Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Dilegimmm rabbim tüm dualarimizi kabul etsin.aminnn......

hicranım nasılsın ben de seni bekliyodum dün sein cicileri görünce iş çıkışı o hızla gittim ip aldım tığğ falan teşkilatı tamamladım patik yapmayı denedim vallaa oldu hemde çok şirin oldu gerçi daha bi tekini yaptım ama bayıldım yani sana teşekkür etmek istedim canım senin cicişler olmasa aklıma bile gelmezdi

canımmm ellerine sağlıkk güle güle giysinn meleğinnnn

ayyy çok sevindim canim güle güle kullansinnn oglusunnnn nette o kadar güzel modeller varki bayildim ben tatlım tesekkur etmene gerk çok cicimmmm muck
Bi resim eklicem bunu com begendim ben

Eklentiler

• $542303_443037239059901_732579137_n.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $553581_425578647481595_963416836_n.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 22
Olur melegim inislerimiz cikislarimiz rabbim isyan edenlerden kotu yola sapanlardan yapmasin bizi. insallah mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder

Aminn yasagim

Morem herkesin reglini bilyon

boşverrr sennnn onlarııı melekimmmm varsa öle laf eden rabbimmm versinnnn mükafatlarınııı

sağolun kızlar inş hepimiz en kısa zamanda hamile kalır hatıra olarak hatırlarız bunları...
ama yinede rabbim asla unuttturmasın bugünleri unutturupta bizede o kendini bilmez cahil insanlar gibi laflar ettirmesin ...

İPEKİM;ben senin üzüntünü acını biliyorum şu an bende aynı durumdayım ama ne olur canım kendimizi toparlamaya çalışalım...
vücudumuzu beynimizi sağlam tutmaya çalışalım ki bebeklerimiz gelecekse eğer sağlıklı bi vücuda gelsin

YASAKIM VE NAZIM;sizede rabbim diğer hamileliklerinizde olduğu gibi kolay hamile kalabilmenizi ama bu sefer 9 ay boyunca bebişinizi taşımanızı nasip etsin

MERSAHIM;canım sende inş en kısa zamanda hamilekalırsın ve anne olacakların kervanına katılırsın

ve adı şu an aklıma gelmeyen diğer kızlar özlemle anne olmayı bekleyenler inş rabbim sizi ve tüm isteyenleri bu yolda bekletmez ve
hepinize ve hepimize anne olmayı nasip eder
rabbim bu mübarek kandil güzünde kabul etsin dualarımızı
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN......................

canlar ben azcık uzanayım beaa sabahtan beri burdayımmmmm

gelirm birazdannnn gitmesen size bi kave yapimmm

hamişlerimee süttt

ayyy çok sevindim canim güle güle kullansinnn oglusunnnn nette o kadar güzel modeller varki bayildim ben tatlım tesekkur etmene gerk çok cicimmmm muck
Bi resim eklicem bunu com begendim ben

sağol canımıniçi inşallah senin meleğin de çok bekletmez seni biran önce gelir giyer cicilerini bunlarda çok güzelll ayy çok beğendim ben senin kadar becerikli değilim tatlım yapamam galiba bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…