- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.121
bilmiom ki kutum mevsimden herhal
bilmiom ki kutum mevsimden herhal
canımmm şimdii trambofilide 12 faktör var ama genel olan o 4 faktör sende de 2 si çıktşş yanii v leiden mutantı dio o 1 diğeride homoziigot sen muhakka git hematolojije ordan da test yapcaklr sanırmm burda mersahım var oda aynı senin gibi o gelince gene sosrrızz
buarada muhakkak coraspin ve folik asitte başla hemen
meraba nasılsınızzz benı sorarsanızz reglım geldiii iyi sayılmammbırde gec olmadım bu ay 28 gunde oldum tmda sanırım strestenn ama agrılı gecıyor herzaman oldugu gıbı of cok agrımm varrr
üzülme sakın edaamm..........reglin zamanında gelmesi çok iyi bişey..hep mi ağrılı olur regl senin kıyamam.... inşallah önümüzdeki ay regl değilde hamile olursun AMİN...........
meraba nasılsınızzz benı sorarsanızz reglım geldiii iyi sayılmammbırde gec olmadım bu ay 28 gunde oldum tmda sanırım strestenn ama agrılı gecıyor herzaman oldugu gıbı of cok agrımm varrr
onun başkaa zuhalimmm önce hemotolojide gitmesi lazımm tuğbamın ama coraspinden zarar gelmezz ona başalsınn
canımm kıyaammmm inş. bu ayyy yüzün gülsünn hepmizzz böleyiz canımm sabırla beklioruzzz nş.. tez vakkiye mevlamm bizede naip etsinnn
hiç kür falan kullandın mu canımmm
tmm nazim hemen yikiommm
yok tatlim o duyguyu bi dk likda olsa hic yasamadim
onun başkaa zuhalimmm önce hemotolojide gitmesi lazımm tuğbamın ama coraspinden zarar gelmezz ona başalsınn
anladım nazım o zaman ben yarın hemen gideyim hemotolojiye
folik kullanıyorum corasprn bugun başlarım nazımm
normal aspirin gibi hemen dagilio mu içerken tatlım ya ben onu hic içemiyorum da yafa bebe aspirini nasil
hiç korkma bitanemmmm zor işlemler değilll böle olupp taa doğum yapan çokk ark.varr
burda nuarinmizz var bak ondada var 18. haftada artıkk hergünn iğnesini vuruluoo dikkat edioo o kadar inş.. seninde öle olcakk
bu ay yapıcam artık. hiç yapmadım ateş ölçmeyi denedim yumurta takibi yaptırdım.tavsiyen varmı arkadaşım.
gülü gülü datlim yok tugban yapmicam ben
hoşş geldinnn edaaammm bitanemmm bende reglmm yaww erken oldumm genee
canımm soğan syuna başlaa öncebeyaz yemeklik soğanı al 2 bardak suyu tencerede kaynat soğanı kabuklarınıu soy at kaynayan tencereye 5 dakka kaynasınn al bardağa ılıısn sabah akşam iç aç karnına şifa niyetine buna yalnız adetinden 7 gn sonra başlıosunn 15 gün içiosunn canımm sen kan ver kanda çıkmassa hemen başla canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?