Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

O zaman kendin icin yap canim bende arada yaparim ole

ipekimmm hoşş geldinn cnmmm şükür iyi dualarımı okuoruzzz sen nasılsınnnn canımm

Ok o zaman okurum ins okul fln da var ya kendimi kotu hissetim soz verdim yapamiyorum diye. bugun yarin okurum ins.
sıkıntı yapma örtmenim sen yetıştıremezsen ben senın yerınede okurum :) sonucda senın ısın basından aşkın canım benım

canlarrr ben çıkayımmm azcıkkkk bi temilzik neyimm yapimmmm görüşürüzzz gneee

canlarım günaydınnnn, hepinize iyi haftalar diliyorum, bu hafta güzel haberler almayı ümit ediyorum...
nasılsınız bakalım, haftasonu kaynatılmış bol bol var mı bi gelişme peki?

canlarrr ben çıkayımmm azcıkkkk bi temilzik neyimm yapimmmm görüşürüzzz gneee

canım kolay gelsin bende dün bi güzel temizledim evimi misssss gibi oldu, çalışınca birgünde anca yapabiliyorum işte...

ipekimmm hoşş geldinn cnmmm şükür iyi dualarımı okuoruzzz sen nasılsınnnn canımm

ya ben okuyamadım henüz haftasonu çok yoğun geçti fırsat bulamadım, bu hafta akşamları okumaya çalışacağım inş :)

ipecik bir qelişme yok bırakdıqınız qbıyız :)))

güzelsiniz o zaman maşallah :)

canım ya bu kadar yıpratma kendini günler geliiir geçer yeter ki sağlığınız yerinde olsun canm

güzelsiniz o zaman maşallah :)

rabbım nazarlardan korusun

canım ya bu kadar yıpratma kendini günler geliiir geçer yeter ki sağlığınız yerinde olsun canm

ya orası oylede ben boyle seylerı cevremde cok qordum ve hep gıbtayla bakmışımdır. abımle yenqem o kadar delı dolu ask dolularkı onlara cok ozenırdım . ama benım kocamdaoyle seyler yok .fazla sevmyor ılıskımızın basında soylemısdı ben ozel qun mozel qun anlamam blmem dıe soylemısdı ama ben zamanla alısdırırım dıye dusnmusum ama yanılmısım

arkadaşlar merhaba,

kızlar yaa, 2-3 hafta önce bebek istiyoruz diye kadın doğuma gittim ve test falan yaptırdım, ultrasondan baktı ve vajinal muayene de yaptı çok şükür temiz çıktı, bi de adetin 21. günü gel progesteron testi yapalım dedi ve verdiği listede sadece pragesteronu işaretledi buğün test için gittiğimde hemşire baktım onun üstünde bi yerlere bakıyor ben de uyardım dr progesteronu işaretlemişti ama siz daha iyi bilirsiniz tabi dedim o da tamam dedi. ama test için verdiği kağıtta plk yazıyordu prolaktinin kısaltması sanırım, ikisi aynı sonucu mu veriyor bileniniz var mı çok kafam karıştı valla

valla canım o konularda benım fazla bılqım yok ama bırazdan benım qelın qelır ona sorarsın

sen de haklısın tabiki canım ya gönül ister ki alışsın tabi ki ama pek de öyle olmuyoki malesef
bizmki de benim yaşam enerjmi çok düşürdü o eski halimden eser yok şimdi
bezgin uyuşuk bişey oldum ben de onun yüzünden:85::105:baktım kafaya takınca daha çok üzülüyorum
şimdi biraz daha az dikkat etmeye çalışıyorum bunlara bişeyler insanın içinde olmadıktan sonra olmuyoki

darisi insalalh bizlere hopeforimmm

yaw ismini zor yazdim hep harflaerin sirasini karistiriyomm

amin hayalim amin kısalt sen de tatlım hope yaz yeter yorulma bıstığım

bak ben kısaltmaya başladım bile

hopeforumm avatarında pek güzelmişşş böle çok gizzemli bi havası vaaaa

iyi gezmeler bkemmm bende kursa gitcemm hatta gtyommm yollar beni bkelrrrrr

hihi hi hi :78: tişkür ederim :))) hayırdır ne kursuna gidiyosun nazcım

bilemedim ki yahu, galiba 21. günde prolaktin de bakılıyo orası doğru,
bence doktorundan teyit alınabilirse iyi olur hazır kan vermişsin doğru test çalışsın bari

kesınlıkle katlıyorum bende bazen kendımde eskı enerjımı bulamıyorm ama bunu eşıme yansıtmamak ıcın elımden qelenı yapıyorum :'( ama canım yana yanada soqumaya başlıyorum herseyden cunku ben delı dolu bır kızdım ve sımdı o halımden eser yok senın de dedqın qbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…