Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evt kısçem. 5 yıllık cnm . 0 numara .hmmm güzelmiş....

kısçlerim bişi sorcam bu jel akıntının nedenleri nedir biliyor musunuz bilmiyorsanız ben araştıracağım benim bu jel akıntı 10gündür geçmedi gitti.

canımm seninn tüplerr açıldıı yaaa ondann olabilirr bence zararı yokturrr benimde çoık akıntım olurrr adet sonrasıı felann ama sen dr gitt muhakkak kokulu mu akıntınn

5 yıllık canım köpişim.

canım benim pko kistim var başka kist yok. reglime 5 gün var. tüpler açldı ondan desem bu kadar sürer mi onu dabilmiyorum.

canımm belkim kistinn patlamışş olabilirrr

canımm seninn tüplerr açıldıı yaaa ondann olabilirr bence zararı yokturrr benimde çoık akıntım olurrr adet sonrasıı felann ama sen dr gitt muhakkak kokulu mu akıntınn

hayır canım koku yok gecenlerde koyu renk pıhtı düşmüştü doktoru aramıştım normal olması gereken oluyor dedi akıntın da olursa korkma demişti ama ben bu kadar uzun sürceğini kestiremedim reglime 5 gün kaldı reglim geldiği zaman doktoru arayacağım öle dedi . çağıracak muhtemelen canım onun için şimdi gitmek istemiyorum.

Hicran yok mersah verek
eyupteyim kizlar dua ediyorum. fena kalabalik
İnsallah bebislerimiz gelir erkenden

Allah razı olsunnn mersahımmmmm adetli olmasaydımm bugün akımdadı benimde karşılaşcaktıkk tühhh

kısçelerim ben kaçar artık dua zamanı kusuruma bakmayın artık çıkmam lazım kendinize iyi bakın Allaha emanet olunuz.bütün dualarım sizinle.

canımm ha ozaman iii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…