- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.601
Rosemm sendemi antalyadasın???Bide ismi rıfkıymış galiba kaç aylık canım şimdi??Terriermi cinsi kaç numara?Benimde kedim varda hayvan dostuyum bende çok severim.Pekines ve boxer büyüttüm bende evlenmeden çooook önce:))))
yedik kızçemmm kave içyoz :126::126::126::126::126::126::126:
kısçlerim bişi sorcam bu jel akıntının nedenleri nedir biliyor musunuz bilmiyorsanız ben araştıracağım benim bu jel akıntı 10gündür geçmedi gitti.
Selam kizlar
5 yıllık canım köpişim.
canım benim pko kistim var başka kist yok. reglime 5 gün var. tüpler açldı ondan desem bu kadar sürer mi onu dabilmiyorum.
Selam kizlar
selam hoş geldin mersahh hicran nerelere kaybooldun
canımm seninn tüplerr açıldıı yaaa ondann olabilirr bence zararı yokturrr benimde çoık akıntım olurrr adet sonrasıı felann ama sen dr gitt muhakkak kokulu mu akıntınn
hoşş geldinn mersahım iiyki geldinnn bakk hancekim haziranıda buraya gelcekk biz gözüşcess sende gelimisnnn
Hicran yok mersah verek
eyupteyim kizlar dua ediyorum. fena kalabalik
İnsallah bebislerimiz gelir erkenden
Hicran yok mersah verek
eyupteyim kizlar dua ediyorum. fena kalabalik
İnsallah bebislerimiz gelir erkenden
hayır canım koku yok gecenlerde koyu renk pıhtı düşmüştü doktoru aramıştım normal olması gereken oluyor dedi akıntın da olursa korkma demişti ama ben bu kadar uzun sürceğini kestiremedim reglime 5 gün kaldı reglim geldiği zaman doktoru arayacağım öle dedi . çağıracak muhtemelen canım onun için şimdi gitmek istemiyorum.
Amin canim insallahinşallah kısçem hakkımızda hayırlısı olsun canım .
tamam cankuşummm habrlerşşiirizzzBos olursam gelirim neden olmasin.
selam canım bunda da bir hayır vardır üzülme canım ...selam kısçelerimmm benmki malesef test almayı unutmus
Bende antalyadayım rosemm:)))Bak hatta teyzesi bunlarda torunlarım:)))en sondakide oluşum:)))Eki Görüntüle 713659 Eki Görüntüle 713660 Eki Görüntüle 713663
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?