- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.621
ya ben çok uğraşıyom kendi üzülür ama uğraşmaz çocuk içinbi de moral çok önemli beni genelde yalnız bırakır ailesiyle vakit geçirir ki zaten kayınvalidem malesef sinir bozma makinası ailem de burda değil bazen kimsesiz hissediyorum kendimi bundan da eşimi sorumlu tutuyorum ondan herhalde
ahahahaha dikkat et yakalanmaaa:)))
uye valla yasakhayalim benim nickimide biliyo gecen engeli bastim benim yazdiklarimi gormez dimi gerci korkum yok ama gormesini istemiyorum
pcden anladigi yok zaten yakalayabiliyosa yakalasinnsenin ucagin ne zaman miammm :26:
iste bu ailesiyle ilgilenir konusuna gelince orda cok kizarimm.benimkide ilk zamnalarda öyleydii.simdi evimiz uzakta biraz eskisi gibi degill bende kaynanami hic sevmem kesin oda beni sevmiyoo esin hatali seni bu kadar yalniz birakmakla o zaamn hic evlenmeseydi anasinin yaninda dursaydii..
loorim doru korkumuzda yokta surda bazen mutsuz halimizi bile yaziyozz onlari bilmesin onlarrr.loorim nickini degistirebilirsinnnn istersen bi hakkin daha varr..kim dedi nickini senmi söyledinn
kizlar yemek isini halledeyimmm geliyorummmm
miamorem nerdeki ne ucagii:26::26:
benimkide ilk oyleydi annesi yok ama babasi ne derse yapiyodu sonra beni neredeyse kaybedicekti birakti babasiini oda anladi sonundabunlari korkutucaksin yada iyi bi ders vericeksinn
kizlar yemek isini halledeyimmm geliyorummmm
geldimm bennnnn. 22 sinde geldimmmm. evimdeyimmmm
tatlim ovulasyon teslerinide istiyor musun?
tatlim ovulasyon teslerinide istiyor musun?
gönderirsen memnun olurum miamoremmmm..
verdim bende zatenn
iste bu ailesiyle ilgilenir konusuna gelince orda cok kizarimm.benimkide ilk zamnalarda öyleydii.simdi evimiz uzakta biraz eskisi gibi degill bende kaynanami hic sevmem kesin oda beni sevmiyoo esin hatali seni bu kadar yalniz birakmakla o zaamn hic evlenmeseydi anasinin yaninda dursaydii..
kizzz ben onu engelledim yinede gorebiliyo muya yok gerizekaliyi ben uye yaptim yalvar yakar sonra ben girdim oradan benim nicki gordu arada bakiyodu profilime bende engelledim miammmm trde degilmi aksam ucagim var dedi :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?