Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cnm acelesi yok ama hasta olcaz iste haftaya cuma gününe kadar sağol cnm sohbete hoca geliyor canım ben her zaman gitmiyorum bu komsumdaydi yakin die gittim kuran okunuo esmaul husna okunuo hoca sohbet ediyo iste

hımmm canım acelesi yk ama bizim daha doğrusu benim kırmızılarda yakın o yüzden ben bugün okurum canım hatta birazdan çıkarım okurum bittiği zaama gelirim bitti derim sana canım. niyet nedir nedemem gerek

hoş geldin esrarengiz amin hepimizinkini kabul etsin cnm bnm
HOŞBULDUK CANIMMM İNŞALLAH GÜZELİMMM... RABBİM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMİCEKKK İNŞALLAHHH

Nasip canımmm sen umudunu sakın yitirme ben inanıyorum olacak... biraz zaman ...
inşallah ilkinde tutarda hamişimiz olursun senin içinde halay çekerizzz

canim ilaclarim daha.bitmedi birinden iki gunluk kaldi birinden bi tane kaldı...regl olursamm asilama olcak cnm

hmmm anladım canım daha ilaçların var yani içiyorsun hmmm belkide ilaçlar aağrı yapıyordur canım . kendiniöle odaklama .Hakkında hayırlısı olsun canı m üzülme bbakalım sonuç ne olursa olsun yyanın dayım canım .

iyi yapmışıısnnn kızçemmm önemli olann niyetttt rabbimmm niyetini kabul etsinnn

cnm niyet için bisi demediler ki sen oku bakalım rabbim biliyo ne icin olacagini
hıımmm tamam ozaman okurum artık Allah kabuletsin bakalım.
Roseee orda hava nasıl kis burda güzeldi simdi kapandi yagmur indi inecekk

vallahi burası da açıktı hatta çamaşr serdim hava kapandı buras da aynı canım kapandı yağmur yağacakk gibi :)

iyi yapmışıısnnn kızçemmm önemli olann niyetttt rabbimmm niyetini kabul etsinnn
amin canım teşekkür ederim cevabın için . ilk defa böle bişi yaptığım için tuafıma gitti de. tereddutte kaldım bir an .
cat ignesinden sonra iki ilac daha kullanmaya başladım ikiside rahimi kalinlastirmasi icinmis hakkımızda hayırlısı canım

hmmmm. amiiiiin canımmmm daha yaşımız küçük şekerim kafana çok takma lütfen olmazsa aşılama olur olmaz sada oynarız :) hayırlsı.

sagol cnm aslinda okurum ama zaman yok birde yavaş okuyom ben sağ ol.cnmmmm

canım yasinin yarından çoğunu ezbere bildiğimm için okurum ben hemen sıkıntı yok.eğer iki çok dersen 4 de okuyabilirim sen bilirsin benim için sorun olmaz birrazdan çıkar okurum ben hemen

zaten ramazan donemin dr falan gitmem cicim accik ara verrim rabbim kimine kız kimine erkek veririm kiminede vermem demis

sen bilirsin kısçem ben nedesem booş canım .haklısın canım elbet herşeyyin zamanı vardır onun da gelip çatacağı zaman vardır elbett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…