Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

2 faktör aktir ne oluyo nazımm hiç bilmiomm ben. gebelikte iğneden başka bişey diyen olmadı ablam sağlık personeli hemotolojiyi o söledi dün mutlaka git diye

coraspini de söylemelilerdi hemotolojiyi de hep eksik bilgilendirme.......... olsun canım artık..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm

2 gündür yine efkar var kıscem ondan efkarım biterse değiştiririm.............

niee melekimm hayrollaa bitanemm nen varr :26::26::26::26::26::26::26: ne olduu seni efkara basannn :26::26::26::26::26:

canımmmm hoşş geldinnnnn sen bi kan ver canımmm kafan rahatalsınnn bazennn idrarda gebelik çok geç çıkıoo hayılrı olsunnn canımmm

teşekkür ederim arkadaşım 1 seneyi aşkın süredir deniyoruz hiç bi problem yok ve her belirtiyi aklına ne gelirse hepsini yaşadığım için bu ay koy verdim.kendini gösterecektir eğer varsa tabiki allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hayırlı evlatlar versin arkadaşım.

birde oğlum beni çok sıkıştırıyor.hep ağlıyor bebek görsün direk ağlıyor.anne doğum günümde senden sadece kardeş istiyorum diyor onun o hali beni mahvediyor.

2 faktör aktir ne oluyo nazımm hiç bilmiomm ben. gebelikte iğneden başka bişey diyen olmadı ablam sağlık personeli hemotolojiyi o söledi dün mutlaka git diye

canımmm şimdii trambofilide 12 faktör var ama genel olan o 4 faktör sende de 2 si çıktşş yanii v leiden mutantı dio o 1 diğeride homoziigot sen muhakka git hematolojije ordan da test yapcaklr sanırmm burda mersahım var oda aynı senin gibi o gelince gene sosrrızz
buarada muhakkak coraspin ve folik asitte başla hemen

tubisim satdasim batdasim cnm.ins once senden gusel haberler alip dokturcez

kuzumm şe kanlı idrar testini sende yapsana senn daha az var bata belki beraber seviniriz ne güsel olurr.

ben dün pıhtılaşma için dr aradım dün kasık agrım beni resmen yataga düşürdü kalkamadım dr a söyledim erken adet belirtisi olabilir dedi ama benm adetimde ağrım olmaz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…