- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.401
yap canım yap insana bazen değişiklik iyi deliyor ben pahalı olmayacağını bilsem brezilya fönü yaptıracağım devamlı düz oluyor yıkasan bile 8 ay filan gidiyor bir ara perma yaptırdım 1 senede anca toplandı saçım çok yıpraandı lastik gibiydi ama gene bu haline şükür:)
eevet dilek güzel yakışmış beğendim ama kızıla da benziyor
Dileğim bende degistirmek istiomda tek acmaya 100tl istedi kuafor erteledim
bende sevmiom ama sehrin merkezinde kirasi uygun en onemlisi esimin is yeri evimin altinda yani burda kaliciyim
Nazim tek mutfak degil oturma odasi salon yatak odasi wc banyo heryerdeler....
herkese hayırlı kandiller hepinizden dua bekliyorum Allah dualarımızı kabul etsin
orjinal renginn siyah değilse ve beyazın yoğsa boyatmaa dilemmmmbırakk doğal olsunnn
buarada ben resimm istiorummmmm
orjinal renginn siyah değilse ve beyazın yoğsa boyatmaa dilemmmmbırakk doğal olsunnn
buarada ben resimm istiorummmmm
ben çıkıyorum kızlar herkes ii akşamlar öpüldünüz
limon kes koy canım kaçarlar.bende sevmiom ama sehrin merkezinde kirasi uygun en onemlisi esimin is yeri evimin altinda yani burda kaliciyim
haklısın canım ne yapaacaksın .
Nazim tek mutfak degil oturma odasi salon yatak odasi wc banyo heryerdeler....
boşver kuuzmm yawww yapratma saçınıı benn sarı yaptımm yandıı saççıklarım çok uzunduu şimdii boyatmıorummm dzelsin dieee
benim evden neler çıktı sana bir anlatsam sen dakkada çıkardın ben aylarca yemek yiyemedim evimde .neler geldi başıma.ama ikna edersem bakalım çıkacağm.göya ev alcaz diyor ama oda 2 yılı bulur ben biliyorum şmdi ortaklığıda ayracak bir kaç aya yeni dükkan masraf derken gen ertelenecek . sıkıntı bitmiyor malesef
dün gece de benim zayıflamam gerek diyetisyene gitmem lazım dedim sesini çıkarmıyor buda beni sinir ediyor.bu aralar sinir küpü oldum .
Rosrm gittigim kuafore sordum acici satarmisiniz bana diede satmiyoz dediler o is kaldi
hoşbuldukkk dileğimmm
Beyazlarim var nazimmm
Genetik mecburi boyatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?