- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.801
Amiiiin kuzzuuum inşallah,üzülmemek eldemi hayatım en basitinden bana örgü örmeyi kek pasta yapmayı o öğretmişti bir kızzzıım derdi içinden bir kızıım daha çıkardı o derece severdi beni bende onu aynı şekilde ve ben cici anneme bişey olmasını istemiyorum ama elimdende bişey gelmiyor...Yarın onu o halde görünce nasıl davranacağımıda bilmiyorum
İnşallah bitanemmm inşallah bu sefer her sonuç temiz çıkar inşallah bitanemmm
metanetetını koruman lazım quzum bak senı o kadar cok sevıyormus sende dik durarak ona destek olman lazım bnim görüşüm
metanetetını koruman lazım quzum bak senı o kadar cok sevıyormus sende dik durarak ona destek olman lazım bnim görüşüm
yaninda üzgün olma hancekim simdi onun morale ihtiyaci varr..canim benim bunu yapmak zordur ama üzülmemesi gerek simdi onun
Peki ama ben bunu nasiıl yapacağım???
Duyduğum andan beri onu görmek istiyorum ama onun yanında nasıl davranacağımı bilmiyorum ve dayanabilirmiyimde bilmiyorum ooooooof ooooof
Peki ama ben bunu nasiıl yapacağım???
Dayımın eşinin kötü bir hastalığa yakalandığını tedavi gördüğünü ve antalyaya geldiğini öğrendim,yengem cici annemdi benim ben üzülmeyeyim diye söylememişler bana çok yıkılmış durumdayım görmek istediğimi söyledim işte yarın ona gideceğim
çoook geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.....Cici annemin akciğer kanseri olduğunu öğrendim bugün,tedavi için istanbula gitmiş 2.kemoterapisini almış dinlenmek için antalyaya evine gelmiş ve ben bunu bugün öğrendim öğrendiğim andan beri dünyam başıma yıkılmış durumdayım canım çok sıkkın,bana herşeyi öğreten insan o,bu ona hiç yakışmadı hiç hemde
hancekim habbitem zor ama basarmalisin canim benim.git mutfakta agla bahcede agla ama yaninda güclü durup sen yeneceksin bunu diyeceksinn
Cici annemin akciğer kanseri olduğunu öğrendim bugün,tedavi için istanbula gitmiş 2.kemoterapisini almış dinlenmek için antalyaya evine gelmiş ve ben bunu bugün öğrendim öğrendiğim andan beri dünyam başıma yıkılmış durumdayım canım çok sıkkın,bana herşeyi öğreten insan o,bu ona hiç yakışmadı hiç hemde
Cici annemin akciğer kanseri olduğunu öğrendim bugün,tedavi için istanbula gitmiş 2.kemoterapisini almış dinlenmek için antalyaya evine gelmiş ve ben bunu bugün öğrendim öğrendiğim andan beri dünyam başıma yıkılmış durumdayım canım çok sıkkın,bana herşeyi öğreten insan o,bu ona hiç yakışmadı hiç hemde
çoook geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.....
bak ne dicem cuma günü bu dua bitince yengenin acilen şifa bulması için de başlayalım 4444 tefriciyeye sen bi konuş kızlarla
:26:
dozunu kaçırmadan yapacan kuzum benım .Haklısın hayatım yapmaya çalışacağım biliyorum onun morale ihtiyacı var ama şöyle düşünmezmi ben ne haldeyim o beni güldürmeye çalışıyor diye???Yada benmi yanlış düşünüyorum bilmiyorum
nazım profıldekı sen ve eşın mı bırtnem ?
eskısı qbı davranmaya bakacaksın . hadi hadi senın bırseyın yok nazlanıyorsun bıze de mesela . yada eskıden nasıl davranıyorsan oyle davran uzulduqunu cok bbellı etmemeye bbak . bu süreçte senın yapman qerekır bunu cok . kızıymışsın sonucda bence uzulduqunu bellı etmemeye ve moralını yuksek tutmaya bak benım çelebımın kızıda 1,5 yasında ve beynınde tumor var2 terapıtden snra saçları dokulmeye ve cocuk qunden qune erımeye basladı ama mecburen dık durmaya calısıyoruz . sende oyle yapmayı dene quzum sana ıhtıyacı var senın desteqıne ıhtyacı var anacıqının :13:
Haklısın hayatım yapmaya çalışacağım biliyorum onun morale ihtiyacı var ama şöyle düşünmezmi ben ne haldeyim o beni güldürmeye çalışıyor diye???Yada benmi yanlış düşünüyorum bilmiyorum
yakışıyorsunuz maş. rabbım mutluluqunuzu daim etsinevet bitanemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?