Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

coraspini de söylemelilerdi hemotolojiyi de hep eksik bilgilendirme.......... olsun canım artık..

zuhalim genetikte bişey demioarki bi kağıt verioar verilerin yazdığıı onla kadın dopumcuna gidisun o dioo

canımm kıyaammmm inş. bu ayyy yüzün gülsünn hepmizzz böleyiz canımm sabırla beklioruzzz nş.. tez vakkiye mevlamm bizede naip etsinnn
hiç kür falan kullandın mu canımmm

meraba nasılsınızzz benı sorarsanızz reglım geldiii iyi sayılmamm bırde gec olmadım bu ay 28 gunde oldum tmda sanırım strestenn ama agrılı gecıyor herzaman oldugu gıbı of cok agrımm varrr

birde oğlum beni çok sıkıştırıyor.hep ağlıyor bebek görsün direk ağlıyor.anne doğum günümde senden sadece kardeş istiyorum diyor onun o hali beni mahvediyor.

ooyy canımmm 1 oluşunmu varrrr rabbimm uuzn sağlıklı ömür verisnnnnn inş.. buna şükür kızçemmm beaa bizde hiçç yokkk inş.. Rabbim doğru zamnda tekrar verecektirr

meraba nasılsınızzz benı sorarsanızz reglım geldiii iyi sayılmamm bırde gec olmadım bu ay 28 gunde oldum tmda sanırım strestenn ama agrılı gecıyor herzaman oldugu gıbı of cok agrımm varrr

canım hakkımızda hayırlısı üzülme diyemeyeceğim benimde bugün bat günüm nasıl heyecanlıyım olsam bende üzülürüm herhalde şu mübarek günde rabbim hakkımızda hayırlısını versin

üzülme sakın edaamm..........reglin zamanında gelmesi çok iyi bişey..hep mi ağrılı olur regl senin kıyamam.... inşallah önümüzdeki ay regl değilde hamile olursun AMİN...........

Takma canım nasip bölemiş.. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah tez zamanda.. çok bekletmesin hiçbirimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…