- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.261
saol dilemm bende adetiimmm rabbimm kabul etsinnnnn dıuasızzz artıkk yalvarcamm rabbimee zatenn dileğimizz birr
Seninde kandilin mübarek olsun rabbim bütün dualarinizi kabul etsin
Dilegimmm rabbim tüm dualarimizi kabul etsin.aminnn......
Dilegimmm rabbim tüm dualarimizi kabul etsin.aminnn......
kızlaarr bebişimin kalbi atıyo :)) ben pembe akıntım var diye çok korkuyordum ama güzel allahım can vermiş ona :))
ben inaniommm bebikim temmuza kadar gelecek gobukune
bende morem yaw niyetim oruc tutmakti olmadi erken gelen regli engelledi orucumuuu
hicranım nasılsınben de seni bekliyodum dün sein cicileri görünce iş çıkışı o hızla gittim ip aldım tığğ falan teşkilatı tamamladım patik yapmayı denedim vallaa oldu hemde çok şirin oldu gerçi daha bi tekini yaptım ama bayıldım yani sana teşekkür etmek istedim canım senin cicişler olmasa aklıma bile gelmezdi
GÖZÜNAYDIN canım darısı başıma inşallahhhh
ayyy çok sevindim canim güle güle kullansinnn oglusunnnn nette o kadar güzel modeller varki bayildim ben tatlım tesekkur etmene gerk çok cicimmmm muck
Olur melegim inislerimiz cikislarimiz rabbim isyan edenlerden kotu yola sapanlardan yapmasin bizi. insallah mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder
Aminn yasagim
Morem herkesin reglini bilyon
rabbim kimseyi caresiz birakamsin insalalhhinsanlar bilerekmi yapiyo gercekten bilincsizcemi anlamiyorum..bunlarin hicmi Allah korkusu yok..biliyolar bizlerin olmadigini inadinami söylüyolar anlamiyorumm...rabbime havale ediyorumm.. baskada bisey demiyorumm
boşverrr sennnn onlarııı melekimmmmvarsa öle laf eden rabbimmm versinnnn mükafatlarınııı
yaa bu nasıl bi eksikliktir bu nasıl bi heyecan ve nimettir hayretler verici ?? evim sanki bomboş geliyo, hayat sanki durdu bana( bu konuda gelişme olmayınca herşey anlamsız gibi (( ne gittiğim yerden ne yediğim lokmadan bişey anlıyorum ( insanlar evleniyo boşanıyo bebeği oluyo benm için herşey saçma gibi ((( herşeyin bir zamanı varmş aslında, bazı yaşlarda evlilik, bazı yaşlarda çocuk olmalıymış hayatta.. ama kısmetten öte ne olabilir ?? üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum zaten Allahım yardım etsin ((
kötü bi niyeti yoktur belki onun da, üzülme nolur .. hem varsa da onun günahı sen boşvermeye çalış ... şu zamanda en önemsiz şey insanların düşünceleri .. ne yaşadığını anca sen bilirsin ve senin gibi bunu yaşayanlar bilir.. dedikodular filan hiç umrunda olmasın, onlar nedir ki?? Rabbim bazılarına önce veriyo evladı sonra er ya da geç bazen alıyo, ne büyük acıesirgesin inşallah .. herşeyin hayırlısını, evladın sağlıklısını, nimetin helalini diliyoruz biz Allahım tevekkülümüze sadık kılsın hepimizi .. Aminn ..
canım benm inşallah öyle olur,öyle bişey olursa ne hissederim bilemyrum ??
bu su nedense bende öyleyim canım ilk şafak saymaya basladim sonra kirildi icimde bisiler birakiverdim
canlar ben azcık uzanayım beaa sabahtan beri burdayımmmmm
gelirm birazdannnn gitmesen size bi kave yapimmm
Eki Görüntüle 713313 Eki Görüntüle 713314 Eki Görüntüle 713312
hamişlerimee süttt
canımmm ellerine sağlıkk güle güle giysinn meleğinnnn
ayyy çok sevindim canim güle güle kullansinnn oglusunnnn nette o kadar güzel modeller varki bayildim ben tatlım tesekkur etmene gerk çok cicimmmm muck
Bi resim eklicem bunu com begendim ben
maş. canım şu mübarek günde rabbim güldürdü yüzünü......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?