- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.001
Ok o zaman okurum ins okul fln da var ya kendimi kotu hissetim soz verdim yapamiyorum diye. bugun yarin okurum ins.olur cnm bizde ezbere bilmiorum ama akıcı bi dua kısa zaten cuma ya kadar bitircez Allah iizn verirsee
defalarca konusduk oda bılıyor zaten . o ben deqısemem dedı bende tamam o zaman ben deqısecem dedım bundan 10 qun once aama dunde bırbrımıze tekrar kavusmamızın 1 ayıydı qene hazırlık yapdım . elımde olmuyor kendımı o konuda dızqınleyemyorum . çunku onu cok sevıyorum . onunda benım boyle seyler yapmam hosuna qıdıyorda qıdıo ısde sadece karsılık yok
baktım kimsecikler yok, gelincehoşgeldiniz diyeyim sizi karşılayayım bari :)
geçmişe biraz bakayım dedim ama ne mümkün maşallah fokur fokur kaynamış ortalık:13::13:
sizlerden gelişmeler hakkında bilgi verebilecek kimse olursa iyi olurdu
Ok o zaman okurum ins okul fln da var ya kendimi kotu hissetim soz verdim yapamiyorum diye. bugun yarin okurum ins.
sıkıntı yapma örtmenim sen yetıştıremezsen ben senın yerınede okurum :) sonucda senın ısın basından aşkın canım benımOk o zaman okurum ins okul fln da var ya kendimi kotu hissetim soz verdim yapamiyorum diye. bugun yarin okurum ins.
hmm tamam yapmaya çalışacağım quzumO zaman kendin icin yap canim bende arada yaparim ole
kolay qelsın nazım bende cıkacam ezan okunacak smdı namaz kılcam öptüm kızlar hadın sızıde rabbıme emanetsınızcanlarrr ben çıkayımmm azcıkkkk bi temilzik neyimm yapimmmmgörüşürüzzz gneee
canlarrr ben çıkayımmm azcıkkkk bi temilzik neyimm yapimmmmgörüşürüzzz gneee
sıkıntı yapma örtmenim sen yetıştıremezsen ben senın yerınede okurum :) sonucda senın ısın basından aşkın canım benım
canlarrr ben çıkayımmm azcıkkkk bi temilzik neyimm yapimmmmgörüşürüzzz gneee
canlarım günaydınnnn, hepinize iyi haftalar diliyorum, bu hafta güzel haberler almayı ümit ediyorum...
nasılsınız bakalım, haftasonu kaynatılmış bol bol var mı bi gelişme peki?
ipekimmm hoşş geldinn cnmmmşükür iyi dualarımı okuoruzzz sen nasılsınnnn canımm
ipecik bir qelişme yok bırakdıqınız qbıyız :)))
kocişim yok yanımda köyde quzum . uzulmemın sebebı ben özel qünlere aşırı derecede takıntılıyım . kocamda fazla umursamaz . ben hazırlık yapıyorum suslenıyorum puslenyorum yemekler cerezler hazırlanıyoru o qelecek dıye ya toplantı oluyor ya sehır dısında oluyor yada köyde oluyor o yuzden . bız bundan 1 ay once cok zor qunler yasadık 36 qun boyunca eşimle ayrı kaldık bırbırımızdenhıc haber almadan ve bu zor qunumuz qeçelı 1 ay olmuşdu dun ve ben hazırlık yapmısdımbuda köydeydı işleri vardı qelmedı akşamda hazırlıklarım boşa qttı ondan canım yanıyor ve cok uzuluyorum
güzelsiniz o zaman maşallah :)
rabbım nazarlardan korusun
canım ya bu kadar yıpratma kendini günler geliiir geçer yeter ki sağlığınız yerinde olsun canm
arkadaşlar merhaba,
kızlar yaa, 2-3 hafta önce bebek istiyoruz diye kadın doğuma gittim ve test falan yaptırdım, ultrasondan baktı ve vajinal muayene de yaptı çok şükür temiz çıktı, bi de adetin 21. günü gel progesteron testi yapalım dedi ve verdiği listede sadece pragesteronu işaretledi buğün test için gittiğimde hemşire baktım onun üstünde bi yerlere bakıyor ben de uyardım dr progesteronu işaretlemişti ama siz daha iyi bilirsiniz tabi dedimo da tamam dedi. ama test için verdiği kağıtta plk yazıyordu prolaktinin kısaltması sanırım, ikisi aynı sonucu mu veriyor bileniniz var mı çok kafam karıştı valla
ya orası oylede ben boyle seylerı cevremde cok qordum ve hep gıbtayla bakmışımdır. abımle yenqem o kadar delı dolu ask dolularkı onlara cok ozenırdım . ama benım kocamdaoyle seyler yok .fazla sevmyor ılıskımızın basında soylemısdı ben ozel qun mozel qun anlamam blmem dıe soylemısdı ama ben zamanla alısdırırım dıye dusnmusum ama yanılmısım
darisi insalalh bizlere hopeforimmm
yaw ismini zor yazdim hep harflaerin sirasini karistiriyomm
hopeforumm avatarında pek güzelmişşş böle çok gizzemli bi havası vaaaa
iyi gezmeler bkemmm bende kursa gitcemm hatta gtyommm yollar beni bkelrrrrr
arkadaşlar merhaba,
kızlar yaa, 2-3 hafta önce bebek istiyoruz diye kadın doğuma gittim ve test falan yaptırdım, ultrasondan baktı ve vajinal muayene de yaptı çok şükür temiz çıktı, bi de adetin 21. günü gel progesteron testi yapalım dedi ve verdiği listede sadece pragesteronu işaretledi buğün test için gittiğimde hemşire baktım onun üstünde bi yerlere bakıyor ben de uyardım dr progesteronu işaretlemişti ama siz daha iyi bilirsiniz tabi dedimo da tamam dedi. ama test için verdiği kağıtta plk yazıyordu prolaktinin kısaltması sanırım, ikisi aynı sonucu mu veriyor bileniniz var mı çok kafam karıştı valla
sen de haklısın tabiki canım ya gönül ister ki alışsın tabi ki ama pek de öyle olmuyoki malesef
bizmki de benim yaşam enerjmi çok düşürdüo eski halimden eser yok şimdi
bezgin uyuşuk bişey oldum ben de onun yüzünden:85::105:baktım kafaya takınca daha çok üzülüyorum
şimdi biraz daha az dikkat etmeye çalışıyorum bunlarabişeyler insanın içinde olmadıktan sonra olmuyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?