- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.181
evet sabah erken kalkıyorumya birde hiç bitmiyo saatler evde bişeylerle uğraşıyorum geçiyo vakit birde bugün kocama börek söz verdim onu açarım un helvası yapar komşulara dağıtırım zaman geçer işte....
son dersim inş bitsinde evime gidem artıkım canlarım evde zaman daha çabuk geçiyo sankim
canlarım benim ders biter ben çıkıyorum evde yaparsam haber veririm belki alırım testi sabaha kadar beklerde yaparım bilmiyorum ama yaparsam haber veririm kızlar seviyorum sizi öptüm hepinizi
ippemmmmm canımmmmmmmm hoşş geldinn canımmmmmm seninde kandilin mübarek olsunnn rabbimm dualarını kabul etsinnn
hadi hayırlsıı canımmm inş... mutlu haberlerle gelll
Selaammm
Tekrardan kandiliniz mubarek olsun
amiin morem ben hiç iyi değlim beyaa devamlı ağlama modundaym :85::85::85: çok duygusallaştım
Selaammm
İpegim noldu kuzum
amin inşallah bugün çok dua etmek lazmmış :26::26:
slm canım seninki de mübarek olsun
amiin morem ben hiç iyi değlim beyaa devamlı ağlama modundaym :85::85::85: çok duygusallaştım
ilhanazzcım nasılsın canım ?
neblym mersahm yaa işte birkaç güne adet beklyrum, doktor arıyrum kimi uzak hepsine iyi kötü yorumlar var kimi çok yoğun sıraya giremiyosun filanbiraz depresif oldum işte yine (
Selaammm
neblym mersahm yaa işte birkaç güne adet beklyrum, doktor arıyrum kimi uzak hepsine iyi kötü yorumlar var kimi çok yoğun sıraya giremiyosun filanbiraz depresif oldum işte yine (
sendemiii ipemmm neyiniz var bügünn beaaa :26::26::26::26::26: kıyamamm size ben hiççç bakk melekimmm efkarlııym ii değilim yazmışşş gözüm yaşlı beklioorumm ne olur üzülmeyinn artıkkk inş.. bu mübarekk gündde rrabiimmm göz yaşlarımzıı silsinn
Dualarimdasiniz canlarim rabbim boynumuzu bukuk birakmasin. su mubarek gunlerde insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?