- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.821
Peki ama ben bunu nasiıl yapacağım???
çelebim derken?:26:eskısı qbı davranmaya bakacaksın . hadi hadi senın bırseyın yok nazlanıyorsun bıze de mesela . yada eskıden nasıl davranıyorsan oyle davran uzulduqunu cok bbellı etmemeye bbak . bu süreçte senın yapman qerekır bunu cok . kızıymışsın sonucda bence uzulduqunu bellı etmemeye ve moralını yuksek tutmaya bak benım çelebımın kızıda 1,5 yasında ve beynınde tumor var2 terapıtden snra saçları dokulmeye ve cocuk qunden qune erımeye basladı ama mecburen dık durmaya calısıyoruz . sende oyle yapmayı dene quzum sana ıhtıyacı var senın desteqıne ıhtyacı var anacıqının :13:
hancekimmm hiç canını sıkma teyzoşumda 2 yıl önce akçiğer kanserinden tedavi gördü Allah şükürr şuan çok iyi en iyi tedavi motivasyon moralini yüksek tutsun Allahın izniye cici annende atlatırr canımmm Rabbim büyüktürrr
Sizede Allahım acil şifalar versin canımmm,yanında eskiden ona nasıl davranıyorsam o şekilde davranmaya çalışacağım ayyy ben onu böyle dern derin öperdim yapma öyle mıç mıç derdi banane derdim benim annemsen öperim öyle mıç mıç derdim eee şimdi öpememde onu ooooooooooffffffff
hancekim biliorumm zorrr inan seni okadar iyi anlıorum kiii ama iş sizlerde başlıyor bunun geçiçi olduğunu iyileşeceği annecine yansıtmanız lasımmm :26::26::26: hele yanında hastalığı açıldıkca sakın haa üzülüp ağlamayın bu sefer kendinden umudunu keserr oda siz ne kadar güçlü durursanız annecinde kemoterapiden okadar hızlı sonuç alacaktır
çelebim derken?:26:
:26:
hımmmm anladımeşimin erkek kardeşi quzum :) konyada çelebi derler ama
hımmmm anladım
daha neler duyucaz ya hiç duymamıştım konyalımısın canım
canim benim bence yanlis degill..doktorlar bile hep öyle diyo moralini yüksek tutun diyo..ama kemoterapi agir bi tedavi sekli gürültüyü fazla gelmezz ona göre dikkatli davranirsinizz.sürekli gülün yada güldürün demiyorum ..konusarak yannda aglamayarak sen bunu yenecen bu hastaliga teslim olmayacaksin cok basaran var kanserden tip ilerledi gibi moral verci konusmalar yapin
benim çook yakın bi arkadşımda karamana gelin oldu ama istanbulda yaşıyo şu an hem bizim memlekette hemde karamanda oldu düğünü.......konyada yaşıyorum karamanlıyım ben quzum
sağol bırtanem benım inşbenim çook yakın bi arkadşımda karamana gelin oldu ama istanbulda yaşıyo şu an hem bizim memlekette hemde karamanda oldu düğünü.......
çoook geçmiş olsun bu arada rabbim acil şifalar versin
Kızlarr hepinizden teker teker Allah razı olsun,sizleri tanıdığıma o kadar mutluyumki burada olduğum için çok şanslıyım,birbirimizi tanımadan bu kadar sevebiliriz birbirimizi canlarım benim.Allah razı olsun tekrar tekrar kafamı şuan toparlayamadığım için teker teker isimlerinizi yazamıyorum bitanelerim kusuruma bakmayın ne olur...Bana verdiğiniz moral ve destek içinde sonsuz teşekkür ederim sizleri çok seviyorum canlarımmm iyiki varsınız
Kızlarr hepinizden teker teker Allah razı olsun,sizleri tanıdığıma o kadar mutluyumki burada olduğum için çok şanslıyım,birbirimizi tanımadan bu kadar sevebiliriz birbirimizi canlarım benim.Allah razı olsun tekrar tekrar kafamı şuan toparlayamadığım için teker teker isimlerinizi yazamıyorum bitanelerim kusuruma bakmayın ne olur...Bana verdiğiniz moral ve destek içinde sonsuz teşekkür ederim sizleri çok seviyorum canlarımmm iyiki varsınız
iyi akşamlar canımiyi aksamlar kızlar nasılsınız?*
Gerçektenmi bitanemm yaaa inan o kadar çok istiyorumki bu hastalıktan kurtulmasını geldiğimden beri bu tarz yazıları okuyorum ve kurtulan birini görememitim,bu yazdığın şuan bana o kadar iyi geldiki nazım anlatamam içimde bir şey ateş aldı sanki ya anlatamamki onu nasıl sevdiğimi canım ciciannem o benimmmmmm
Deneyeceğim canımm yanında güçlü durmaya çalışacağım,bu hastalık konusunu pek açacağımı sanmıyorum.Baksana son kemoterapisini alacakmış 1 martta bu zamana kadar yeterince duymuştur diye düşünüyorum..Onu üzmeden kırmadan yanında olmak istiyorum sadece
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu[/td]
[td]200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td]okudu[/td]
[td] 200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td]hamile[/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td]okudu[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td][td] anne[/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureipek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] alnaok[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] loori[/td][td] hamile[/td]
[td] 200+100[/td]
[td] okudu[/td][td]300 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] emircim[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu[/td][td] + 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zeynebnur[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu[/td][td] + 200[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ababy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] FHM [/td][td] hamile[/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu[/td][td] + 200[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gma[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] BeRayy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] kikirikli[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu[/td][td] + 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] AyseColak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] TOPLAM [/td][td][/td]
[td][/td]
[td]OKUNAN 3.500[/td][td]KALAN 944[/td]
[/tr]
[/table]
İnşallah nazımmm inşallah o kadar çok istiyorumki eskisi gibi olmasını bana yeni örgü modelleri göstermesini,kasnak işi göstermesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?