Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaa bu nasıl bi eksikliktir bu nasıl bi heyecan ve nimettir hayretler verici ?? evim sanki bomboş geliyo, hayat sanki durdu bana ( bu konuda gelişme olmayınca herşey anlamsız gibi (( ne gittiğim yerden ne yediğim lokmadan bişey anlıyorum ( insanlar evleniyo boşanıyo bebeği oluyo benm için herşey saçma gibi ((( herşeyin bir zamanı varmş aslında, bazı yaşlarda evlilik, bazı yaşlarda çocuk olmalıymış hayatta.. ama kısmetten öte ne olabilir ?? üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum zaten Allahım yardım etsin ((
kötü bi niyeti yoktur belki onun da, üzülme nolur .. hem varsa da onun günahı sen boşvermeye çalış ... şu zamanda en önemsiz şey insanların düşünceleri .. ne yaşadığını anca sen bilirsin ve senin gibi bunu yaşayanlar bilir.. dedikodular filan hiç umrunda olmasın, onlar nedir ki?? Rabbim bazılarına önce veriyo evladı sonra er ya da geç bazen alıyo, ne büyük acı esirgesin inşallah .. herşeyin hayırlısını, evladın sağlıklısını, nimetin helalini diliyoruz biz Allahım tevekkülümüze sadık kılsın hepimizi .. Aminn ..

İyi canim o dra sira gelene kadar hamis kalirsin
Aslinda bizim tanidik bi dr bulmamiz lazim ilgilenmeli ama nerdeeee

canım benm inşallah öyle olur,öyle bişey olursa ne hissederim bilemyrum ??

araştırdım cnımm dr ii bir doktor ama bilmiorummm kendi dr lada konuşcamm o yaparsa bi güzelllik yaptırımm yoğsa benim hastanem çok pahalı yaww

Olur melegim inislerimiz cikislarimiz rabbim isyan edenlerden kotu yola sapanlardan yapmasin bizi. insallah mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder

Aminn yasagim

Morem herkesin reglini bilyon

hepnizz benim kızçemsnizz bebişimm nasıll billlmemmm

allah kabul etsinn allah razı olsunnnn melekimmmmm inş.. bitanemmm

aminnnnnnnnn iipemmmmmm inş.. rabbiimmm tez vakkite dolrdursunn huzur dolu yuvalarımızı :26::26::26:

canim sen asilama.için acele etme bence biliyorum hemen olsun istiyorsun ama ilaç tedavisi gor ilk önce nisanda asilama yaptiranlar diye bi topik.var 21kisi asilama olmuş sadece 3tanesi tutmus buda öyle çok çok iyi bi yöntem değil bence ben asilamadan yana değilim ama esim yaptiralim bunu da denemedik demeyelim dedi tmm dedim bende rabbim büyük belki de ilk asilamada tutacak

hepiniz için bugün bol bol dua edeceğim allahım bütün dualarimizi kabul etsin insallah

saol dilemm bende adetiimmm rabbimm kabul etsinnnnn dıuasızzz artıkk yalvarcamm rabbimee zatenn dileğimizz birr

bende öle yapyomm canımm işte belkicem temmuza kadarr sonra dr zatenn dedii olmassa başka bi yöntemme baş vuruuzz sanıırmm yumurta takibi yada çatlama ipnesi vurcakk bilmiorummm artıkk ama ben dicemm aşılama istiorum diee hayırlısı artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…