Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar günaydın hepinizee

bu arada erken gebelik testi yaptım ki güvenirliği çok yüksektir: hamile değilim bu ay da....

karabiberim bazı şeyler insanın kafasındadır...bakış açın değişmedikçe hiç bir üzüntü değişmez, kendi sıkıntılarının dermanı olmayı öğreneceksin yavaş yavaş tabi bu süreç acılı ve sancılı geçecektir. hepimizin düşüp düşüp tekrar ayağa kalkarken yaralarımızın kanaması gib....

olsun canımm sıkıtı yapma kısmet bi daki aya

karabibeirmmm gülümmmm bende senin gibi düşüodum bende en imce detayına kadar hatırlarr düşünür hazrılrımm ama karşımdaki tepkisiz kalınca hem sinirleniorum hemde üzülüorum bizde 3 yıldır beraberiz kocişimde senin kociş gibi özel günlere karşı duyarsızz baktımm anam adam çokk rahat ben boş yere kendini paralıorummm dedim bende yapmışlcam şimdi sadece doğum gnü ya da evlilik yıl dönümü olkadar daha ii bari yorulmuorum her ayy bişeyler yapcam die

off o zaman benım canım cok yanacak daha cok

kırmıızı kartı qörmeden paçaları sıvamayalım quzum bız qene umıtlıyız belkı kırmızılar qelmeecek rabbım bılır sen yınede ıcını frah tut

ya orası ölede nazım ne bıleyım ya kendımı kontrol altına almaya calşmışdım ama beceremedım qene hazırlık yapdım

olsun canımm sıkıtı yapma kısmet bi daki aya

Öyle öyle, sıkıntı yapmıyorum zaten. Sonucu bildiğim sürece sorun yok benim için, öyle belirsiz bekleyişler beni mahfeder tek çizgi üzmez beni...
sadece üzerimde bir durgunluk var, plan yapmam lazım. çok yönlü düşünüp harekete geçmem lazım. yani bu aya kadar kür, kendime eşime herşeyi denedim, ovülasyon tarihlerimi değerlendirdim elimden geldiğince artık bundan sonra yapacak pek bir şeyim yok. ancak doktora gidip eşimin ve kendimin muayene olması falan kalıyor bir sorun varsa çözüm için uğraşmalıyım. kendimi kandıramam, olmayacak gibiyse de ona göre hayatımıza bir çeki düzen vermeli bu yıpranmışlığa bir çare bulmalıyım....

yaaaaa ama ama sen karamsarlıqa bağlamışsın qbi hissttim pazartesimm

anladımm cnmm biz çocuk yapmayı düşünürken doktorda kontrol olmuştuk ilk hatta doktor demişti evleneli ne kadar oldu ozaman daha 6-7 faln olmuştu 1 yıl geçmeden gerekli telkitleri yapmıyoruz dedi 1 yıl sonunda olmassa gelirsiniz araştırmalar yapılır dedi ama ben 2. aya hamile kaldımm malesef kalbi durdu yawrumunda ama bende şimdi senin gibi ihtimallere bağlı kalmak isteniorum bu sebele bende kan pıhtı testi yaptırcamm inşş.. sorun yoktur canımmmm sen iyi düşün iyi olsunnn

kırmıızı kartı qörmeden paçaları sıvamayalım quzum bız qene umıtlıyız belkı kırmızılar qelmeecek rabbım bılır sen yınede ıcını frah tut

yok tatlım, kırmızıları göreceğimi biliyorum boşuna on gün daha debelenmeme gerek yok, şu an kan testi yapsam da sonuç böyle çıkar...
Allah ın bana yaşatmak, göstermek istediği bir şey var. Demişler ki rabbim bizi en çok sevdiğimiz şeyler sınar... Sınanıyorum doğrudur, isyan etmiyorum ama kendimi de kandirmıyorum şuan.
olacaksa elbet olacak ama önce fizyolojik bir sorunumuz var mı yok mu bunu bilmeliyim...

tamam quzum dualarımız senınle ıns sorun yokdur da bebeqınız sadece uyqun zamanı beklıyordur qelmek ıcın

daha 10 gün mü vaa canımmm hastalanmana 53: duu yaww o zamanolumsuz olmak içimn çok erken dahaa

Nazim yaa ben okuyamadim misafir fln geldi. masaallah siz baya okumussunuz. okumaya calisacam ezbere bilmiyorum bir anda bitiremem parca parca okusam sorun olur mu

Selam pazartesim sen ovulasyon testi yaptin mi bisi sorcam da. bebisleeimiz saglikli sihatli gelsinde hangi ay olurrsa olsun dimi.
tamam quzum dualarımız senınle ıns sorun yokdur da bebeqınız sadece uyqun zamanı beklıyordur qelmek ıcın

Selam karabiberim biraz okudum yazdiklarini da benim de esim bazi konularda oleydi. bence ya acikca ben boyle seylerden hoslaniyorum onem veriyorum de. ya da sen fazla takma cunku acica solemiyince anlayamiyolar. kendini uzdugunle kalirsin canim. uzme kendini tatlim

defalarca konusduk oda bılıyor zaten . o ben deqısemem dedı bende tamam o zaman ben deqısecem dedım bundan 10 qun once aama dunde bırbrımıze tekrar kavusmamızın 1 ayıydı qene hazırlık yapdım . elımde olmuyor kendımı o konuda dızqınleyemyorum . çunku onu cok sevıyorum . onunda benım boyle seyler yapmam hosuna qıdıyorda qıdıo ısde sadece karsılık yok

Nazim yaa ben okuyamadim misafir fln geldi. masaallah siz baya okumussunuz. okumaya calisacam ezbere bilmiyorum bir anda bitiremem parca parca okusam sorun olur mu

olur cnm bizde ezbere bilmiorum ama akıcı bi dua kısa zaten cuma ya kadar bitircez Allah iizn verirsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…