- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.421
9. günü bekliyorum yapacağım arkadaşımda adet belki gelir diye bekliyorum bu ay böyle oldu ve acyip sıkıntı ve ateş yapıyor bende fenalık geliyor.belki soğan suyu söker.......
Az dışarı çıkıyom dedi bana içmiş geldi arkadaslari ısrar etmiş oda zikimlanmis cuma cuma çok sinirlendim ağzıma geleni söyledim
Az dışarı çıkıyom dedi bana içmiş geldi arkadaslari ısrar etmiş oda zikimlanmis cuma cuma çok sinirlendim ağzıma geleni söyledim
kiscem reglim sökülsün istiyosan civan percemi ve aslan pencesi al cayini ic..biz bu ay ictik hic sasmayan reglimizi 5 gün öncesinden getirti erkenden söktüü
iy etmisin vallahaklisin dilekimm bu de bu hayirli günlerde olurmu hicc
Allah razi olsun kızlar orda kalırız belki gelemem bi kaç gün
hakkındır kızçemmmm ii yapmışsınnnncuma cuma ne günahhhh
kafacına vuraydınnnn bidene
Valla yasakim aynen öyle oda gayet iyi biliyor yapmazdı aslında böyle hic arkadaslari vi poka yaramıyor gezme diyom ona ben(((((((
kiscem reglim sökülsün istiyosan civan percemi ve aslan pencesi al cayini ic..biz bu ay ictik hic sasmayan reglimizi 5 gün öncesinden getirti erkenden söktüü
dilekim göndermemeye calis öyle pislerle cikmak isterseeeekörle yatan sasi kalkar diye bosa dememis ataalrimizzzzzzzzzz
ooooo süper teşekkür ederim yarın alıp yapayım ozaman çok sinir yaptı bu durum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?