Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

metanetetını koruman lazım quzum bak senı o kadar cok sevıyormus sende dik durarak ona destek olman lazım bnim görüşüm

yaninda üzgün olma hancekim simdi onun morale ihtiyaci varr..canim benim bunu yapmak zordur ama üzülmemesi gerek simdi onun

Duyduğum andan beri onu görmek istiyorum ama onun yanında nasıl davranacağımı bilmiyorum ve dayanabilirmiyimde bilmiyorum ooooooof ooooof

Duyduğum andan beri onu görmek istiyorum ama onun yanında nasıl davranacağımı bilmiyorum ve dayanabilirmiyimde bilmiyorum ooooooof ooooof

habbitemm benimm simdi yeni duydun sende insalalh kendini toparlayipp güclü durup moral verecennn..agla ben aglama demiyorum ama yaninda degil kesinlikle

Son düzenleme:
Peki ama ben bunu nasiıl yapacağım???

eskısı qbı davranmaya bakacaksın . hadi hadi senın bırseyın yok nazlanıyorsun bıze de mesela . yada eskıden nasıl davranıyorsan oyle davran uzulduqunu cok bbellı etmemeye bbak . bu süreçte senın yapman qerekır bunu cok . kızıymışsın sonucda bence uzulduqunu bellı etmemeye ve moralını yuksek tutmaya bak benım çelebımın kızıda 1,5 yasında ve beynınde tumor var 2 terapıtden snra saçları dokulmeye ve cocuk qunden qune erımeye basladı ama mecburen dık durmaya calısıyoruz . sende oyle yapmayı dene quzum sana ıhtıyacı var senın desteqıne ıhtyacı var anacıqının:13:

çoook geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.....
bak ne dicem cuma günü bu dua bitince yengenin acilen şifa bulması için de başlayalım 4444 tefriciyeye sen bi konuş kızlarla
:26:

hancekim habbitem zor ama basarmalisin canim benim.git mutfakta agla bahcede agla ama yaninda güclü durup sen yeneceksin bunu diyeceksinn

Haklısın hayatım yapmaya çalışacağım biliyorum onun morale ihtiyacı var ama şöyle düşünmezmi ben ne haldeyim o beni güldürmeye çalışıyor diye???Yada benmi yanlış düşünüyorum bilmiyorum

hancekimmm hiç canını sıkma teyzoşumda 2 yıl önce akçiğer kanserinden tedavi gördü Allah şükürr şuan çok iyi en iyi tedavi motivasyon moralini yüksek tutsun Allahın izniye cici annende atlatırr canımmm Rabbim büyüktürrr

geçmiş olsun canımm Allah şifa versin inşallahhhh ......................

dozunu kaçırmadan yapacan kuzum benım .

Sizede Allahım acil şifalar versin canımmm,yanında eskiden ona nasıl davranıyorsam o şekilde davranmaya çalışacağım ayyy ben onu böyle dern derin öperdim yapma öyle mıç mıç derdi banane derdim benim annemsen öperim öyle mıç mıç derdim eee şimdi öpememde onu ooooooooooffffffff

canim benim bence yanlis degill..doktorlar bile hep öyle diyo moralini yüksek tutun diyo..ama kemoterapi agir bi tedavi sekli gürültüyü fazla gelmezz ona göre dikkatli davranirsinizz.sürekli gülün yada güldürün demiyorum ..konusarak yannda aglamayarak sen bunu yenecen bu hastaliga teslim olmayacaksin cok basaran var kanserden tip ilerledi gibi moral verci konusmalar yapin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…