- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.641
ok o zaman. hamile kaldigin gün Loori ye cay icemye gidicez tamam mi.:)))
biz uzun senelerden sonra birbirimizi severek evlendik ilk yılımı hatırlamak bile istemem sürekli burnumun dibinde birileri vardıçocuğumuz yok diye yeğenlere acayip düşkün habire onları ziyarete gidiyoz millet çocuyla neşeleniyor ben melul melul bakıyom en ufak bişeyde kardeşlerine koşuyor bana gelince yorgunum hastayım tamam bakarız onlara gelince hayır demeye çekiniyo neyseki pek rahatsız etmiyorlar artık sabahın körü telefon gelirdi ya bizde olurlardı yada çağrılırdık şimdi daha iyi ,ailesini atsın demiyom ama benim kimsem yok burda bana daha çok ilgili olsun istiyom
biz uzun senelerden sonra birbirimizi severek evlendik ilk yılımı hatırlamak bile istemem sürekli burnumun dibinde birileri vardıçocuğumuz yok diye yeğenlere acayip düşkün habire onları ziyarete gidiyoz millet çocuyla neşeleniyor ben melul melul bakıyom en ufak bişeyde kardeşlerine koşuyor bana gelince yorgunum hastayım tamam bakarız onlara gelince hayır demeye çekiniyo neyseki pek rahatsız etmiyorlar artık sabahın körü telefon gelirdi ya bizde olurlardı yada çağrılırdık şimdi daha iyi ,ailesini atsın demiyom ama benim kimsem yok burda bana daha çok ilgili olsun istiyom
miamorem evindeymis ya:26::26:
engelenince sen onu okuyamiyosun ama acaba o seninkini okuyomu bilemiyorum tam olarakkk...
Hosgeldin canimm
ayy canim benimm aglamadorusun ailesini atsin demiyoz ama senide böyle üzmesine hakki yokk..ama sende rahatsiz oldugun seyleri söylee..bana inadinami yopiyon durmadan yigen falan seviyosun de..vala ben zamanla cok kavga ettim bu yüzden simdi iyiyz sükürr aklini aldi basina
ok o zaman. hamile kaldigin gün Loori ye cay icemye gidicez tamam mi.:)))
hoşbuldum loorim ne var ne yok tatlım benım .
bende ne savaslar verdim ama kazanan ben oldum tabi
ama miamorem benim hamilleiklerim hep riskili oluyo hep evde yatmak zorundayimmm..iise bile giremiyomm
ben geldimmmmm kıslarrrrrrrrrrrrçok şükür bugün iyiim de anacığım da burdaaa naprasınız bakemmm
aynen bende loorimm ..ama yiprandimkazandim ama gelde bi bana sor bide bunlar burda kabile seklinde hepsi burda hangisiyle mücadele edecegimi sasirmistimmmmm
bizde ben seni yatiririm yasakhayalimmm
ben geldimmmmm kıslarrrrrrrrrrrrçok şükür bugün iyiim de anacığım da burdaaa naprasınız bakemmm
bunlara ezdirmiceksin yasakhayalimm benimde sinirlerim cok yiprandi ben benimkiyle babasiyla babasinin karisiyla ugrasiyodum hepsininde hakkindan geldim evelallah
ne olsun tatlim kizlarin yazdiklarini okuyunca bende sinirleniyorum bi taraftan rahatlama muzigi actim diger taraftan laf yetistiriyorumsen nasilsinn...??
yola bilem cikamiyom loorimm agrim ne oluyo ancak haftada bi doktora gidiyomm yavas yavassinsalalhh olunca kuzucuklarimizla biraraya gelelimmm
valla aynen bende fena sınırlıyım su anda suslendım puslendım bır suru hazırlık yapdım bızımkını beklıyorum bakalım qelecek mı qelmıyecekmı dıye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?