Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ooyy ii ozamann canımm bendede çıktı pıhtılaşma alt seviyemiş ama gene gebelikte iğneye vurulcakmışş şimdiii coraspin içiorummm bide fiolik asit almam gerekio b vitaminim yokmuşş gittim bende gün önce k.doğumcuma baktıı maşşallh normal rahimm bi sorun yokm dedii ama kromızom testi yaptırdıkkk işte hazıran sonu gibi o çıkıcakk belkşcem şimdii 3 ayy eğer olmassa aşılama yapcas kuşummm artık hayırlsıı bende yaptırodumm dişleri yaw yarım kaldıı tel takılcak banada çok pahalı özel de de allahtan temilettimmm cürük neyim yok ama yamıkkk

inşallahhhh kuşummmmmmmmmm

ama nemlendirici sür senn havalardan da olabilir cildin hassass :115::115::115::115:

belli bi tarihi yok ama 4-5 gün önce belli olur canımm.daha uzun varsa biraz bekle ama eğer coraspin kullanmıyorsan hemen başlaa.. günde 1 adet.

Son düzenleme:
yapp kızçemmm inş... gebesindirr de hemen başlarsınn iğnelerinee hiç korkma burada o kağıtta ne yazıo canım kaç faktör çıkmışşş

nazım sonucu aynen yazıyorumm

faktör V Leiden (g1691a) : heterezigot mutant (G/A)
PROTROMBİN (G20210A) : NORMAL
MTHFR(C677T) : NORMAL
MTHFR (A1298C) :HOMOZİGOT MUTANT (C/C)

gördüm baby 6 da çıkıcam işten kociş alsın yaparım akşam sonrada yazarım size sabah ilk idrarlamı yapsam acaba ama bunda önmli olan kan dimi

yap kızçemm evet kan önemli olannn gebelik hormonu idrarda geç belli oluo ama kana hemen yansıoo yanii muhakka çıkıoo sonuçç

inş. canım güzel geçer hade bakem...
bende iyi bugün bat benimde heyecanlıyım öle yane:18::18::18:

insallah cnm...

güünnnnayydınnn basammm çokk geçmiş olsunnnn eşinee ne ameliyatıı bitanemm :26::26::26:

tsk ederim cnm...kil dönmesi var canim 1 saat sonra ameliyatmis

canımm rabbim güle oynaya çıkması nasip etsinn

insallah insallah...korkuyor benim kocis, dün igne vurdum ona... :)

nazım sen et yemiyordun dimi benim doktorum folbiol ü değiştirdi yerine b12 içeren folidoce verdi...... bunu kullanmanı tavsiye ederim sana da ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…