- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.601
kızlar ben 4 yıllık evliyim sizin kaçıncı yılınız bazen herife siniroluyom da geçer mi zamanla acaba:26:
evet istiyordu, ben hamile oldugumu ögrendigimde Tr deydim, aksam ucaim vardi. kan testi cikinca esimi kamerali aradim, yatak odasindaki dlabin cekmecesini ac, icinde bir poset var icine bak dedim. Ben daha önce bebek patigi alip koymustum:)))) cok sasirdi söyleyecek söz bulamadi. Ama hala inanmiyor. bir de erkeklerin istekleri dillerinde oluyor vallaaa, simdi okudunmu bebek nasil gelisiyormus dedim daha bakmadim dedi:))) yani oluncaya kadar hersey:)))
hahahaha alemsin valllaaaa.... ben daha sekiz aylik evliyim bazen bende boguveresim geliyor:))))takma kafana dört dörtlük kimse yok. görmezden gel, düsünme fazla
canimmmm sikiliyoooooooooooooo
ayy miamoremm herseyi nasi planlamissinn cok tatlisinnnnnnn
erkeklerr hayatta bizim hissetlerimizi hissedemiyoo.onlar bizlerden cok farkliii..
miamoremm kayinvalidelerinn baska torunlari var demi ilk degillonlar nasi karsiladii
loorimm gell bak herifleri bogazlamaktan konusuyozzzzzzzzzzzz
canimmmm sikiliyoooooooooooooo
öyle iste ben biraz catlagimmm:))) süprizleri cok sveerimmm... kayinimin iki tane cocugu var. biri 17 yasinda digeri 12. ama almanlari bilirsin ne kadar yakin olabilirlerse o kadar. harclik almaya gelirler sadece.
siki can iyiydr.... bekleeeee 28 inde sinavim var ehliyeti alayim sana gelcem ilk:)))
doru almanlar öylee..insalalhh senin kuzucugunn da daah iyi anlarlar torun sevgisinii..cünkü almanlar torunlarina co kdüskün oluyolarr.hep onlar gezdiriyo cogunlukla torunlarini
Allahini seven benimkinide bogazlasin
niye sinir oluyon ababyimmmmcok güldüm kuzucukkkkkkkkk
benimkinin bi babasi bide onun karisi var nefret ediyoruz onlardankadinda buraya uye onu engelledim benim yazdiklarini gormez dimi
valla edamm dün nerdeyse herifinin kafasini patlatacak hale gelmisti gecee
üyemi gercekten loorimm.aslinda hakkimizda cok ipucu vermesek iyi olurr.bende eltimden ne süpheleniyomm..herifin cok kuzenleri ne var onlarda galiba üye .kendimiz hakkinda cok topiklerde bahsetmesek iyi olurrr...:26::26:
benimkinin bi babasi bide onun karisi var nefret ediyoruz onlardankadinda buraya uye onu engelledim benim yazdiklarini gormez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?