Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Günaydın canlarimmmm

Regaib kandiliniz mübarek olsun bütün dualariniz kabul olsun
Allahım bebek isteyen herkese nasip etsinnnn

Melegim kuzum uzulme siz uzulunce ben kotu oluyom
İnsallah gececek kuzummm

İyi canim o dra sira gelene kadar hamis kalirsin
Aslinda bizim tanidik bi dr bulmamiz lazim ilgilenmeli ama nerdeeee

üüzlme melekimmmm adette değilsinn bu akşam al abdertini otuz secadene yalvar yakar rabbimize rabbimm candan edilen duayı kabul edecektirr

Ipegimmm cnm konyadayim ozelde bi profa yaptircam asilamayi

Nazimm cnm iyi bi dr da yaptir asilama topiginde okudym bi kadinin asilamasini hemsire yapmis
Benim dr hemserimiz dr parasinda pazarlık yapmayi dusunuoz normalde muayene parası 150tl alio bizden 50-60 falan aluo

Merhabalar canlarımmm,Regaip kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah...

inş geçer canım bu günlerde geri dönüp bakınca bi hatıra olarak kalır ama işte bazen dayanamıyo insan
Olur melegim inislerimiz cikislarimiz rabbim isyan edenlerden kotu yola sapanlardan yapmasin bizi. insallah mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder
rabbim tüm dualarinizi kabul etsin insaALLAHH
Aminn yasagim
üüzlme melekimmmm adette değilsinn bu akşam al abdertini otuz secadene yalvar yakar rabbimize rabbimm candan edilen duayı kabul edecektirr

Morem herkesin reglini bilyon

rabbim kimseyi caresiz birakamsin insalalhhinsanlar bilerekmi yapiyo gercekten bilincsizcemi anlamiyorum..bunlarin hicmi Allah korkusu yok..biliyolar bizlerin olmadigini inadinami söylüyolar anlamiyorumm...rabbime havale ediyorumm.. baskada bisey demiyorumm

Son düzenleme:

boşverrr sennnn onlarııı melekimmmm varsa öle laf eden rabbimmm versinnnn mükafatlarınııı

rabbim tüm dualarinizi kabul etsin insaALLAHH
amiin hepimizin inş

insalalh gececek bu günler güzel melekim benimm..rabbim tüm duaalarini kabul etsin insalalh bu hayirli gündeeee

sağolun canlarım
bu gün çok dua edicem inş rabbim en kısa zamanda kabul eder dualarımızı
hepimize dua ediyorum zaten allahım kabul olan duaların arasına koysun bizimkileride..........

Günaydın canlarimmmm

Regaib kandiliniz mübarek olsun bütün dualariniz kabul olsun
Allahım bebek isteyen herkese nasip etsinnnn

günnayydınnnn diiilemmmmmm Allah razı olsunnnnn canımmm aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…