Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bak gor bu bebik hep agliyo yok emmio yok gazi var yok hic uyumuo diye konusacagimiz günlerde gelecek

İNŞALLAH canım benim ALLAH'ım büyük bekleyip dua etmekten başka bbişi kalmıyor canım . biz yapmamız gereken herşeyi yapıyoruz canım .

kısçeleeeeeeeeeerr

sabah nazımın dediği kanlı irdar testini yaptım silik çıkmıştı şimdi sonucu aldım 174

aayyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım beniiiiiiiimmmmmmm inşallah bir sorun yokturr.

kendine dikkat et tatlım...artık işin daha zor çünkü stres yapma sakın sakin ol.
ahhhh kısçelerim tam zamanında gittiniz vallaaaaa tuğbaylan ikimiz kaldık .

inşallah canım benm ama o kadar korkuyorum ki rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla

korkma sakın kendini kasma serbest bırak kendini pıhtılaşmayı önlemek için doktor bişiler vermiştir onları kullan canım. çok sevindim inan . korkma kendini başka şeylere ver müzik aç müzik dinle devamlı kafanı mesgul et canım birşeylerle.güzel düşşünki bebeğin tutunsun sana sarılsın canım ... tamam mı??

doktora gittin mi öğrendikten sonra kaç gün gecikti reglin canım kocişin nededi meeraak içindeyim birzz hızlı yzz lütfen

tuğbam ferah tut kendini bol bol dua et inş. bebeğin seninle olacak inanıyorum ben...
kızçem belirtiler nelerdi tuğbam gerçi senin bata daha çok vardı ama yanlış hatırlamıyorsam...

doktora gittin mi öğrendikten sonra kaç gün gecikti reglin canım kocişin nededi meeraak içindeyim birzz hızlı yzz lütfen

rosemmm iş yerindeyim o yüzden geç yazıyorum hayatımm. adetime daha 7 gün var cnm aslında geçmesini beklicektim ama bu pıhtılaşma çıkınca bugün baktırdım.pıhtılaşma için iğne kullanıyorum cnm.kocişim ne desin yazık o da çok istiyo ama bi taraftanda korkuyoruz

korkma canım herşey güzel olacak inş. tuğbam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…