Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende çıkyomm canlarrrrr sabah ola hayrolaaa Alalh rahatlık versnn inşallahhhh

yaww bende açtıkk çok severimm moda programlarınıı nasıl yatcam şimdi

bugün mahmutuma gelişimin 1. ayıydı zor qünleri atlatmamızın 1. ayıydı. ama o qene yanımda yok kızlar ya bana bır yardım edın allah aşkına bu özel günlere olan takıntımı nasıl yenebılırım yenmem lazım çünkü . yenemezsem canım çok yanacak

karaBİberİmm anlamadım ben yanii ,,, şimdi sen niye üzüldünki.....Kocişin yok mu yanında....Yoksa neden yok....

baktım kimsecikler yok, gelince hoşgeldiniz diyeyim sizi karşılayayım bari :)
geçmişe biraz bakayım dedim ama ne mümkün maşallah fokur fokur kaynamış ortalık:13::13:
sizlerden gelişmeler hakkında bilgi verebilecek kimse olursa iyi olurdu

karaBİberİmm anlamadım ben yanii ,,, şimdi sen niye üzüldünki.....Kocişin yok mu yanında....Yoksa neden yok....
kocişim yok yanımda köyde quzum . uzulmemın sebebı ben özel qünlere aşırı derecede takıntılıyım . kocamda fazla umursamaz . ben hazırlık yapıyorum suslenıyorum puslenyorum yemekler cerezler hazırlanıyoru o qelecek dıye ya toplantı oluyor ya sehır dısında oluyor yada köyde oluyor o yuzden . bız bundan 1 ay once cok zor qunler yasadık 36 qun boyunca eşimle ayrı kaldık bırbırımızdenhıc haber almadan ve bu zor qunumuz qeçelı 1 ay olmuşdu dun ve ben hazırlık yapmısdım buda köydeydı işleri vardı qelmedı akşamda hazırlıklarım boşa qttı ondan canım yanıyor ve cok uzuluyorum

ipecik bir qelişme yok bırakdıqınız qbıyız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…