- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.101
bugün bat canım benim ne bilem işte insan sabırsız bende kan tahlili geçsinde yaptırayım diyorum ama sabır işte işin başı sabır.....
coraspini de söylemelilerdi hemotolojiyi de hep eksik bilgilendirme.......... olsun canım artık..
canımmm senin kana gerek yk varsa normald e çıkarr
ben tek çizgi görmek istemiom tugbam ya gunum geçsin bakalım acelem yok bekleyim
zuhalim genetikte bişey demioarki bi kağıt verioar verilerin yazdığıı onla kadın dopumcuna gidisun o dioo
teşekkür ederim arkadaşım 1 seneyi aşkın süredir deniyoruz hiç bi problem yok ve her belirtiyi aklına ne gelirse hepsini yaşadığım için bu ay koy verdim.kendini gösterecektir eğer varsa tabiki allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hayırlı evlatlar versin arkadaşım.
bilmiom ki kutum mevsimden herhal
hoşş geldinnnn canımmmm gell bağrımaaa
canımmmmesrammm
kutummm
basamm3:
slm canim....
KIZLAR ben cikar....esimi götürecem birazdan öptüm sizi
birde oğlum beni çok sıkıştırıyor.hep ağlıyor bebek görsün direk ağlıyor.anne doğum günümde senden sadece kardeş istiyorum diyor onun o hali beni mahvediyor.
icranımm senin düşüğün varmıdıCoraspini bende alim mi kızlar yaw bende bisi yok ama bol karpuz yiyom kan sulandirio diye
meraba nasılsınızzz benı sorarsanızz reglım geldiii iyi sayılmammbırde gec olmadım bu ay 28 gunde oldum tmda sanırım strestenn ama agrılı gecıyor herzaman oldugu gıbı of cok agrımm varrr
ooyy canımmm 1 oluşunmu varrrrrabbimm uuzn sağlıklı ömür verisnnnnn inş.. buna şükür kızçemmm beaa bizde hiçç yokkk inş.. Rabbim doğru zamnda tekrar verecektirr
meraba nasılsınızzz benı sorarsanızz reglım geldiii iyi sayılmammbırde gec olmadım bu ay 28 gunde oldum tmda sanırım strestenn ama agrılı gecıyor herzaman oldugu gıbı of cok agrımm varrr
bencede ben en iyisi gideyim eve kanlı idrar testi yapayım varsa var yoksa yok .....
kadın doğumcuya gitti mi ki tuğba:26: eğer o da coraspin vermediyse pes diyorum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?