Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yasakim diye diye dilimde tüy bitti ama halen geziyor böyle giderse

valal benim herifin evlenmeden önce arkadaslariyla hic görüstürmüyom hosuam gitmiyo ..biri kumarci biride mapisa girip cikti benimkide görüsmüyooogitsinler doru düzügn adamal arkadaslik etsinlerrrrrrr

cankuşlarr ben kaçıorum artıkkkk mutfağımııı topluuyummmmm

ii geceleriniz olsunnnnn

yapıyım arkadaşım soğanla bereber olurmu ki arkadaşım hepsini birlikte yapsam. :26:

valal benim herifin evlenmeden önce arkadaslariyla hic görüstürmüyom hosuam gitmiyo ..biri kumarci biride mapisa girip cikti benimkide görüsmüyooogitsinler doru düzügn adamal arkadaslik etsinlerrrrrrr

Bi sıra görüşmeyi bırakmisti ama durduğumuz yerde az türk olduğu icin yine onlarla geziyor ama tasinacagin burda onları bidaha görmesin diye

yapıyım arkadaşım soğanla bereber olurmu ki arkadaşım hepsini birlikte yapsam. :26:

yok kiscem iki kür ayni anda olmazz...ters etki ne yapar belkim..sen önce bu caylari ic sökülmezse duruma bak sogan kürünü yapp ama ayni anda yapmaaaaa:26::26::26:

ooooo süper teşekkür ederim yarın alıp yapayım ozaman çok sinir yaptı bu durum bende.

yap tabiii tatlim ama gebelik riskin varsa sadece adet günleri ic. eger gebe olmadigindan kesin eminsen her zaman icebilirsin. cünü eskiden bu caylari iceriyi temizledigi icin bebek düsürmede kullanirlarmis. yani gebelik tahminin kesin olarak yoksa ic, varsa sadece adetliyken ic...

dogal tedaviler mucize gibi ama tehlikeside var. dikkat etmeliyiz...

Son düzenleme:
sende lafla döv yarinda bi kac laf say böyle olmaz de evin bereketini kacirma bidaha gözüm görmesin böyle geldigin ine deeeee

Valla yasakimmm neler dedim bugün hatta kendi namaza gitti pişman olmusr ama iş isten gecti
Neler söyledim ben lafimi saklamam herşey saydım birdahada yapacağını sanmam

Valla yasakimmm neler dedim bugün hatta kendi namaza gitti pişman olmusr ama iş isten gecti
Neler söyledim ben lafimi saklamam herşey saydım birdahada yapacağını sanmam

cok iy etmisinn dilekim inslalah bidaha bu hataya düsmezz hic sevmiyom yaw bu alkol isinii..ne güzel ailen yawrun varriki pisin pesine düüspte neden böyle yaparlar anlamiyorumm....yapmaz bidaha tövbe etmis belliii...

dilekimm banada müsade kiscemmm...ayacikalrim agridi bi hareket ettirimm

iy geceelrrrrrrrallaha emanet olllll rabbim yardimcin olsunnn

cok iy etmisinn dilekim inslalah bidaha bu hataya düsmezz hic sevmiyom yaw bu alkol isinii..ne güzel ailen yawrun varriki pisin pesine düüspte neden böyle yaparlar anlamiyorumm....yapmaz bidaha tövbe etmis belliii...

Yılda bi kere yapiyor yasakimmm babasi gibi olsaydi ben napardim

Zaten öyle biri değildi ama ah o arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…