- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.841
yakışıyorsunuz maş. rabbım mutluluqunuzu daim etsin
rabbim şifalar versin
geçen sene babam için aynı duyguları yaşadık ailece babanız kolon kanseri dediklerinde dünya başımıza yıkılmıştı
ameliyat öncesi pek umut yoktu ameliyattan sonra da ama sonra rabbim bize bağışladı onu moral moral moral tek iyi gelen şey bu inan siz iyi olur onada kendini iyi hissettirirseniz herşey yoluna giriyor umutlarınızı kaybetmeyin sakın ha sakın onun yokluğunu düşünmeyin siz ne düşünürseniz size o gelir bu bir süreç bitecek öyle bakın evet zor bir süreç ama büyük rabbimin yapamayacağı iyiye döndüremeyeceği hiçbirşey yok...
allah yar ve yardımcınız olsun...
iyi aksamlar kızlar nasılsınız?*
Allah kabul etsinnn emircimmm diline yüreğine sağlık hemen yazıyorummmokudum 300 oldu :)
inan bana iyilecek bitanemm b,raz zor bi dönem ama sizde elinizden geleni yapacaksınız öle sulu gözlü olmak yokk ben teyzoşumm morali olsunn diee neler neler yapyodum dahası hepimizz yaptıkk oda bizi karşılıksız bırakmadı şükür şimdi 2 yıl ocak ameliyat olalı çokkk iiiizencefiller bal karışıtıoduk teyzoşa her sabah içiodu onu istersen bi araşyor akçiğer dosttuymuşş ist. hangi, hastanede cici annemiz
hoş geldinnn gülümmm iyizz şükür sen nasılsınnnn[/QUOT
hoşbuldum cnm iim bnde cok şükür yarın yumurtama baktırıcam dr gidicem az heyecan var inş büyümüştür vs. die
Allah kabul etsinnn emircimmm diline yüreğine sağlık hemen yazıyorummm
Kızlarr hepinizden teker teker Allah razı olsun,sizleri tanıdığıma o kadar mutluyumki burada olduğum için çok şanslıyım,birbirimizi tanımadan bu kadar sevebiliriz birbirimizi canlarım benim.Allah razı olsun tekrar tekrar kafamı şuan toparlayamadığım için teker teker isimlerinizi yazamıyorum bitanelerim kusuruma bakmayın ne olur...Bana verdiğiniz moral ve destek içinde sonsuz teşekkür ederim sizleri çok seviyorum canlarımmm iyiki varsınız
rabbim şifalar versin
geçen sene babam için aynı duyguları yaşadık ailece babanız kolon kanseri dediklerinde dünya başımıza yıkılmıştı
ameliyat öncesi pek umut yoktu ameliyattan sonra da ama sonra rabbim bize bağışladı onu moral moral moral tek iyi gelen şey bu inan siz iyi olur onada kendini iyi hissettirirseniz herşey yoluna giriyor umutlarınızı kaybetmeyin sakın ha sakın onun yokluğunu düşünmeyin siz ne düşünürseniz size o gelir bu bir süreç bitecek öyle bakın evet zor bir süreç ama büyük rabbimin yapamayacağı iyiye döndüremeyeceği hiçbirşey yok...
allah yar ve yardımcınız olsun...
bugünlük benden bu kadar çıkıyorum artık çalışmamız lazım :) bebiş için... bugün yapışkan bir akıntım var sanırım doğru gün.dua edin lütfen kızlar.
annesi rahatsız olan arkadaşım çok geçmiş olsun dua edip allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.derdi veren rabbim dermanınıda verir.güçlü durarak yardımcı olacaksın(biliyorum zor ama)
bugünlük benden bu kadar çıkıyorum artık çalışmamız lazım :) bebiş için... bugün yapışkan bir akıntım var sanırım doğru gün.dua edin lütfen kızlar.
annesi rahatsız olan arkadaşım çok geçmiş olsun dua edip allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.derdi veren rabbim dermanınıda verir.güçlü durarak yardımcı olacaksın(biliyorum zor ama)
hoşbuldum cnm iim bnde cok şükür yarın yumurtama baktırıcam dr gidicem az heyecan var inş büyümüştür vs. die
hosgeldin gulecimmminsalalhhh yarin hayirli haberle gelirsinn
cnm az önce bi liste gördüm ne listesi o ne okuyosunuz bilgi verirmisin bnada
hosgeldin gulecimmminsalalhhh yarin hayirli haberle gelirsinn
BENİM GELİN BAKALE BIR BEN SENI PEK BIR MERAK EDIYORUM HAbalık etlıyım falan didn ya pek datlı bişeycikmişsin qbi qelıyor bana ha :)
emircim silkelemde yap quzumıyı çalısmalar
inş... canımmmm yarın güzel haberlere beklioruz öleyse seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?