Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlarım benim ders biter ben çıkıyorum evde yaparsam haber veririm belki alırım testi sabaha kadar beklerde yaparım bilmiyorum ama yaparsam haber veririm kızlar seviyorum sizi öptüm hepinizi

Allah kabul etsinn canımmmm ama önce test yappp

canlarım benim ders biter ben çıkıyorum evde yaparsam haber veririm belki alırım testi sabaha kadar beklerde yaparım bilmiyorum ama yaparsam haber veririm kızlar seviyorum sizi öptüm hepinizi

hadi hayırlsıı canımmm inş... mutlu haberlerle gelll

amiin morem ben hiç iyi değlim beyaa devamlı ağlama modundaym :85::85::85: çok duygusallaştım

sendemiii ipemmm neyiniz var bügünn beaaa :26::26::26::26::26: kıyamamm size ben hiççç bakk melekimmm efkarlııym ii değilim yazmışşş gözüm yaşlı beklioorumm ne olur üzülmeyinn artıkkk inş.. bu mübarekk gündde rrabiimmm göz yaşlarımzıı silsinn

neblym mersahm yaa işte birkaç güne adet beklyrum, doktor arıyrum kimi uzak hepsine iyi kötü yorumlar var kimi çok yoğun sıraya giremiyosun filan biraz depresif oldum işte yine (

üzme kendini canım bak bu gün çok hürmetli bir gün bol bol dua et şifanın nerde olduğunu bilemezsin inşallah tüm dileklerin olur iyi düşün iyi olsun

neblym mersahm yaa işte birkaç güne adet beklyrum, doktor arıyrum kimi uzak hepsine iyi kötü yorumlar var kimi çok yoğun sıraya giremiyosun filan biraz depresif oldum işte yine (

Takma ipegim insallah regl degilde bebis gelir. sen buay yumurta takibi yaptirmis miydin catladi mi acep. sanki ole bisi hatirliyom yanlis mi

olsunn ipemmm hemen olma debresip bitanemm besleme çek hayır iste ama üüzlme ne olurrr

melekimde mi öle yazmış yaww bazen de dostça sarılıp ağlamak iyi gelir insana keşke o da burda olsaydı şimdi Amin Allahım hepimizi görsün gözetsin önümüzdeki engelleri kaldırsın, bilir bilmez işlediğim günahları affetsin inşallah, hepimize hayırlı evlatlar diliyorum can-ı gönülden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…