- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.961
cnm acelesi yok ama hasta olcaz iste haftaya cuma gününe kadar sağol cnm sohbete hoca geliyor canım ben her zaman gitmiyorum bu komsumdaydi yakin die gittim kuran okunuo esmaul husna okunuo hoca sohbet ediyo iste
cnm acelesi yok ama hasta olcaz iste haftaya cuma gününe kadar sağol cnm sohbete hoca geliyor canım ben her zaman gitmiyorum bu komsumdaydi yakin die gittim kuran okunuo esmaul husna okunuo hoca sohbet ediyo iste
canim ilaclarim daha.bitmedi birinden iki gunluk kaldi birinden bi tane kaldı...regl olursamm asilama olcak cnm
HOŞBULDUK CANIMMMhoş geldin esrarengiz amin hepimizinkini kabul etsin cnm bnm
canım 3 yıldır istiyoruz ama olmadı,çeşitli tedaviler uygulandı ama olmadı acaba bişeymi var diyerekten rahim filmi çekildi ondada bişey çıkmadı aşılama yapıldı tutmadı,görmediğimiz bişey mi var diyerekten histeroskopi ve laranaskopi yapıldı onlarda gayet temiz çıktı,eşimdede bendede bişey çokmadı herşey normal ama olmuyo,şuan yaşım 31 yaş ilerledikçe yumurta rezervinin azaldığını söylediler,tüp bebeğe karar verdik canım
cnm niyet için bisi demediler ki sen oku bakalım rabbim biliyo ne icin olacagini
canim ilaclarim daha.bitmedi birinden iki gunluk kaldi birinden bi tane kaldı...regl olursamm asilama olcak cnm
cat ignesinden sonra iki ilac daha kullanmaya başladım ikiside rahimi kalinlastirmasi icinmis hakkımızda hayırlısı canım
nazcım dün ne yaptım bir bilsen doğru yaptım yanlış mı bilmiyorum dün dua ettim suya üfledim şifa olsun rabbim diye. kocişe içirdim gizli gizli haberi yok olsa neder bilmiyorum. ben de içtimhiç yapmadığım şeyi yaptım.
hıımmm tamam ozaman okurum artık Allah kabuletsin bakalım.cnm niyet için bisi demediler ki sen oku bakalım rabbim biliyo ne icin olacagini
Roseee orda hava nasıl kis burda güzeldi simdi kapandi yagmur indi inecekk
sagol cnm aslinda okurum ama zaman yok birde yavaş okuyom ben sağ ol.cnmmmm
amin canım teşekkür ederim cevabın için . ilk defa böle bişi yaptığım için tuafıma gitti de. tereddutte kaldım bir an .iyi yapmışıısnnn kızçemmm önemli olann niyettttrabbimmm niyetini kabul etsinnn
cat ignesinden sonra iki ilac daha kullanmaya başladım ikiside rahimi kalinlastirmasi icinmis hakkımızda hayırlısı canım
sagol cnm aslinda okurum ama zaman yok birde yavaş okuyom ben sağ ol.cnmmmm
zaten ramazan donemin dr falan gitmem cicim accik ara verrim
iyi yapmışıısnnn kızçemmm önemli olann niyettttrabbimmm niyetini kabul etsinnn
yok cnmm sağol ben okuyum kalanida
zaten ramazan donemin dr falan gitmem cicim accik ara verrimrabbim kimine kız kimine erkek veririm kiminede vermem demis
bak gor bu bebik hep agliyo yok emmio yok gazi var yok hic uyumuo diye konusacagimiz günlerde gelecek
yok cnmm sağol ben okuyum kalanida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?