Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar ben 4 yıllık evliyim sizin kaçıncı yılınız bazen herife sinir oluyom da geçer mi zamanla acaba:26:

hahahaha alemsin valllaaaa.... ben daha sekiz aylik evliyim bazen bende boguveresim geliyor:))))takma kafana dört dörtlük kimse yok. görmezden gel, düsünme fazla

ayy miamoremm herseyi nasi planlamissinn cok tatlisinnnnnnn

erkeklerr hayatta bizim hissetlerimizi hissedemiyoo.onlar bizlerden cok farkliii..

miamoremm kayinvalidelerinn baska torunlari var demi ilk degillonlar nasi karsiladii

Allah kabul etsinn zeynebbnurummm iyi aksamalrrrrrr

Son düzenleme:
ayy miamoremm herseyi nasi planlamissinn cok tatlisinnnnnnn

erkeklerr hayatta bizim hissetlerimizi hissedemiyoo.onlar bizlerden cok farkliii..

miamoremm kayinvalidelerinn baska torunlari var demi ilk degillonlar nasi karsiladii

öyle iste ben biraz catlagimmm:))) süprizleri cok sveerimmm... kayinimin iki tane cocugu var. biri 17 yasinda digeri 12. ama almanlari bilirsin ne kadar yakin olabilirlerse o kadar. harclik almaya gelirler sadece.

öyle iste ben biraz catlagimmm:))) süprizleri cok sveerimmm... kayinimin iki tane cocugu var. biri 17 yasinda digeri 12. ama almanlari bilirsin ne kadar yakin olabilirlerse o kadar. harclik almaya gelirler sadece.

doru almanlar öylee..insalalhh senin kuzucugunn da daha iyi anlarlar torun sevgisinii..cünkü almanlar torunlarina cok düskün oluyolarr.hep onlar gezdiriyo cogunlukla torunlarini

Son düzenleme:
doru almanlar öylee..insalalhh senin kuzucugunn da daah iyi anlarlar torun sevgisinii..cünkü almanlar torunlarina co kdüskün oluyolarr.hep onlar gezdiriyo cogunlukla torunlarini

benimkinin bi babasi bide onun karisi var nefret ediyoruz onlardan kadinda buraya uye onu engelledim benim yazdiklarini gormez dimi

niye sinir oluyon ababyimmmmcok güldüm kuzucukkkkkkkkk

ya ben çok uğraşıyom kendi üzülür ama uğraşmaz çocuk için bi de moral çok önemli beni genelde yalnız bırakır ailesiyle vakit geçirir ki zaten kayınvalidem malesef sinir bozma makinası ailem de burda değil bazen kimsesiz hissediyorum kendimi bundan da eşimi sorumlu tutuyorum ondan herhalde

benimkinin bi babasi bide onun karisi var nefret ediyoruz onlardan kadinda buraya uye onu engelledim benim yazdiklarini gormez dimi

üyemi gercekten loorimm.aslinda hakkimizda cok ipucu vermesek iyi olurr.bende eltimden ne süpheleniyomm..herifin cok kuzenleri ne var onlarda galiba üye .kendimiz hakkinda cok topiklerde bahsetmesek iyi olurrr...:26::26:

üyemi gercekten loorimm.aslinda hakkimizda cok ipucu vermesek iyi olurr.bende eltimden ne süpheleniyomm..herifin cok kuzenleri ne var onlarda galiba üye .kendimiz hakkinda cok topiklerde bahsetmesek iyi olurrr...:26::26:

uye valla yasakhayalim benim nickimide biliyo gecen engeli bastim benim yazdiklarimi gormez dimi gerci korkum yok ama gormesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…