Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gulecim topluca rabbim kabul ederse salati tefriciye okuyoz inslaalhhh .katilmak istersen sende katilabilirsinnn..

katılırım tabi cnm ama ne ye niyet ederek okuyosunuz bagıslamasını nasıl yapıyosunuz hani her seferinde bir kişi için mi okunuyo nasl oluyo yani anlamadım tam olarak :26:

ne demek hancekimmmm böle günlerde beraber olmalıyzzz sen öğren hastaneyi belki teyzoşun yeridirr bende sizin için araştırıp teyzoşlada görüşürm istersen ziyarette ederimmm çokkk güzell moral verirmmmm sen hiç canını sıkma derdi veren Rabbim dermanını da veriir

tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...listedeki isimler ve herkese diye niye edilecekkk...

rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..

salat-ı tefriciyye

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....

AMİN....

**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...

Son düzenleme:
silkeleme ne ?????? nasıl yapılcak acil cevap

yaw nasi anlatsam simdik utandimdaa

tatlibiberimm simdikk o isi yaptiktan sonra erkek hemen ayaga kalkip karisinin bacaklarindan tutup hani kurbanlik koyunlari asip derisini yüzüyolar ya o sekil kaldirip var gücüyle hali silkeler gibim silkleyecek yorulana kadarrr..spermler daha hizli kosuyomus böylelikle cok hamile kalan varr valla yapan kizlar öyle yazmiss..

böyle bişey emrcim . yasakhaylımm anlattı banada

ayy hadi hayırlısı emircimmmm bu akşam patlat bombayıııı

Canlarım eşim yatalım diyor yarın çok erken kalkacağım şimdi ciciannem için bişeyler yapacağım ben biraz geç yatarım o yüzden ben şimdi çıkayım canlarım yarın Allahın izniyle görüşürüz inşallah canlarım.Hepiniz Allaha emanet olun seviyorum hepinizi yanımda olduğunuz için hepinize teker teker teşekkürler

katılırım tabi cnm ama ne ye niyet ederek okuyosunuz bagıslamasını nasıl yapıyosunuz hani her seferinde bir kişi için mi okunuyo nasl oluyo yani anlamadım tam olarak :26:

gulecim listedeki isimleri ve tüm herkes icin niyet edersin inslalahhh okursun ne kadar okuyacaksan mesala 100 tane olabilirr...biz bi kisi degil herkes icin niyet ediyoruzz..bu cumaya bitirip inslalahhhh sonunda nuarin hepimize bagislayacak duasini ve namazini kilip

rabbim innsallahhh kabul eder

tatlı ruyaalar canım benım quzel haberlerını beklıyoruz

valla o kadar kilolu gegilimmmkilo 68 boy 1.69 bucukk ..cok az baligim öyle cok degill

owww yasakımmm idealsinnn yawww ne balığı boyunda vaa seninnn sen illa balık olcaksan böle hamsi istavrit hadi hiç olmadı cinekop falan olsunnnn :104::104::104::104::104::104:

ana bunlar benim cümlelerimmmmmmmmmm

cnm aralık vermeden mi okumamız gerekio 100adeti yoksa aralık verebilirmiyiz tekrr basladıgımızda yne tekrarlıycaz mı 21 estagfurullahı bide her haftalık mı okuycaz yoksa nekdr sürede biterse ozaman mı yapılcak duası ay cok soru sordum demi

yaaaaaaaaa canım balık çektı (( şimcik hamsıyı tavada kızartıp yıyecen yanına bol yeşillik sumaklı soğan falan uwwwwwwwwww (( qecee qece allahdan hamıle falan deqılım ha

Allah rahatlık verin hancekimmm hiçç sıkma üzme kendinii düzelicek Allahın izniyeee

owww yasakımmm idealsinnn yawww ne balığı boyunda vaa seninnn sen illa balık olcaksan böle hamsi istavrit hadi hiç olmadı cinekop falan olsunnnn :104::104::104::104::104::104:

demi kelebem oka kilolu degilimmmmm herkes öyle diyo ama ben takmisim zayifliycam diyommmm

yarın benım koca qelırse eqer yapacam ben hahahahahahahahaha

yaww benim koca ile aramızda 10 kilo va kaldıramaz o beniii yok ya da kaldırcam die ya kendine zarar verir yada beni kafalamasına düşürür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…