim yok ama yamıkkk
evet cok hassas yawwww
yapp kızçemmm inş.. rabbim mübarek günde yüzüne gülsünnn
nazım sonucu aynen yazıyorumm
faktör V Leiden (g1691a) : heterezigot mutant (G/A)
PROTROMBİN (G20210A) : NORMAL
MTHFR(C677T) : NORMAL
MTHFR (A1298C) :HOMOZİGOT MUTANT (C/C)
kullanmıyorum canım hemen alayım bugün saolasın
kullanmıyorum canım hemen alayım bugün saolasın
günaydınnnn canımmm hoş geldinnnn
aminnnnnnnnnnn melekimmmmmm
melekiimm gene daş basmaya başlamışşsın moreee
nazım sen et yemiyordun dimi benim doktorum folbiol ü değiştirdi yerine b12 içeren folidoce verdi...... bunu kullanmanı tavsiye ederim sana da ...........
rabbim sabrını versin canım kolay değil senin içinde....
ne bileyim akıntım yok kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo birde karnımın alt tarafı şiş yada bana öle geliyo görecez bakalım sabır şu mübarek gün sabır hepimize....
anladımmm canımmm hastasın sennn pıhtılaşmanınnnn 2 faktör aktif çıkmış sendee
hemotolojide yolladımı tekrarkontroller içinn ne kullancan dedilerr bu dönemde
canım belirtiler çok değişiyor inan benim öncekinde göğüslerim felaketti bunda öyle değil sadece uçları koyulaştı küçük kabarcıkları oluştu ara ara azıcık acıyo.. öncekinde kasık ağrım vardı bunda yok ara ara bel ağrım öncekinden akıntım yoktu bunda akıntım var............ yani bana kalırsa kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor... batına kaç gün var bilmiyorum 1-2 gün kala çıkabilme olasılığı var ama çıkmama olasılığıda var o da değişiyor.. ben 4 gün önce öğrendim hamileliğimi bu arada
evet gebelikte iğneyi bana da en son care o olur dedi ama pıhtılaşma yok dedi..analamadım.:26::26:ilaç neyim de vermedi hiçbişe vermedi şunu yap bunu yap da demedi sadece testi yap sonra belli olur dedi...diğer test de olumlu cıkarsa inş saglıklı bi gebelik gecirirsin dedi ya ne bileym dr lar bişey yok diye e o zaman nie olmuyo diyemeden de kendmi alamıyom...
su an ben de beklemedeym korunuyoz yani..ama her gecen gun biraz daha yakıyo canımızı
neyseee....hayırlısı rabbimden...
ya nazım cok guldum haaçuruk yok ama yamıkk
bende hala tık yok bir gün geldiiiii ve geçti idrar testi yaptım 2 gün önce ondada çıkmadı havalardan herhalde.ama adet olcakmışım gibi ağrım oluyor.çok hafif bulantım oluyor sabahları ay bilemedim ki ben bu işi mübarek günde allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize.herşeyden önce sağlık sağlık sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?