- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.201
Kızlar adet bittikten sonra yumurtlama dönemlerinde mi ilişkiye girmek lazım yoksa biter bitmez başlamak mı kimileri 15.gün felan dio o zamanda 1 hafta olmamak gerekio ne diosunuz korunmadan anlamında
üzme kendini canım bak bu gün çok hürmetli bir gün bol bol dua et şifanın nerde olduğunu bilemezsin inşallah tüm dileklerin olur iyi düşün iyi olsun
hoşş geldinnn mersahımmmmm
melekimde mi öle yazmışyaww bazen de dostça sarılıp ağlamak iyi gelir insana keşke o da burda olsaydı şimdi Amin Allahım hepimizi görsün gözetsin önümüzdeki engelleri kaldırsın, bilir bilmez işlediğim günahları affetsin inşallah, hepimize hayırlı evlatlar diliyorum can-ı gönülden
olsunn ipemmm hemen olma debresip bitanemm besleme çek hayır iste ama üüzlme ne olurrr
üzme kendini canım bak bu gün çok hürmetli bir gün bol bol dua et şifanın nerde olduğunu bilemezsin inşallah tüm dileklerin olur iyi düşün iyi olsun
Takma ipegim insallah regl degilde bebis gelir. sen buay yumurta takibi yaptirmis miydin catladi mi acep. sanki ole bisi hatirliyom yanlis mi
Hadi hayırlısı esbayarımmo zaman kızlar bnde bugünden itibaren bırakıyorum korunmayı bakalım hayırlısı
hayırlısı canımm kısmet dielim bekleyelim ama net emin olmadıktan sonra sakın ağır filan kaldırma ilaç alma.. biliosun ben farkına varamamıştımmyok canım olmadım ama geçen ayda gecikmişti o yüzden olmaz bugün herhalde göğüslerim şiş ve dokununca acıyo tabi o adettende olabilir...:18::18::18::18:
herkese hayırlı günler kandiliniz mubarek olsun ..
Hosbulduk tatlim
ben aynura nuarine okudum hopeye okicam insallah bugun
saol canım halime şükürr ii haberlerlerii bekliırum hepp işte nasıl olumm sen nasıll canımm oluşunn nasıll
merhaba kızlar derse girmeden bi bakayım dedim maşallah herkes burada
elimde değil morem ya bazen öle bi halde oluyrumki dik durmak nerdeyse imkansız, hayat devam ediyo ama bazen gücüm tükeniyo(((((
Amin canım sağol inşallah hayırlara vesile olsun bu mubarek günler, Rabbim de bana hayır dileyene hayırlar versin inşallah ...
çatladı aslında ama bz değerlendiremedk çok küçük ihtimaldir yani olumlu bişey .. ya ben onu geçtm mersahım varsa hayırlısı yoksa adet olayın yeter.. bir de doktora giderim tekrar eğer mevcut doktor mevcut tedaviye devam ederse anlamı yok, farklı bişey söylerse onla devam edebilrm belki bilemyrum ki yoruldumm(((
İnsallah ipegim kafani yorduguna gerek kalmaz bu ay gelir bebisin
Dua etmekten baska yapabilecegimiz bisiyok ben de size dua ediyorum. muminin mumine duasi kabul olurmus insallah hayirlisiyla olur tatlim.
dr konusuda bende de dert kelin ilaci olsa dicem
nazım mesaj attım bi bak
ipekim kıscem şu an senin gibiyim bende dünden beridir bağırarak ağlamak istiyorum bi dağ bayırda yok ki şöyle gitsem tek başıma ağlasam
herkese karşı güleryüzlü olmaya çalışıyorum derdimi belli etmiyim diye
bu bilinmezlik mechul varya kahrediyo beni
mersahımmm sen benim dr mu gitsen be canımm ha hatta gel beraberr gidekkk
İnsallah ipegim kafani yorduguna gerek kalmaz bu ay gelir bebisin
Dua etmekten baska yapabilecegimiz bisiyok ben de size dua ediyorum. muminin mumine duasi kabul olurmus insallah hayirlisiyla olur tatlim.
dr konusuda bende de dert kelin ilaci olsa dicem
olur tatlım neden olmasim rabbim büyük
melekimmbiliyorummmmmmmm bende aynı şekilde :85::85::85::85::85::85::85::85::85::85: üstelik tanıdıklarımdan hatta en yakınlarımdan hiçkimseye rahatça ağlayamıyorumm akıbetimizi ancak Rabbim bilir, inşallah hepimizin mükafatını verir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?