- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.621
Bende antalyadayım rosemm:)))Bak hatta teyzesi bunlarda torunlarım:)))en sondakide oluşum:)))Eki Görüntüle 713659 Eki Görüntüle 713660 Eki Görüntüle 713663
selam kısçelerimmm benmki malesef test almayı unutmus
Allah razı olsunnn mersahımmmmm adetli olmasaydımm bugün akımdadı benimdekarşılaşcaktıkk tühhh
Allah kabul etsin canımmm bende çıkıcam birazdan.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallahhkısçelerim ben kaçar artık dua zamanı kusuruma bakmayın artık çıkmam lazım kendinize iyi bakın Allaha emanet olunuz.bütün dualarım sizinle.
kısçelerim ben kaçar artık dua zamanı kusuruma bakmayın artık çıkmam lazım kendinize iyi bakın Allaha emanet olunuz.bütün dualarım sizinle.
Haydeee kadere bak
Bende az da gelemicektim midem bulaniyodu cikardim. kotu oldum. Usutmusum galiba
Neyse ben cikiyom grsz
Allah kabul etsin canımmm bende çıkıcam birazdan.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallahh
Allah kabul etsinnn canımmmçok saol rabbim dualarını kabul etsinnn inşallahhhh
Geldim kızlar tel gosurmesi yaşıtım siradan geçirdim sulaleyi
Beni aramadin amaGeldim kızlar tel gosurmesi yaşıtım siradan geçirdim sulaleyi
Nazimm sana bisi sorcamm benim bugun 41meryem bitti iki rekat şükür namazı kilcam.ne okucam diğer namazlar gibi mibende teze annelerimi aradımmmşimdide msj atyommm
Yeni sayılır gözleri geçen hafta açıldı buda son halleri ikisinin:)))Eki Görüntüle 713665
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?