- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.041
kayrama yazdımmm bitanemmm
cann melekimmmm hoşş geldinnnnn kandilinn mübarek olsunnn bitanemmm rabbim dualarını kabul etsinnn
eve gidince yapayım mı o zaman ya ne bileyim negatifi görmek istemiyorum
ben devlet hastanesine giitiim önce kana baktılar bide hormonlara..dr maşallah dediherşey olması gerektiği gibi dedi...çok şükür kan degerleri hormonlar pıhtılaşma falan her sey yolunda yani bi sorun yok..ama daha 1 test daha yapılcak o da universite hast ne gidcem haftaya hematolojide yapacalar..eger ondan da bişe cıkmazsa sıra eşimde o gitcek böle işte kuzucukkk...bu arada diş tedavimde var gidip geliyom...ufak temizleme işlemleri...madem olacak tam hazırlıklı olayım bi kayıp daha kaldırmaz yüreciğim vallaaa.
sen nasılsın cnm
Tugbamm cnm hadi ins güzel haberler alalım inan bende senin için çok sevincemm
Kayram cnm cene etrafi soyuluo benimde akinti sart degil cicim sabırla beklemekten başka çare yoook tatlım ins gelmiştir meleğin
Nazim ya bilmiyorum neden oldu ins kayracimin dediği gibidir
tuğbam bunların hepsi bende var hatta yemek yedikten sonra mide ekşimeside var ama bat geçmeden hiç bişey bilinmiyor
mrb kısçelerim hepinizinn kandili mübarek olsun dualarımızın kabülü dileğiyle.
hicranımm nazımm size bişey sorucam ben test için adetimiz geçmesini beklemeyi düşünüyodum ama şimdi bu pıhtılaşma olayı çıkınca acaba battan önce test yaptırsam mı diorum bebekim tuttuysa iğneye biran önce başlamış olurum sizin fikriniz nedir.battan kaç gün önce belli olur kanda bilginiz var mı
eve gidince yapayım mı o zaman ya ne bileyim negatifi görmek istemiyorum
yapp kızçemmm inş... gebesindirr de hemen başlarsınn iğnelerinee hiç korkma burada o kağıtta ne yazıo canım kaç faktör çıkmışşş
gördüm baby 6 da çıkıcam işten kociş alsın yaparım akşam sonrada yazarım size sabah ilk idrarlamı yapsam acaba ama bunda önmli olan kan dimi
belli bi tarihi yok ama 4-5 gün önce belli olur canımm.daha uzun varsa biraz bekle ama eğer coraspin kullanmıyorsan hemen başlaa.. günde 1 adet.
amin canım hepimizin duası kabul olsun inş...............
yap bebekiim yap bn yapıcam akşam.hiçç stres yapma canımm negatifsede eninde sonunda öğrenicess nasılsa
inş. canım güzel geçer hade bakem...
bende iyi bugün bat benimde heyecanlıyım öle yane:18::18::18:
güünnnnayydınnn basammm çokk geçmiş olsunnnn eşinee ne ameliyatıı bitanemm :26::26::26:
canımm rabbim güle oynaya çıkması nasip etsinn
Sabah kimsecikler yok die çıktım bütün kızçeler gelmişşşşş
ooyy ii ozamann canımm bendede çıktı pıhtılaşma alt seviyemiş ama gene gebelikte iğneye vurulcakmışş şimdiii coraspin içiorummm bide fiolik asit almam gerekio b vitaminim yokmuşşgittim bende gün önce k.doğumcuma baktıı maşşallh normal rahimm bi sorun yokm dedii ama kromızom testi yaptırdıkkk işte hazıran sonu gibi o çıkıcakk belkşcem şimdii 3 ayy eğer olmassa aşılama yapcas kuşummm artık hayırlsıı bende yaptırodumm dişleri yaw yarım kaldıı tel takılcak banada çok pahalı özel de de allahtan temilettimmm cürük neyim yok ama yamıkkk
selam bayanlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?