Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakhayal miam
dertliyiz qaliba he kızlar

ayy canim benimm aglamadorusun ailesini atsin demiyoz ama senide böyle üzmesine hakki yokk..ama sende rahatsiz oldugun seyleri söylee..bana inadinami yapiyon durmadan yigen falan seviyosun de..vala ben zamanla cok kavga ettim bu yüzden simdi iyiyz sükürr aklini aldi basina

Son düzenleme:

bende ne savaslar verdim ama kazanan ben oldum tabi

aynen bende loorimm ..ama yiprandimkazandim ama gelde bi bana sor bide bunlar burda kabile seklinde hepsi burda hangisiyle mücadele edecegimi sasirmistimmmmm

bunlara ezdirmiceksin yasakhayalimm benimde sinirlerim cok yiprandi ben benimkiyle babasiyla babasinin karisiyla ugrasiyodum hepsininde hakkindan geldim evelallah

ne olsun tatlim kizlarin yazdiklarini okuyunca bende sinirleniyorum bi taraftan rahatlama muzigi actim diger taraftan laf yetistiriyorum sen nasilsinn...??

valla aynen bende fena sınırlıyım su anda suslendım puslendım bır suru hazırlık yapdım bızımkını beklıyorum bakalım qelecek mı qelmıyecekmı dıye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…