- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.941
canim benimde 41meryem dün bitti aynı şeyi bende yaptım bisey olmaz rabbim niyetimizi biliyo ama benim esim biliyordu ufledigimi cnm senden bisi isteyecem bi yasin okuyabilir misin sana nazim geçer biliyorsunn
Sistem yeni olduğu için karışık ama zuhalimmKurtarırsın kurtarırsın haa gayret çalış birazzz. zaten sistme değişmiş sanırım çan eğrisine göre.. çok daha kolay. eski sisteme göre bence canımmm...
aminnn nazımmm Rabbim duysun biran ewwelde kızçemiz ilk denemedeEki Görüntüle 714289
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Allahh kabul etsiiinnn.............
canim benimde 41meryem dün bitti aynı şeyi bende yaptım bisey olmaz rabbim niyetimizi biliyo ama benim esim biliyordu ufledigimi cnm senden bisi isteyecem bi yasin okuyabilir misin sana nazim geçer biliyorsunn
yok canin baslamiomda bugun yarin hasta olcam sohbette verdiler hasta olmadan diğerlerini de ben okurum sagol.rabbim ne muradın varsa verdin
yok canin baslamiomda bugun yarin hasta olcam sohbette verdiler hasta olmadan diğerlerini de ben okurum sagol.rabbim ne muradın varsa verdin
allah razi olsun canim nite inanmayayim cnm ya burasi sanal olasada herşey gerçek ben inaniomm
duygucum doğal yolla neden bebişin olmuyor canım problemin nedir acaba sormam da sakınca yoksa eğer.
5tane cnm daha fazlaydida dedim hasta olcam ben dedim
allah razi olsun canim nite inanmayayim cnm ya burasi sanal olasada herşey gerçek ben inaniomm
kasiklarim agrimaya basladi cnm bugun o yüzden olcam dedim cnm
canım hakkında hayırlısı olsun ins ilk tupun tutar
kasiklarim agrimaya basladi cnm bugun o yüzden olcam dedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?