- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.241
Amin habibtemmm,hoşgeldinnn
rabbim tüm dualarinizi kabul etsin insaALLAHH
amiin hepimizin inş
sağolun canlarım
bu gün çok dua edicem inş rabbim en kısa zamanda kabul eder dualarımızı
hepimize dua ediyorum zaten allahım kabul olan duaların arasına koysun bizimkileride..........
inş canım ama bu yolda beklemek öyle zormuş ki bundan 7 yıl önce deselerdi amaaaaan derdim oda sorun mu sorunmuş işte hemde büyük bi sorunyinede Allahım beterinden korusun rabbim hiç kimseyi çaresiz komasın hiç beklemediğimiz bi anda gelsin mucizelerimiz
dün yine yolda bi arkadaş gördüm ilk cümlesinde kardeşinin hamileliğini söyledi bana sanki yarama tuz basarmış gibi
arkamızdan millet ne dedikodular çıkardı kimbilir bu konuda
İyi canim o dra sira gelene kadar hamis kalirsin
Aslinda bizim tanidik bi dr bulmamiz lazim ilgilenmeli ama nerdeeee
Merhabalar canlarımmm,Regaip kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah...
Ipegimmm cnm konyadayim ozelde bi profa yaptircam asilamayi
Nazimm cnm iyi bi dr da yaptir asilama topiginde okudym bi kadinin asilamasini hemsire yapmis
Benim dr hemserimiz dr parasinda pazarlık yapmayi dusunuoz normalde muayene parası 150tl alio bizden 50-60 falan aluo
yasakımmm seninde bitanemmmmm
hoş geldinnnn gözümünn nuruuu
Merhabalar canlarımmm,Regaip kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah...
günnayydınnnn diiilemmmmmmAllah razı olsunnnnn canımmm aminnnnnnnnnnnnn
Olur melegim inislerimiz cikislarimiz rabbim isyan edenlerden kotu yola sapanlardan yapmasin bizi. insallah mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder
Aminn yasagim
Morem herkesin reglini bilyon
amiin hepimizin inş
sağolun canlarım
bu gün çok dua edicem inş rabbim en kısa zamanda kabul eder dualarımızı
hepimize dua ediyorum zaten allahım kabul olan duaların arasına koysun bizimkileride..........
rabbim tüm dualarinizi kabul etsin insaALLAHH
Amiiinn canımmm,Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahHoşgeldin canimm seninde regaip kandilin mübarek olsun bütün dualarin kabul olsun.
yaa bu nasıl bi eksikliktir bu nasıl bi heyecan ve nimettir hayretler verici ?? evim sanki bomboş geliyo, hayat sanki durdu bana( bu konuda gelişme olmayınca herşey anlamsız gibi (( ne gittiğim yerden ne yediğim lokmadan bişey anlıyorum ( insanlar evleniyo boşanıyo bebeği oluyo benm için herşey saçma gibi ((( herşeyin bir zamanı varmş aslında, bazı yaşlarda evlilik, bazı yaşlarda çocuk olmalıymış hayatta.. ama kısmetten öte ne olabilir ?? üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum zaten Allahım yardım etsin ((
kötü bi niyeti yoktur belki onun da, üzülme nolur .. hem varsa da onun günahı sen boşvermeye çalış ... şu zamanda en önemsiz şey insanların düşünceleri .. ne yaşadığını anca sen bilirsin ve senin gibi bunu yaşayanlar bilir.. dedikodular filan hiç umrunda olmasın, onlar nedir ki?? Rabbim bazılarına önce veriyo evladı sonra er ya da geç bazen alıyo, ne büyük acıesirgesin inşallah .. herşeyin hayırlısını, evladın sağlıklısını, nimetin helalini diliyoruz biz Allahım tevekkülümüze sadık kılsın hepimizi .. Aminn ..
canım benm inşallah öyle olur,öyle bişey olursa ne hissederim bilemyrum ??
canim sen asilama.için acele etme bence biliyorum hemen olsun istiyorsun ama ilaç tedavisi gor ilk önce nisanda asilama yaptiranlar diye bi topik.var 21kisi asilama olmuş sadece 3tanesi tutmus
hepiniz için bugün bol bol dua edeceğim allahım bütün dualarimizi kabul etsin insallah
canim sen asilama.için acele etme bence biliyorum hemen olsun istiyorsun ama ilaç tedavisi gor ilk önce nisanda asilama yaptiranlar diye bi topik.var 21kisi asilama olmuş sadece 3tanesi tutmusbuda öyle çok çok iyi bi yöntem değil bence ben asilamadan yana değilim ama esim yaptiralim bunu da denemedik demeyelim dedi tmm dedim bende rabbim büyük belki de ilk asilamada tutacak
ben inaniommm bebikim temmuza kadar gelecek gobukune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?