- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.781
canımmmmm üzülmeeee... Çokkkkk Geçmişşş Olsunnnnn.... Allhımm en kısa zamanda acil şifalar versinnnnnn hastalıkkk çok zorrrr .
Allah razil olsun emircimm tamam canimmmm
çokk gecmiş olsun canım Allahım şifasını da versin inşallahh amin.......
çokk gecmiş olsun canım Allahım şifasını da versin inşallahh amin.......
Amiiiiiiiiiin canımmm duyduğum andan beri çok kötüyüm cici annem benim o herşeyi bana o öğretmişti yakıştıramadım ona hiç yakışmadı
Amiiiiiiiiiin canımmm duyduğum andan beri çok kötüyüm cici annem benim o herşeyi bana o öğretmişti yakıştıramadım ona hiç yakışmadı
noldu cankusum hayirdirrr:26::26::26::26::26:
hancekimm merhaba ne olduuuu annemm demişisn hastamıııı
Cici annemin akciğer kanseri olduğunu öğrendim bugün,tedavi için istanbula gitmiş 2.kemoterapisini almış dinlenmek için antalyaya evine gelmiş ve ben bunu bugün öğrendim öğrendiğim andan beri dünyam başıma yıkılmış durumdayım canım çok sıkkın,bana herşeyi öğreten insan o,bu ona hiç yakışmadı hiç hemde
canım en kısa zamanda rabbım onu sağlıgına kavusturrur ınsalllahhh uzulme bıtanemmmmmmallahm sagllıkk versınnnnnn
Cici annemin akciğer kanseri olduğunu öğrendim bugün,tedavi için istanbula gitmiş 2.kemoterapisini almış dinlenmek için antalyaya evine gelmiş ve ben bunu bugün öğrendim öğrendiğim andan beri dünyam başıma yıkılmış durumdayım canım çok sıkkın,bana herşeyi öğreten insan o,bu ona hiç yakışmadı hiç hemde
Büyük dayımın eşi nazımm,annemden farksızdır benim için çok severim onu yıkıldım hastalığını duyduğum andan beri benim üzülmemem için bana söylenmesini istememiş,o haldeyken bile beni düşünüyor inanamıyorum yaaaaa
Amin canıımmm inşallah güzel haberlerini alacağım inşallah 1 martta 3. kemoterapisini almaya gidecekmiş istanbula o zaman güzel haberlerle gelir inşallah canımmmm
ahhh canim hancekimm benimmm rabbim inslalahh sifasini versinnncok üzüldüm hemde cokkk
Amiiiiinn canımmm tez zamanda güzel haberlerini alırım inşallah sizinlede paylaşırım inşallah,1 martta hem 3. kemoterapisini almaya hemde kontrolleri olacakmış inşallah hiçbirşeyi kalmamıştır inşallah güzel haberlerle döner buraya
kuzmmmmmmmm rabbım ıns en kısa sürede eskı sağlıqına kavusturur şifasını verır rabbım üzülme sen bırtanem benım
bize bildir durumlarini canim benimm.rabbimden ümit kesilmezz.insallah tedavisi sonuc verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?