- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.861
gulecim topluca rabbim kabul ederse salati tefriciye okuyoz inslaalhhh .katilmak istersen sende katilabilirsinnn..
Vallahi bana tam detaylı bilgi vermedikleri için hangi hastanede olduğunu tam olarak bilmiyorum ama kuzenim yani oğlu kartal eğitim araştırmadaydı kalp damar cerrahi uzmanı şuanda ama tayini çıkacakmış oda ayrılmış hastaneden,belki o hastane olabilir ama yarın daha ayrıntılı öğreneceğim hangi hastane olduğunu..Allah razı olsun canlarım iyiki yanımdasınız çok iyi geldi sizlerle konuşmak,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımmmmm
silkeleme ne ?????? nasıl yapılcak acil cevap
bugünlük benden bu kadar çıkıyorum artık çalışmamız lazım :) bebiş için... bugün yapışkan bir akıntım var sanırım doğru gün.dua edin lütfen kızlar.
annesi rahatsız olan arkadaşım çok geçmiş olsun dua edip allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.derdi veren rabbim dermanınıda verir.güçlü durarak yardımcı olacaksın(biliyorum zor ama)
katılırım tabi cnm ama ne ye niyet ederek okuyosunuz bagıslamasını nasıl yapıyosunuz hani her seferinde bir kişi için mi okunuyo nasl oluyo yani anlamadım tam olarak :26:
emircim silkelemde yap quzumıyı çalısmalar
tatlı ruyaalar canım benım quzel haberlerını beklıyoruzCanlarım eşim yatalım diyor yarın çok erken kalkacağım şimdi ciciannem için bişeyler yapacağım ben biraz geç yatarım o yüzden ben şimdi çıkayım canlarım yarın Allahın izniyle görüşürüz inşallah canlarım.Hepiniz Allaha emanet olun seviyorum hepinizi yanımda olduğunuz için hepinize teker teker teşekkürler
yarın benım koca qelırse eqer yapacam benayy bu silkelemek çokk hoş yawwww ama nasılll olcanı hala anlamışşş değilimmm
silkeleme ne ?????? nasıl yapılcak acil cevap
valla o kadar kilolu gegilimmmkilo 68 boy 1.69 bucukk ..cok az baligim öyle cok degill
yaw nasi anlatsam simdik utandimdaa
tatlibiberimm simdikk o isi yaptiktan sonra erkek hemen ayaga kalkip karisinin bacaklarindan tutup hani kurbanlik koyunlari asip derisini yüzüyolar ya o sekil kaldirip var gücüyle hali silkeler gibim silkleyecek yorulana kadarrr..spermler daha hizli kosuyomus böylelikle cok hamile kalan varr valla yapan kizlar öyle yazmiss..
böyle bişey emrcim . yasakhaylımm anlattı banada
tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...
rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...
Canlarım eşim yatalım diyor yarın çok erken kalkacağım şimdi ciciannem için bişeyler yapacağım ben biraz geç yatarım o yüzden ben şimdi çıkayım canlarım yarın Allahın izniyle görüşürüz inşallah canlarım.Hepiniz Allaha emanet olun seviyorum hepinizi yanımda olduğunuz için hepinize teker teker teşekkürler
owww yasakımmmidealsinnn yawww ne balığı boyunda vaa seninnn sen illa balık olcaksan böle hamsi istavrit hadi hiç olmadı cinekop falan olsunnnn :104::104::104::104::104::104:
hea qelınım kopyalayıp masaustune yapıstırdımana bunlar benim cümlelerimmmmmmmmmm
yarın benım koca qelırse eqer yapacam benhahahahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?