Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cnm 11.gun yumurtlayan var herkesde farklı sen adet bittikten sınra ya gün aşırı yada haftada iki gün calis ve ovu testi kullanmıyorsam kullan berce

cnm bn reglimden başlayıp bitene kadar 9.gündeyim ve korunduk artık korunmayım diorum biliosun durumları korunmasam şuandan itibaren şansım olur mu dedim acaba

Kızlar adet bittikten sonra yumurtlama dönemlerinde mi ilişkiye girmek lazım yoksa biter bitmez başlamak mı kimileri 15.gün felan dio o zamanda 1 hafta olmamak gerekio ne diosunuz korunmadan anlamında

canım bence hemen başlamak gerek çünkü bazenn erken ymurtlayabilioruzz

nazım ama sıcak suyun ıyı olmadıgını soyluyorlar nekadar doru bılemem de her agrıdında koyuyodum normalde korktum koymuyoordum koysammı dersın:44::44::44::44::44::44:

ozaman koyma canım sarr sende belinii olmazmı ben hep sarıorumm hatta şimdi kahvaltımı yapim gene sarcammm benimde belim ağrıoo

cnm dr 350 alacak 150 sperm yikamaya vercez iki aylik ilac yazdi bana raporlu 250tl cnm

750 tl olmuşş yaniii burda da 1000 faln doalr ama dün netten bi hastane buldumm 350 diodu ama sanırm sadece dr parasısıdr oo

son dersim inş bitsinde evime gidem artıkım canlarım evde zaman daha çabuk geçiyo sankim

aynenn kayramm yawww ben çalışırkende öle geliodu şimdş ecdeyim gene öle evde zaman çabul geçioo hele net varsa durmuo resmen

aynenn kayramm yawww ben çalışırkende öle geliodu şimdş ecdeyim gene öle evde zaman çabul geçioo hele net varsa durmuo resmen

evet sabah erken kalkıyorumya birde hiç bitmiyo saatler evde bişeylerle uğraşıyorum geçiyo vakit birde bugün kocama börek söz verdim onu açarım un helvası yapar komşulara dağıtırım zaman geçer işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…