Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

boşver kuuzmm yawww yapratma saçınıı benn sarı yaptımm yandıı saççıklarım çok uzunduu şimdii boyatmıorummm dzelsin dieee

bende sevmiom ama sehrin merkezinde kirasi uygun en onemlisi esimin is yeri evimin altinda yani burda kaliciyim

Nazim tek mutfak degil oturma odasi salon yatak odasi wc banyo heryerdeler....

benim evden neler çıktı sana bir anlatsam sen dakkada çıkardın ben aylarca yemek yiyemedim evimde .neler geldi başıma.ama ikna edersem bakalım çıkacağm.göya ev alcaz diyor ama oda 2 yılı bulur ben biliyorum şmdi ortaklığıda ayracak bir kaç aya yeni dükkan masraf derken gen ertelenecek . sıkıntı bitmiyor malesef
dün gece de benim zayıflamam gerek diyetisyene gitmem lazım dedim sesini çıkarmıyor buda beni sinir ediyor.bu aralar sinir küpü oldum .

Nazim yaaa masam var ama bukle yapamiom ben yaaa beceremedim bi turlu illa sprey sikmak mi gerek:26:

Duzlestiriciyle arada dalga yapiom ama bukle istiom ben

bende sevmiom ama sehrin merkezinde kirasi uygun en onemlisi esimin is yeri evimin altinda yani burda kaliciyim
haklısın canım ne yapaacaksın .
Nazim tek mutfak degil oturma odasi salon yatak odasi wc banyo heryerdeler....
limon kes koy canım kaçarlar.
boşver kuuzmm yawww yapratma saçınıı benn sarı yaptımm yandıı saççıklarım çok uzunduu şimdii boyatmıorummm dzelsin dieee

çok açıldı uçları önümüzdeki ay mecbur boyatacağım kestireceğim.cnm

canımm devlete gitt ordada ii diyetisyenler varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…