- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.381
Benimde evimi karincalar bastii
Açma kuşum amanaçamıorum kii dilemmm korkumdannn
Güzel olmuş ama demi canimvallahi bende çok beğeniyorum ama çözemedim bakır kızla benziyor ama değil
bende siyahtan kurtulamiom dilegimmm bu ton gerçekten güzel
Evet değiştirmiş bide sanki uzatmis gibivalla canim ben senede bi kere boyatiyorum o bile mahvediyor
aynen ben bir ayda 2 kere boyadım saçlarımın uçları gitti maleseff gene kestirmem lazım .bu boya markasını beeğenmedim 2. yıkamada akıyor.değiştirmiş mişş kız gene amann nasıl yanmıo saçları biz bu kada boyatsakk kafada saç kalmazzz
bencede güzel ama ben kızılbakırı seviyorum :)benimde siyahtı kendim açtım anlatmışstım sana.bende siyahtan kurtulamiom dilegimmm bu ton gerçekten güzel
beklemek en garantisi galiba
Bende istiyorum ama siyah saçım önce açmam lazım oda saçımı mahveder
benimde çıtçıtlar var yaww duu evlilik yıl dönümde takayın şölee bukle yapayımmm
bende sevmiom ama sehrin merkezinde kirasi uygun en onemlisi esimin is yeri evimin altinda yani burda kaliciyim
siyahsa evett canımm yğsamm işlemezz saça boyanın rengii
Tak kuşum süslen kocisine güzel gorun evlilik yildonumunde
benimde çıtçıtlar var yaww duu evlilik yıl dönümde takayın şölee bukle yapayımmm
bende sevmiom ama sehrin merkezinde kirasi uygun en onemlisi esimin is yeri evimin altinda yani burda kaliciyim
Nazim tek mutfak degil oturma odasi salon yatak odasi wc banyo heryerdeler....
Nazim tek mutfak degil oturma odasi salon yatak odasi wc banyo heryerdeler....
ivett kızçemm güzelde bi masa yapcammm goncamaa
bakalımmm artık ilerleyn saatelerde ne oluoosaa
Kesinlikle işlemez açmam lazım işlemesi icin
Dileğim bende degistirmek istiomda tek acmaya 100tl istedi kuafor erteledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?