Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Peki ama ben bunu nasiıl yapacağım???

hancekim biliorumm zorrr inan seni okadar iyi anlıorum kiii ama iş sizlerde başlıyor bunun geçiçi olduğunu iyileşeceği annecine yansıtmanız lasımmm :26::26::26: hele yanında hastalığı açıldıkca sakın haa üzülüp ağlamayın bu sefer kendinden umudunu keserr oda siz ne kadar güçlü durursanız annecinde kemoterapiden okadar hızlı sonuç alacaktır

çelebim derken?:26:
:26:

Gerçektenmi bitanemm yaaa inan o kadar çok istiyorumki bu hastalıktan kurtulmasını geldiğimden beri bu tarz yazıları okuyorum ve kurtulan birini görememitim,bu yazdığın şuan bana o kadar iyi geldiki nazım anlatamam içimde bir şey ateş aldı sanki ya anlatamamki onu nasıl sevdiğimi canım ciciannem o benimmmmmm

quzummm kıyamam ben sana ya yapma boyle ne olur kendını uzme yalvarırım düzelir tıp ilerlede sonucda .

bakın kuzularım sunuda soyleyeyım bırbırını tanımayan kısıler bırbırlerıne dua ettıklerı zaaman duaları kabul olur ıns uzme kendını hepımız dua ederız tez zamanda düzelir inş.

İnşallah nazımmm inşallah o kadar çok istiyorumki eskisi gibi olmasını bana yeni örgü modelleri göstermesini,kasnak işi göstermesini

Deneyeceğim canımm yanında güçlü durmaya çalışacağım,bu hastalık konusunu pek açacağımı sanmıyorum.Baksana son kemoterapisini alacakmış 1 martta bu zamana kadar yeterince duymuştur diye düşünüyorum..Onu üzmeden kırmadan yanında olmak istiyorum sadece

Kızlarr hepinizden teker teker Allah razı olsun,sizleri tanıdığıma o kadar mutluyumki burada olduğum için çok şanslıyım,birbirimizi tanımadan bu kadar sevebiliriz birbirimizi canlarım benim.Allah razı olsun tekrar tekrar kafamı şuan toparlayamadığım için teker teker isimlerinizi yazamıyorum bitanelerim kusuruma bakmayın ne olur...Bana verdiğiniz moral ve destek içinde sonsuz teşekkür ederim sizleri çok seviyorum canlarımmm iyiki varsınız

bizde seni sevıyoruz canım benım sende ıyı kı varsınnn

inan bana iyilecek bitanemm b,raz zor bi dönem ama sizde elinizden geleni yapacaksınız öle sulu gözlü olmak yokk ben teyzoşumm morali olsunn diee neler neler yapyodum dahası hepimizz yaptıkk oda bizi karşılıksız bırakmadı şükür şimdi 2 yıl ocak ameliyat olalı çokkk iiii zencefiller bal karışıtıoduk teyzoşa her sabah içiodu onu istersen bi araşyor akçiğer dosttuymuşş ist. hangi, hastanede cici annemiz

rabbim şifalar versin
geçen sene babam için aynı duyguları yaşadık ailece babanız kolon kanseri dediklerinde dünya başımıza yıkılmıştı
ameliyat öncesi pek umut yoktu ameliyattan sonra da ama sonra rabbim bize bağışladı onu moral moral moral tek iyi gelen şey bu inan siz iyi olur onada kendini iyi hissettirirseniz herşey yoluna giriyor umutlarınızı kaybetmeyin sakın ha sakın onun yokluğunu düşünmeyin siz ne düşünürseniz size o gelir bu bir süreç bitecek öyle bakın evet zor bir süreç ama büyük rabbimin yapamayacağı iyiye döndüremeyeceği hiçbirşey yok...
allah yar ve yardımcınız olsun...

okudum 300 oldu :)

İnşallah nazımmm inşallah o kadar çok istiyorumki eskisi gibi olmasını bana yeni örgü modelleri göstermesini,kasnak işi göstermesini

hepsi olacak canımmm diorumtya bu hastalığın ilacı morall sadece morali yüksek tutulacak Allah ın izniyle sana daha çookkkk şeyler öğretcekk sende bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…