- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.161
cnm 11.gun yumurtlayan var herkesde farklı sen adet bittikten sınra ya gün aşırı yada haftada iki gün calis ve ovu testi kullanmıyorsam kullan berce
teşekkür ederim arkadaşım bunu deniyim bakıyım nasıl olcak.hayırlısı olsun hepimiz için
cnm bn reglimden başlayıp bitene kadar 9.gündeyim ve korunduk artık korunmayım diorum biliosun durumları korunmasam şuandan itibaren şansım olur mu dedim acaba
Kızlar adet bittikten sonra yumurtlama dönemlerinde mi ilişkiye girmek lazım yoksa biter bitmez başlamak mı kimileri 15.gün felan dio o zamanda 1 hafta olmamak gerekio ne diosunuz korunmadan anlamında
nazım ama sıcak suyun ıyı olmadıgını soyluyorlar nekadar doru bılemem de her agrıdında koyuyodum normalde korktum koymuyoordum koysammı dersın:44::44::44::44::44::44:
allahım sol kasığımın ağrısı ayağıma vuruyo ay bu bebek mi adetmi iyice delircem.....
kızlaarr bebişimin kalbi atıyo :)) ben pembe akıntım var diye çok korkuyordum ama güzel allahım can vermiş ona :))
canım bence hemen başlamak gerek çünkü bazenn erken ymurtlayabilioruzz
cnm dr 350 alacak 150 sperm yikamaya vercez iki aylik ilac yazdi bana raporlu 250tl cnm
kızlaarr bebişimin kalbi atıyo :)) ben pembe akıntım var diye çok korkuyordum ama güzel allahım can vermiş ona :))
inş bebek cnm olmadın dimi daha ? gögüslerin nasıl
cnm dr 350 alacak 150 sperm yikamaya vercez iki aylik ilac yazdi bana raporlu 250tl cnm
son dersim inş bitsinde evime gidem artıkım canlarım evde zaman daha çabuk geçiyo sankim
allahım sol kasığımın ağrısı ayağıma vuruyo ay bu bebek mi adetmi iyice delircem.....
aynenn kayramm yawww ben çalışırkende öle geliodu şimdş ecdeyim gene öle evde zaman çabul geçioo hele net varsa durmuo resmen
o zaman kızlar bnde bugünden itibaren bırakıyorum korunmayı bakalım hayırlısı
herkese hayırlı günler kandiliniz mubarek olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?