Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iste bu ailesiyle ilgilenir konusuna gelince orda cok kizarimm.benimkide ilk zamanlarda öyleydii.simdi evimiz uzakta biraz, eskisi gibi degill artik bende kaynanami hic sevmem kesin oda beni sevmiyooesin hatali seni bu kadar yalniz birakmakla o zaamn hic evlenmeseydi anasinin yaninda dursaydii..

Son düzenleme:
uye valla yasakhayalim benim nickimide biliyo gecen engeli bastim benim yazdiklarimi gormez dimi gerci korkum yok ama gormesini istemiyorum

loorim doru korkumuzda yokta surda bazen mutsuz halimizi bile yaziyozz onlari bilmesin onlarrr.loorim nickini degistirebilirsinnnn istersen bi hakkin daha varr..kim dedi nickini senmi söyledinn

benimkide ilk oyleydi annesi yok ama babasi ne derse yapiyodu sonra beni neredeyse kaybedicekti birakti babasiini oda anladi sonunda bunlari korkutucaksin yada iyi bi ders vericeksinn

loorim doru korkumuzda yokta surda bazen mutsuz halimizi bile yaziyozz onlari bilmesin onlarrr.loorim nickini degistirebilirsinnnn istersen bi hakkin daha varr..kim dedi nickini senmi söyledinn

kizzz ben onu engelledim yinede gorebiliyo mu ya yok gerizekaliyi ben uye yaptim yalvar yakar sonra ben girdim oradan benim nicki gordu arada bakiyodu profilime bende engelledim miammmm trde degilmi aksam ucagim var dedi :26::26:

biz uzun senelerden sonra birbirimizi severek evlendik ilk yılımı hatırlamak bile istemem sürekli burnumun dibinde birileri vardı çocuğumuz yok diye yeğenlere acayip düşkün habire onları ziyarete gidiyoz millet çocuyla neşeleniyor ben melul melul bakıyom en ufak bişeyde kardeşlerine koşuyor bana gelince yorgunum hastayım tamam bakarız onlara gelince hayır demeye çekiniyo neyseki pek rahatsız etmiyorlar artık sabahın körü telefon gelirdi ya bizde olurlardı yada çağrılırdık şimdi daha iyi ,ailesini atsın demiyom ama benim kimsem yok burda bana daha çok ilgili olsun istiyom

kizzz ben onu engelledim yinede gorebiliyo mu ya yok gerizekaliyi ben uye yaptim yalvar yakar sonra ben girdim oradan benim nicki gordu arada bakiyodu profilime bende engelledim miammmm trde degilmi aksam ucagim var dedi :26::26:

miamorem evindeymis ya:26::26:

engelenince sen onu okuyamiyosun ama acaba o seninkini okuyomu bilemiyorum tam olarakkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…