- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.221
nazım mesaj attım bi bak
ipekim kıscem şu an senin gibiyim bende dünden beridir bağırarak ağlamak istiyorum bi dağ bayırda yok ki şöyle gitsem tek başıma ağlasam
herkese karşı güleryüzlü olmaya çalışıyorum derdimi belli etmiyim diye
bu bilinmezlik mechul varya kahrediyo beni
İyi canim o dra sira gelene kadar hamis kalirsinİnşallah beklenmedik zaman da gelir tam sevincim olur .. ediyorum bende hepinize emin olun etmez olurmuyum hele şu mubarek günler hürmetine rabbim kabul eder inşllah, doğru doktor konusu ayrı bi olay, tam bitane buldum ama 35 günden önce randevu vermiyolar düşünsene
Melegim kuzum uzulme siz uzulunce ben kotu oluyom
İnsallah gececek kuzummm
nazım mesaj attım bi bak
ipekim kıscem şu an senin gibiyim bende dünden beridir bağırarak ağlamak istiyorum bi dağ bayırda yok ki şöyle gitsem tek başıma ağlasam
herkese karşı güleryüzlü olmaya çalışıyorum derdimi belli etmiyim diye
bu bilinmezlik mechul varya kahrediyo beni
Ben cikiyorum kizlar yemek yicem
grsz
inş geçer canım bu günlerde geri dönüp bakınca bi hatıra olarak kalır ama işte bazen dayanamıyo insan
Biraz daha bekleyeyim diyorum nazim. Ne bilem yaa gitmem gerekirse dra giderim ama sikildim dr gormekten. bu ay kistte var ya gecsin olmadi oyle gideriz kuzummm
aminnnnnn angaralimmmm
Olur melegim inislerimiz cikislarimiz rabbim isyan edenlerden kotu yola sapanlardan yapmasin bizi. insallah mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder
inş geçer canım bu günlerde geri dönüp bakınca bi hatıra olarak kalır ama işte bazen dayanamıyo insan
Aminn yasagimrabbim tüm dualarinizi kabul etsin insaALLAHH
üüzlme melekimmmm adette değilsinn bu akşam al abdertini otuz secadene yalvar yakar rabbimize rabbimm candan edilen duayı kabul edecektirr
inş canım ama bu yolda beklemek öyle zormuş ki bundan 7 yıl önce deselerdi amaaaaan derdim oda sorun mu sorunmuş işte hemde büyük bi sorunyinede Allahım beterinden korusun rabbim hiç kimseyi çaresiz komasın hiç beklemediğimiz bi anda gelsin mucizelerimiz
dün yine yolda bi arkadaş gördüm ilk cümlesinde kardeşinin hamileliğini söyledi bana sanki yarama tuz basarmış gibi
arkamızdan millet ne dedikodular çıkardı kimbilir bu konuda
aminnnnnnn hancek kiscemmm
rabbim tüm dualarinizi kabul etsin insaALLAHH
inş canım ama bu yolda beklemek öyle zormuş ki bundan 7 yıl önce deselerdi amaaaaan derdim oda sorun mu sorunmuş işte hemde büyük bi sorunyinede Allahım beterinden korusun rabbim hiç kimseyi çaresiz komasın hiç beklemediğimiz bi anda gelsin mucizelerimiz
dün yine yolda bi arkadaş gördüm ilk cümlesinde kardeşinin hamileliğini söyledi bana sanki yarama tuz basarmış gibi
arkamızdan millet ne dedikodular çıkardı kimbilir bu konuda
Merhabalar canlarımmm,Regaip kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah...
amiin hepimizin inşrabbim tüm dualarinizi kabul etsin insaALLAHH
üüzlme melekimmmm adette değilsinn bu akşam al abdertini otuz secadene yalvar yakar rabbimize rabbimm candan edilen duayı kabul edecektirr
insalalh gececek bu günler güzel melekim benimm..rabbim tüm duaalarini kabul etsin insalalh bu hayirli gündeeee
Günaydın canlarimmmm
Regaib kandiliniz mübarek olsun bütün dualariniz kabul olsun
Allahım bebek isteyen herkese nasip etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?