- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.961
kızlar bende çıkıyorum qözlerim fena yanıyoryatayımda dınleneyım müsade var mı ?
ntv avrupa da izliyorum suanda yasakhayalim
actim bakiyom loorimmmmmmmmm ana kadinin elbisesi ne öyle memikleri ortadaaaa
bende çıkyomm canlarrrrr sabah ola hayrolaaaAlalh rahatlık versnn inşallahhhh
bende çıkyomm canlarrrrr sabah ola hayrolaaaAlalh rahatlık versnn inşallahhhh
ben kitlerim topigin kapisiniii
allah seni napmasin yaa
doru öyle yapim tek basimayim basima bi is gelmesinnyasakhayalimmm delikten bakmadan acma sakin heee kapiyi hadi optumm sizleri
yaww bende açtıkk çok severimm moda programlarınıı nasıl yatcam şimdi
bende actim valla bakiyomm.biraz bak istersen ilhananzzimmm
yasak hayalımmmmmmm canım 100 olduuu benımmmm haberınız olsunnnnnn allah kabul etsınnnn
valla ben bisey yapmadim
yaslandik bea bizzgec yatim gec kalktimmm
karaBİberİmm anlamadım ben yanii ,,, şimdi sen niye üzüldünki.....Kocişin yok mu yanında....Yoksa neden yok....bugün mahmutuma gelişimin 1. ayıydı zor qünleri atlatmamızın 1. ayıydı. ama o qene yanımda yokkızlar ya bana bır yardım edın allah aşkına bu özel günlere olan takıntımı nasıl yenebılırım yenmem lazım çünkü . yenemezsem canım çok yanacak
kocişim yok yanımda köyde quzum . uzulmemın sebebı ben özel qünlere aşırı derecede takıntılıyım . kocamda fazla umursamaz . ben hazırlık yapıyorum suslenıyorum puslenyorum yemekler cerezler hazırlanıyoru o qelecek dıye ya toplantı oluyor ya sehır dısında oluyor yada köyde oluyor o yuzden . bız bundan 1 ay once cok zor qunler yasadık 36 qun boyunca eşimle ayrı kaldık bırbırımızdenhıc haber almadan ve bu zor qunumuz qeçelı 1 ay olmuşdu dun ve ben hazırlık yapmısdımkaraBİberİmm anlamadım ben yanii ,,, şimdi sen niye üzüldünki.....Kocişin yok mu yanında....Yoksa neden yok....
ipecik bir qelişme yok bırakdıqınız qbıyız :)))baktım kimsecikler yok, gelincehoşgeldiniz diyeyim sizi karşılayayım bari :)
geçmişe biraz bakayım dedim ama ne mümkün maşallah fokur fokur kaynamış ortalık:13::13:
sizlerden gelişmeler hakkında bilgi verebilecek kimse olursa iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?