Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kurtarırsın kurtarırsın haa gayret çalış birazzz. zaten sistme değişmiş sanırım çan eğrisine göre.. çok daha kolay. eski sisteme göre bence canımmm...
Sistem yeni olduğu için karışık ama zuhalimm
eskiden birebir sorular çıkıodu şimdi ünitelerden çıkıoo

aminnn nazımmm Rabbim duysun biran ewwelde kızçemiz ilk denemede böle olsun

canim benimde 41meryem dün bitti aynı şeyi bende yaptım bisey olmaz rabbim niyetimizi biliyo ama benim esim biliyordu ufledigimi cnm senden bisi isteyecem bi yasin okuyabilir misin sana nazim geçer biliyorsunn

41 yasine mi başlıyorsun canım :) okurum elbet bir taneyle kalmam canım sıkıntı yok . her zaman .

hicranım okuyacağıma bütün samimiyetinle inanrsan okurum canım her zaman sıkıntı olmaz canım.

yok canin baslamiomda bugun yarin hasta olcam sohbette verdiler hasta olmadan diğerlerini de ben okurum sagol.rabbim ne muradın varsa verdin

canım aynı durumdayız ama senin rregl olmama durumun var neden kendini olcm diye odaklıorsun ki anlamadım ben kesin olacagım 4 günüm kaldı bugün okurum canım oyüzden sordum sana kaçtane verdiler die senle aramızda paylaşırız fazla değilse eğer dedim

duygucum doğal yolla neden bebişin olmuyor canım problemin nedir acaba sormam da sakınca yoksa eğer.

canım 3 yıldır istiyoruz ama olmadı,çeşitli tedaviler uygulandı ama olmadı acaba bişeymi var diyerekten rahim filmi çekildi ondada bişey çıkmadı aşılama yapıldı tutmadı,görmediğimiz bişey mi var diyerekten histeroskopi ve laranaskopi yapıldı onlarda gayet temiz çıktı,eşimdede bendede bişey çokmadı herşey normal ama olmuyo,şuan yaşım 31 yaş ilerledikçe yumurta rezervinin azaldığını söylediler,tüp bebeğe karar verdik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…