Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

değiştirmiş mişş kız gene amann nasıl yanmıo saçları biz bu kada boyatsakk kafada saç kalmazzz
aynen ben bir ayda 2 kere boyadım saçlarımın uçları gitti maleseff gene kestirmem lazım .bu boya markasını beeğenmedim 2. yıkamada akıyor.
bende siyahtan kurtulamiom dilegimmm bu ton gerçekten güzel
bencede güzel ama ben kızılbakırı seviyorum :)benimde siyahtı kendim açtım anlatmışstım sana.
beklemek en garantisi galiba

bencede ama bugün tuaf bişiler oluyor bende yumurtalıklarım kalp gibi arada tık tk atıyor :) anlamadım

benimde çıtçıtlar var yaww duu evlilik yıl dönümde takayın şölee bukle yapayımmm

yap canım yap insana bazen değişiklik iyi deliyor ben pahalı olmayacağını bilsem brezilya fönü yaptıracağım devamlı düz oluyor yıkasan bile 8 ay filan gidiyor bir ara perma yaptırdım 1 senede anca toplandı saçım çok yıpraandı lastik gibiydi ama gene bu haline şükür:)
eevet dilek güzel yakışmış beğendim ama kızıla da benziyor

bende sevmiom ama sehrin merkezinde kirasi uygun en onemlisi esimin is yeri evimin altinda yani burda kaliciyim

Nazim tek mutfak degil oturma odasi salon yatak odasi wc banyo heryerdeler....

ııyyy innamıorummm icraanımmmmm üreme zamaalrıı yaa olabülüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…