Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımmmmm üzülmeeee... Çokkkkk Geçmişşş Olsunnnnn.... Allhımm en kısa zamanda acil şifalar versinnnnnn hastalıkkk çok zorrrr .

Amiiiiiiiiiin canımmm duyduğum andan beri çok kötüyüm cici annem benim o herşeyi bana o öğretmişti yakıştıramadım ona hiç yakışmadı

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu [/td]
[td]200 ad. okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td]okudu [/td]
[td] 200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td]hamile[/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td]okudu [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td][td] anne [/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureipek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] alnaok[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] loori[/td][td] hamile [/td]
[td] 200+100[/td]
[td] okudu [/td][td]300 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] emircim[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu [/td][td] + 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zeynebnur[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu [/td][td] + 200[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ababy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] FHM [/td][td] hamile [/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu [/td][td] + 200[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gma[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] BeRayy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] kikirikli[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu [/td][td] + 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] AyseColak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] TOPLAM [/td][td][/td]
[td][/td]
[td]OKUNAN 3.500[/td][td]KALAN 944[/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:
çokk gecmiş olsun canım Allahım şifasını da versin inşallahh amin.......

YAWRUKUSUMMM RABBIM KABUL ETSIN INSALLAHHHH

100 ilhannazimiz simdik eklerrrr 200 daha yaziyoz sana allah razi olsun rabbim kabul etsin inslalahhhhh

Son düzenleme:
emircim 100 daha okuycak insallahh...

fhm de 100 okumus insalalh cumaya kadar 200 daha okuycakkkkkk ekle canim benimmmm

edammda 100 daha okuycak insalalhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Amiiiiiiiiiin canımmm duyduğum andan beri çok kötüyüm cici annem benim o herşeyi bana o öğretmişti yakıştıramadım ona hiç yakışmadı

canım en kısa zamanda rabbım onu sağlıgına kavusturrur ınsalllahhh uzulme bıtanemmmmmm allahm sagllıkk versınnnnnn

hancekimm merhaba ne olduuuu annemm demişisn hastamıııı

noldu cankusum hayirdirrr:26::26::26::26::26:

Cici annemin akciğer kanseri olduğunu öğrendim bugün,tedavi için istanbula gitmiş 2.kemoterapisini almış dinlenmek için antalyaya evine gelmiş ve ben bunu bugün öğrendim öğrendiğim andan beri dünyam başıma yıkılmış durumdayım canım çok sıkkın,bana herşeyi öğreten insan o,bu ona hiç yakışmadı hiç hemde

hancekimm merhaba ne olduuuu annemm demişisn hastamıııı

Büyük dayımın eşi nazımm,annemden farksızdır benim için çok severim onu yıkıldım hastalığını duyduğum andan beri benim üzülmemem için bana söylenmesini istememiş,o haldeyken bile beni düşünüyor inanamıyorum yaaaaa

ahhh canim hancekimm benimmm rabbim inslalahh sifasini versinnncok üzüldüm hemde cokkk

canım en kısa zamanda rabbım onu sağlıgına kavusturrur ınsalllahhh uzulme bıtanemmmmmm allahm sagllıkk versınnnnnn

Amin canıımmm inşallah güzel haberlerini alacağım inşallah 1 martta 3. kemoterapisini almaya gidecekmiş istanbula o zaman güzel haberlerle gelir inşallah canımmmm

kuzmmmmmmmm rabbım ıns en kısa sürede eskı sağlıqına kavusturur şifasını verır rabbım üzülme sen bırtanem benım

ahhh canim hancekimm benimmm rabbim inslalahh sifasini versinnncok üzüldüm hemde cokkk

Amiiiiinn canımmm tez zamanda güzel haberlerini alırım inşallah sizinlede paylaşırım inşallah,1 martta hem 3. kemoterapisini almaya hemde kontrolleri olacakmış inşallah hiçbirşeyi kalmamıştır inşallah güzel haberlerle döner buraya

bize bildir durumlarini canim benimm.rabbimden ümit kesilmezz.insallah tedavisi sonuc verir...

kuzmmmmmmmm rabbım ıns en kısa sürede eskı sağlıqına kavusturur şifasını verır rabbım üzülme sen bırtanem benım

Amiiiin kuzzuuum inşallah,üzülmemek eldemi hayatım en basitinden bana örgü örmeyi kek pasta yapmayı o öğretmişti bir kızzzıım derdi içinden bir kızıım daha çıkardı o derece severdi beni bende onu aynı şekilde ve ben cici anneme bişey olmasını istemiyorum ama elimdende bişey gelmiyor...Yarın onu o halde görünce nasıl davranacağımıda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…